۳ گونه ماهی کور در جنوب لرستان شناسایی شد
مدیرکل محیطزیست لرستان با بیان اینکه ۳ گونه ماهی کور در جنوب این استان شناسایی شده است گفت: محیط زیست آمادگی دارد با دانشگاههای داخلی و خارجی در زمینههای پژوهشی و علمی همکاری کند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، مهرداد فتحی بیرانوند در جلسه کنفرانس ملی ماهیشناسی که صبح امروز در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد با بیان اینکه استان لرستان در حوزه تنوع زیستی در صدر استانهای کشور است اظهار داشت: بر اساس مطالعات انجام شده 25 درصد تنوع زیستی کشور در این استان وجود دارد.
وی افزود: استان لرستان 1.7 مساحت کشور را داراست و یکی از علتهای تنوع زیستی فراوان در این استان همین مساحت و اختلاف ارتفاع است.
مدیرکل محیط زیست لرستان با بیان اینکه 35 قله بالای 3 هزار و 500 متر در این استان وجود دارد، عنوان کرد: اختلاف ارتفاع سبب شده که تنوع اقلیمی خاصی را در استان لرستان داشته باشیم که این تنوع سبب تنوع زیستی کمنظیر شده است.
وی با اشاره به اینکه بر اساس مطالعات انجام شده 385 گونه جانوری و هزار و 700 گونه گیاهی در استان لرستان وجود دارد، بیان کرد: پنج گونه گیاهی لرستان ثبت بینالمللی و 6 گونه هم در حال ثبت جهانی بوده، همچنین سه گونه ماهی کور در جنوب لرستان در منطقه تنگ هفت شناسایی شده است.
فتحی بیرانوند با اشاره به اینکه استان لرستان تنوع زیستی بسیار زیادی دارد و در حوزه حفاظت از این تنوع اقدامات خوبی از جمله پاسگاهها و آبشخورها انجام شده است گفت: اداره محیط زیست آمادگی دارد با دانشگاهها در رابطه با بحثهای علمی و پژوهشی همکاری کند.
مدیرکل محیط زیست لرستان خاطرنشان کرد: در این استان بیشترین آبهای سطحالارضی و تحتالارضی را در کشور داریم که برای کسانی که کارهای پژوهشی و علمی انجام میدهند زمینه فراهم است و ما هم آمادگی کمک به پژوهشگران را داریم.
فتحی بیرانوند با تأکید به اینکه مهمترین تالابهای کوهستانی غرب کشور که 15 تالاب است در استان لرستان قرار دارند که میتواند برای کسانی که در حوزه آبزیان مطالعات انجام میدهند مفید باشد اظهار داشت: ما آمادگی داریم که با دانشگاههای خارجی در زمینههای علمی همکاری کنیم.
انتهای پیام/ح