آیتالله دری نجفآبادی: تلاش برای ثبات و ارتقاء امنیت یک وظیفه همگانی است
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: یکی از مهمترین و ارزشمندترین تکالیفی که همگان باید نسبت به آن احساس مسئولیت کنند تلاش برای ثبات و ارتقاء امنیت بوده که از ارکان مسئولیتپذیری در تحکیم مبانی اسلامی است.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی ظهر امروز در نشست هماندیشی فرماندهی انتظامی استان مرکزی و ائمه جمعه استان با اشاره به اهمیت خدمت در حوزه امنیت اظهار داشت: از مهمترین و ارزشمندترین مسئولیتها میتوان به خدمت درراستای تامین امنیت جامعه اشاره کرد که نیروی انتظامی پیشگام اقدام عملیاتی در بخش سختافزاری این مهم است.
وی افزود: فعالیت خالصانه و صادقانه کارکنان ناجا به ویژه در مراسمات عزاداریهای ماه محرم و صفر و ارائه خدمات بیمنت کارکنان به زائران اربعین حسینی جای تشکر دارد، از مهمترین مسائل یک جامعه میتوان به امنیت اشاره کرد که لازم و ضروری بوده و از لایههای مختلفی در سطح جامعه و در بستر اجتماع برخوردار است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره تعدد مأموریتهای نیروی انتظامی در حوزه سختافزاری امنیت تصریح کرد: یکی از مهمترین و ارزشمندترین تکالیفی که همگان باید نسبت به آن احساس مسئولیت کنند تلاش برای ثبات و ارتقاء امنیت بوده که از ارکان مسئولیتپذیری در تحکیم مبانی اسلامی است.
دری نجفآبادی با اشاره به مهمترین اهداف این نشست بیان کرد: از مهمترین اهداف این نشست عرض خداقوت به کارکنان ناجا و تشویق آنها به منظور آمادگی هرچه بیشتر برای درخشیدن در عملیاتهای پیشرو است.
وی با اشاره به گزیدهای از سخنان مقام معظم رهبری در مراسم تحلیف دانشجویان دانشگاههای افسری ارتش ادامه داد: هزینه عدم امنیت دارای اولویت ویژه بوده و از هر هزینهای بالاتر است، همچنین باید توجه داشت که بیتوجهی به قوانین و عمل خارج از چارچوب امنیت هم به معنای بسترسازی برای فتنه و آشوب و ایجاد اختلال است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با تاکید بر همبستگی اجتماعی و وحدت در راستای ارتقاء امنیت عنوان کرد: وحدت و همبستگی در ارتقاء امنیت یکی از مهمترین آموزههای دینی بوده که باید مورد توجه قرار گیرد، چراکه هرگونه خراش به ساختار نظام، به ضرر مردم و هرگونه تضعیف از پایههای خیانت است.
دری نجفآبادی با تبیین حوزه نرمافزاری امنیت و مسئولیت خطیر روحانیت در این حوزه افزود: روحانیت هم بعد نرمافزاری این مقوله مهم را برعهده دارند که باید با تبلیغ، هدایت و توجیه و با بهرهگیری از زبان قلم و نوع عمل خود، پایههای معنویت در جامعه را تقویت کند، به دنبال این تکلیف روحانیت است که میتوان شاهد تحکیم امنیت و پایههای وحدت ملی، جلوگیری از نفوذ و شرارتها و تقویت سرمایههای اجتماعی در جامعه بود.
وی با اشاره به برخی از مسئولیتهای روحانیت در جامعه اسلامی تصریح کرد: روحانیت همچنین وظیفه دارد که مسئولیتهایی چون پیشبینی و برنامهریزی در تقویت مبانی اعتقادی مردم، بصیرتافزایی، تهذیب نفس، تحکیم مبانی وحدت ملی، روشنگری و تقویت مبانی ارتباط مردم و ولایت فقیه را هم با جدیت دنبال کند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به برخی از دسیسهها و برنامهریزیهای دشمنان نسبت به ناآرامسازی جامعه شیعیان و ناآرامیهای ایجادشده در برخی کشورهای همسایه(عراق و لبنان) بیان کرد: گاهی برخی از افراد از روی جهل شروعکننده هستند ولی در ادامه دشمنان نظام، از نوع رفتار و کردار آنها موجسواری کرده و به دنبال تزلزل پایههای نظام و تضییع آبرو و عزت تشیع هستند، بنابراین باید هوشیار بود و از هرگونه خوراکدهی به دشمنان با قدرت پرهیز کرد.
انتهای پیام/ن