بوشهر| مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای به بخش خصوصی واگذار می‌شود


بوشهر| مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای به بخش خصوصی واگذار می‌شود

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از واگذاری مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای به بخش خصوصی خبر داد و گفت: در برنامه میان مدت کل آموزشگاه‌های دولتی مهارتی و حرفه‌ای به بخش خصوصی واگذار می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندر دیر، علی اوسط هاشمی ظهر امروز در بررسی ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای بندر دیر با بیان اینکه این بندر در عرصه‌های گوناگون دارای ظرفیت اشتغال‌زایی و تولیدی است اظهار داشت: بندر دیر دارای بزرگترین بندر صیادی کشور و ظرفیت بالایی در عرصه تولید محصول گوجه فرنگی و گردشگری دریایی است که باید بر است این ظرفیت‌ها مهارت‌آموزی مورد توجه قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه از 10 شهرستان استان بوشهر 8 شهرستان ساحلی است افزود: مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای کنگان از ظرفیت بالایی در عرصه مهارت‌آموزی برخوردار است که برای سایر شهرستان‌ها به ویژه شهرستان دیر باید براساس توانمندی‌های تولیدی و اشتغال‌زایی مرکز مهارت آموزی ایجاد شود.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با تاکید بر توجه به پوشش‌دهی  آموزش فنی و حرفه‌ای  بر اساس ظرفیت نقاط ساحلی و بندری خاطرنشان کرد:  با توجه به اینکه تاکنون در عرصه مهارت‌آموزی در حوزه صیادی اقدامی نشده است با توجه به استقرار بزرگترین بندر صیادی کشور در دیر و وجود ظرفیت کشاورزی تولید خارج از فصل باید مرکز مهارت‌آموزی در این عرصه مورد توجه قرار بگیرد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، بندر دیر را قطب صید و صیادی استان بوشهر دانست و بیان کرد: مهارت سرمایه‌های موجود در بندر باید ارتقاء داده شود و براساس توانمندی این شهرستان لازم است مرکز فنی و حرفه‌ای مورد نیاز مردم تاسیس شود.

هاشمی پرورش ماهی در قفس در دریا را یکی از ظرفیت‌های دیگر استان بوشهر دانست و تاکید کرد: باید بر اساس آموزه‌های فنی و مهارتی، سرمایه‌گذاران در این حوزه آموزش ببینند تا تحولی بزرگ ایجاد شود.

وی، جهت‌گیری این سازمان در این مقطع زمانی را معطوف به استان‌های ساحلی دانست و افزود: 7 استان ساحلی در کشور وجود دارد هر چند تاکنون به سازمان توسعه دریایی نرسیده‌ایم ولی با توجه به نقش مهم دریا در توسعه و اقتصاد کشور و پایداری جمعیت ساحل نشین نباید این ظرفیت نادیده گرفته شود.

 رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با بیان اینکه نقاط ساحلی از اهمیت خاصی برخوردار است تاکید کرد: باید نگاه دریایی ایجاد شود تا بتوان دریا را رونمایی کرد و سهم، اثر و نقش آن در پیشرفت و توسعه کشور دیده شود.

هاشمی بیان کرد: هدف از این نگاه است که تمرکززدایی در حوزه ملی با توزیع توان مربی‌ها اقصی نقاط مستعد رشد و جهش پیش بکشیم که یکی از آنها در کنگان رقم خورد که به مرکز  تربیت مربی و ارتقا مهارت تبدیل شد.

وی با تاکید بر تقویت برنامه‌های مهارتی در بندر دیر گفت: باید در بعد آموزش استان بوشهر به ظرفیت بالایی دست یاید که برای تحقق این مهم از نیروهای مربی پروازی استفاده می‌شود.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از واگذاری مراکز آموزش فتی و حرفه‌ای به بخش خصوصی خبر داد و تصریح کرد: باید چنان رغبت و مهارتی ایجاد شود  که آن مربیانی که از مرکز فارغ التحصیل می‌شوند بعدا درخواست ایجاد آموزشگاه‌های آزاد کنند که ما در برنامه میان مدت کل آموزشگاه‌های دولتی مهارتی و حرفه‌ای به بخش خصوصی واگذار می‌کنیم.

هاشمی با بیان اینکه  سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای باید در جایگاه حاکمیتی برنامه‌ریزی و فعالیت کند افزود: جایگاه حاکمیتی شامل صلاحیت حرفه‌ای، سنجش، صدور گواهینامه، برپایی آزمون‌ها، استانداردهای مهارتی و آموزشی است که روی این بخش‌ها ورود جدی‌‌تری می‌شود.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon