عملکرد مدیران کهگیلویه و بویراحمد در جذب اعتبارات ملی ارزیابی میشود
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: عملکرد مدیران دستگاههای اجرایی استان در جذب اعتبارات ملی ارزیابی میشود و در این زمینه هیچ قصوری پذیرفتنی نیست.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، حسین کلانتری ظهر امروز در نشست شورای برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: مدیران دستگاههای اجرایی هر گونه ابهام یا سوال در زمینه بودجه سال 99 را از مسئولان برنامه و بودجه استان جویا شوند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تقدیر از سفر سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران به این استان عنوان کرد: بسیج سازندگی سپاه فتح برای توسعه استان زحمت میکشند.
کلانتری خاطرنشان کرد: 3 پروژه شامل سد تنگ سرخ، جاده پاتاوه-دهدشت و آبرسانی 4 شهر توسط قرارگاه خاتم الانبیاء در دست اجرا بوده که امیدوارم برای تکمیل و بهرهبرداری این پروژهها در کمترین زمان ممکن تدبیری اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه متناسب با عملکرد از زحمات دستگاههای اجرایی که توانسته در مقایسه با دیگر استانها وضعیت بهتری داشته باشند، تجلیل میکنیم، افزود: سند بودجه بر روی سایت سازمان برنامه و بودجه کشور قرار گرفته و مدیران برای آشنایی بیشتر با جزئیات آن را مطالعه کنند.
کلانتری با اشاره به اینکه یکی از ملاکهای ارزیابی عملکرد مدیران دستگاههای اجرایی جذب اعتبارات ملی است، ابراز کرد: مدیرانی میتوانند در این زمینه موفق عمل کنند که اشرافیت لازم را در زمینه سند بودجه سال آینده داشته باشند.
وی خواستار جدی گرفتن مشارکت دستگاههای اجرایی و فرمانداران شد و ادامه داد: وضعیت عملکرد دستگاههای اجرایی در زمینه تبصره 12 و 18 اشتغال بررسی و اطلاعرسانی شود.
کلانتری با بیان اینکه ظرفیتهای قانون بودجه دیگر رقابتی شده است، خاطرنشان کرد: با تلاش و تعامل بیشتر امکان جذب بیش از پیش اعتبارات وجود دارد و در این زمینه مدیران نباید کوتاهی کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: سند اجرایی بودجه این استان در بودجه سال 99 کل کشور تا 20 آبان ماه امسال به امضای استاندار به سازمان برنامه و بودجه کشور ارائه میشود.
حسن نورزوی افزود: هفتم مهرماه امسال بخشنامه بودجه سال 99 با ابلاغ رئیس جمهور انجام شد و دستگاههای اجرایی استانها مکلف شدند سند اجرایی بودجه سال آینده را تا 20 آبانماه و بر اساس طرح و برنامه به سازمان برنامه و بودجه کشور ارائه دهند.
وی عنوان کرد: بودجه سال 99 کشور تفاوت اساسی با بودجه سالهای گذشته داشته و یکی از مهمترین ویژگیهای آن برنامه محوری و عملیاتی بودن آن است.
نوروزی با اشاره به اینکه برای نخستین بار 62 دستگاه اجرایی در کشور به عنوان دستگاه سیاستگذار معرفی شدند که از جمله آنها شورای برنامهریزی و توسعه هر استان است، ابراز کرد: سند اجرایی بودجه سال 99 استان به امضای استاندار و به صورت پیشنهاد به سازمان برنامه و بودجه اعلام میشود.
وی با بیان اینکه بودجه سال 99 کشور از 15 آذرماه در مجلس شورای اسلامی بررسی میشود، ادامه داد: رسالت دستگاههای سیاستگذار تهیه برنامه هر بخش بوده و دستگاه دیگری که در بودجه سال 99 پیشبینی شده دستگاه مجری بوده که وظیفه آن اجرای برنامههای دستگاههای سیاستگذار است.
نوروزی بیان کرد: سهم کهگیلویه و بویراحمد در بودجه سال 99 تا 8 روز آینده از سوی کشور مشخص و ابلاغ میشود و مدیران اجرایی استان باید مفاهیم بودجهریزی عملیاتی و مبتنی بر عملکرد را مطالعه کنند و این نوع بودجهریزی برای اعتبارات هزینهای است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: سند اجرایی بودجه استان باید تا 31 فرودینماه 99 به امضای استاندار ارسال و به تائید رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برسد.
نوروزی خاطرنشان کرد: وابستگی اعتبارات هزینهای در بودجه سال 99 بدون نفت است و بر اساس مالیات و دیگر درآمدها خواهد بود و مازاد درآمد استان در بودجه سال آینده برای تکمیل طرحهای عمرانی به استان بازگردانده میشود.
وی با بیان اینکه مدیران اجرایی استان از وزارتخانههای مربوطه برش استانی طرحها و برنامهها را پیگیری کرده و بگیرند، تصریح کرد: هزینههای غیرضروری در بودجه سال 99 تا حد امکان کاهش یافته و هزینههای فرا بودجهای نیز حذف میشود.
نوروزی ادامه داد: بودجه سال 99 دوسالانه است بدان معنا که سال 1400 نیز همراه با آن تقدیم مجلس میشود اما به تصویب نمیرسد بلکه به عنوان یک پیشنهاد برای اطلاع وزارتخانهها و سازمانها است.
وی با تاکید بر اینکه تنها برای طرحهای عمرانی که در سال 99 به اتمام میرسند اعتبار در نظر گرفته میشود اظهار داشت: ستاد بودجهریزی عملیاتی و مبتنی بر عملکرد در ادارات استان تشکیل و فعال شود.
انتهای پیام/ح