تقدیر از ۳۸۱ دانشگاهی در جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت

تقدیر از 381 دانشگاهی در جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت

بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت در ۴۴ رشته برگزار شد و از ۳۸۱ نفر از برگزیدگان تقدیر به‌عمل آمد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت با تقدیر از 110 برگزیده برگزار شد و پیام وزیر بهداشت به همراه پیام تصویری آیت‌الله جوادی آملی و تقدیر از معاون سابق فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از بخش‌های این مراسم بود.

حیدری مقدم؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان به رسم میزبانی در پشت تریبون حاضر شد و ضمن تسلیت ایام سوگواری و رحلت نبی گرامی اسلام(ص)، امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع)، حضور جمع قرآنی حاضر از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در پایتخت تاریخ و تمدن ایران را گرامی داشت.

وی گفت که در این دوره از جشنواره، 67 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی شامل 82 هزار و 500 نفر رشته در سه بخش دانشجویی، کارکنان و اعضای هیئت علمی شرکت داشتند. این جشنواره در دو مرحله برگزار شد که فضای عطر‌آگین قرآن‌کریم در مرحله دوم به واسطه میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان این استان را در بر گرفته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان یادآور شد: در مرحله اول این دوره، همدان میزبان 450 نفر از شرکت‌کنندگان در این جشنواره بود و در این مرحله که به‌مدت سه روز برگزار می‌شود میزبان 600 نفر از عزیزانیم.

بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت در 44 رشته و در هفت بخش برگزار می‌شود و در این مرحله از 381 نفر از برگزیدگان تقدیر به‌عمل خواهد آمد.

 مریم حضرتی؛ معاون پرستاری وزارت بهداشت به نیابت از وزیر بهداشت پیام دکتر نمکی را در سالن قرائت کرد.

در بخشی از پیام وزیر بهداشت آمده است: «همانگونه که به قول امیرالمومنین علی(ع) از زبان وی گروهی اسلام را هراس‌انگیز چون پوستین وارونه جلوه می‌دهند امروز نیز جریان سازمان‌یافته با ابزار گروه‌های سلفی و تکفیری می‌کوشد تا به بهانه اطاعت از دستور پروردگار با بی‌رحمی و خشونت، تصویری زمخت و هول‌انگیز از این کتاب مقدس و سراسر رحمت در افکار جهانیان به‌نمایش گذارد.

از این‌رو بر همه خردمندان، اهل علم و دانشمندان مسلمان حوزه و دانشگاه است تا با تلاش بی‌وقفه و با شیوه‌ عالمانه و هنرمندانه جنبه‌های متعدد و تاثیرگذار این آیات نورانی را در زندگی بشری و در راستای زیستن متعالی‌تر برای گروه‌های نیازمند بهره‌مندی از این کتاب مقدس و بی‌بدیل به تصویر کشند.»

پس از برگزاری بخش‌های دوم و سوم تقدیر از برگزیدگان، حجت‌الاسلام حبیب الله شعبانی؛ نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه همدان پشت تریبون قرار گرفت.

وی قرآن را مایه آرامش و رسیدن به کمال و سعادت عنوان کرد و گفت: تنها راه رسیدن بشر به سعادت متصل شدن به وحی الهی است.

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه قرآن‌کریم کتاب تکوین غیرمتناهی است، افزود: کتاب تدوین الهی نیز بی‌پایان و غیرمتناهی است و بدون‌شک حقایق و عمق این کتاب آسمانی پایانی ندارد. در بسیاری از منابع شیعه و اهل‌سنت داریم که حقایق، معارف و آموخته‌های قرآن‌کریم پایانی ندارد و دریای معارف قرآنی بی‌پایان است.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان، قرآن را مرجع تجلی خداوند عنوان کرد و گفت: این اثر غیرمتناهی چراغ راه هدایت بشریت است ،از این رو باید برای غوطه‌ور شدن در این عظمت قرآنی، وقت و اهمیت خاصی قائل شد.

در ادامه پیام تصویری آیت‌الله جوادی آملی که مختص بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت ضبط شده بود در سالن پخش شد.

در بخشی از پیام آیت‌الله جوادی آملی، ایشان به حریم شخصی انسان اشاره کرد و بیان داشت: «حریم شخصی انسان این است که او موجودی ابدی است او مرگ را می‌میراند اما نمی‌میرد، با مردن از پوست در می‌آید اما نمی‌پوسد، آسمان‌ها و زمین ویران می‌شود اما انسان هست که هست، اگر ابدیت با انسان پیوند خورده است پس انسان موجودی ثابت است نه ساکن. اگر انسان ساکن باشد خسته می‌شود اما اگر ثابت باشد از نقش زمانی و زمینی منزه است. بنابراین خسته نمی‌شود و به همین خاطر در بهشت نیز خسته نمی‌شود.

در ادامه از دیگر برگزیدگان در بخش‌های ادبی هنری، پژوهشی و فناوری تقدیر به‌عمل آمد و پس از پخش کلیپی که به معرفی چگونگی آشنایی دکتر محمد رضا فراهانی؛ معاون سابق فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با قرآن می‌پرداخت، مهدی صفری مجری مراسم از دکتر فراهانی به عنوان چهره شاخص قرآنی حاضر در جمع دعوت کرد تا جهت تقدیر از وی بر روی سکو حاضر شود.

دکتر فراهانی از دستان دکتر سیماسادات لاری؛ معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت هدیه خود را دریافت و در پشت تریبون بیان داشت: آرزو می‌کنم توفیقی که خداوند به ما عنایت داشته است که در خدمت قرآن بوده‌ایم تا انتهای عمر ادامه داشته باشد و همه عاقبت به‌خیر بشویم. امیدوارم به‌عنوان دانشگاهیان فرهیخته و قرآنی نقشی که باید در دانشگاه‌ها به‌عنوان پیام‌رسانان این حوزه داشته باشید را به‌خوبی ایفا کنید. نقش شما بسیار سنگین است زیرا شما در محضر قرآن بوده‌اید و از قرآن فیض برده‌اید، این مهم مسئولیت شما را در مسیر آشنایی جامعه دانشگاهی با معارف قرآنی سنگین‌تر می‌کند.

پایان بخش اختتامیه نخست بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت تقدیر از کارشناسان قرآنی و مدیران سابق دانشگاه علوم پزشکی گیلان که سال قبل میزبان و برگزارکننده بیست و سومین دوره از جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان علوم پزشکی وزارت بهداشت بودند و اجرای گروه تواشیح «فاطر» بود.

گروه تواشیح «فاطر» از دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان گروه منتخب تواشیح این دوره و دو دوره گذشته برگزیده شده‌اند.

انتهای خبر/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
triboon
گوشتیران