معاون رئیسجمهور: زنان در انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت بیشتری داشته باشند
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه آمار دختران بازمانده از تحصیل در مناطق مرزی سه تا چهار درصد بیشتر از پسران است گفت: احزاب از حضور بانوان در انتخابات مجلس حمایت کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، معصومه ابتکار عصر امروز در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان با بیان اینکه استان لرستان رتبه ششم کشور در حوزه اشتغال بانوان را دارد اظهار داشت: 41 درصد از کارکنان دولت را بانوان تشکیل میدهند که جا دارد زنان توانمند، تحصیلکرده و با تجربه دولت بتوانند از فرصتهای مدیریتی بهره بگیرند.
وی افزود: کشور هوشمندانه از حضور و توانمندی زنان در موقعیتهای مناسب با شایستگیهای لازم استفاده کند که این جهتگیری بسیار مهمی است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در سطح ملی در سال96 حدود 13.8درصد مدیران کشور زن بودند، عنوان کرد: در حال حاضر 18.6 مدیریت کشور را بانوان تشکیل میدهند که حرکت به سمت شاخص و هدف تعیین شده خوب بوده است ولی نیازمند به تلاش بیشتر برای شناسایی زنان توانمند هستیم.
وی با اشاره به اینکه انتخابات مجلس شورای اسلامی در پیش است و زنان شایسته و توانمند برای حضور در انتخابات شناسایی و معرفی شوند، بیان کرد: احزاب و تشکلهای سیاسی به بانوان توجه بیشتری داشته باشند همچنانی که دولت سهم 30 درصدی برای مدیریت بانوان در نظر گرفته است.
ابتکار گفت: زنان در تمام صحنههای انقلاب حضور داشتند و سهم 6 درصدی در مجلس شورای اسلامی شایسته بانوان نیست که انتظار داریم بانوان مشارکت خوبی در انتخابات مجلس شورای اسلامی داشته باشند.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه یکی از علتهای شکلگیری انقلاب اسلامی برقراری عدالت بود، خاطرنشان کرد: نبود عدالت، فقر، ظلم و عدم برابری یکی از دلایل انقلاب اسلامی بوده و عدالت یکی از جهتگیریهای انقلاب اسلامیست که امامخمینی(ره)بر آن تأکید داشتهاند.
ابتکار با اشاره به اینکه با وجود پیشرفتهای فراوان همچنان بهسبب مسائل فرهنگی، قومیتی و تاریخی در برخی زمینهها عقبماندگی داریم، گفت: نمونه این عقبماندگی کودکان بازمانده از تحصیل است که قبل از انقلاب 38درصد بوده و در حال حاضر چهار درصد است ولی همین چهار درصد هم در شأن جمهوری اسلامی نیست و باید به صفر درصد برسد.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: آمار دختران بازمانده از تحصیل در مناطق مرزی سه تا چهار درصد بیشتر از پسران است که نباید ما کودک جامانده از تحصیل داشته باشیم.
انتهای پیام/ح