سمنان| سالانه ۵۰ میلیون تن پسماند گیاهی در کشور تولید میشود
مسئول گروه تغذیه دام معاونت تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از تولید سالانه ۵۰ میلیون تن پسماند گیاهی در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، عزیز الله شبانی در حاشیه راهاندازی چهارمین مرکز تبدیل ضایعات کشاورزی به علوفه دامی در مهدیشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اتخاذ راهکارهای مناسب برای استفاده از پسماندهای کشاورزی و زراعی با توجه به حجم بالای تولید پسماند گیاهی در کشور در طول سال یکی از اهداف وزارت جهاد کشاورزی قرارگرفته است.
وی استفاده از پسماندهای زراعی و بقایای کشاورزی برای تولید دام را از سیاستهای این وزارتخانه برشمرد.
مسئول گروه تغذیه دام معاونت تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه میتوان با استفاده از تکنیک تخمیر و سیلو کردن از پسماندهای کشاورزی، علوفه دامی تولید کرد افزود: با اجرای این طرح میتوان از دور ریز ضایعات گیاهی جلوگیری کرد.
شبانی از دیگر مزایای اجرای این طرح را کاهش قیمت علوفه عنوان کرد و گفت: طرح استفاده از پسماندهای زراعی از طرحهای مهم در حوزه کشاورزی محسوب میشود و صرفه اقتصادی قابلتوجهی نیز در بردارد.
مرکز تبدیل پسماند کشاورزی به علوفه دامی در مهدیشهر راهاندازی شد
مصطفی شاهحسینی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نیز از راهاندازی چهارمین مرکز تبدیل ضایعات کشاورزی به علوفه دامی در شهرستان مهدیشهر خبر داد.
وی خاطرنشان کرد: 40 هزار تن بقایای پسته بهطور سالانه در استان سمنان تولید میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به اقدامات انجامشده برای تبدیل بقایای پسته به علوفه دامی گفت: با استفاده از دستگاه سیلاب بقایای پسته به بستههای 30 کیلوگرمی سیلو شده و پس از گذشت 25 روز به علوفه مصرفی دامی تبدیل میشود.
شاهحسینی عنوان کرد: تعهد استان سمنان تولید سالانه 2 هزار تن علوفه با استفاده از بقایای کشاورزی است.
وی بیان داشت: با راهاندازی مرکز تبدیل ضایعات کشاورزی به علوفه مهدیشهر و تولید روزانه 10 هزار تن علوفه در این مرکز تعهد استان سمنان درزمینهٔ استفاده از بقایای کشاورزی عملی میشود.
انتهای پیام/ ت