مرکز ملی مهارت گاز کشور در عسلویه راهاندازی میشود
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای با اشاره به اینکه ظرفیت بالایی در صنایع تولید و فرآوری گاز در استان بوشهر فراهم است گفت: بر اساس این ظرفیت در قالب تفاهمنامه چهارجانبه مرکز ملی مهارت گاز کشور در عسلویه راهاندازی میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علی اوسط هاشمی شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به اینکه این استان از نظر زیرساختهای مهارت آموزی از ظرفیت بالایی برخوردار است اظهار داشت: استان بوشهر که از نظر صنعتی جایگاه رفیعی دارد و برای سازمان آموزش فنی و حرفهای این رشد ارزشمند صنعتی در بخشهای مختلف یک فرصت محسوب میشود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید برافزایش توان مهارتی در استان بوشهر تصریح کرد: باید متناسب با ظرفیت صنعتی استان بوشهر زمینه مهارتافزایی ارتقاء یابد که در این عرصه نقش آموزشگاههای آزاد در مسیر نیروهای توانمند و ماهر این مراکز صنعتی مورد توجه ویژه قرار دارد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای با تاکید بر توجه به برنامهریزی برای مهارتافزایی در افق پیشرو خاطر نشان کرد: برای تناسب سازی مهارت آموزی و توانمندی و ظرفیت صنعتی بر اساس تقاضاهای اشتغال در استان باید بر اساس ظرفیتها برای آینده برنامهریزی شود.
هاشمی، توسعه استان را بر پایه دریا، انرژی گاز، نیروگاه اتمی، کشاورزی، و گردشگری دانست و تصریح کرد:بر اساس این محورهای توسعهای طرحهای مهارتآموزی برای افق آینده تدوین و طراحی میشود که هر کدام از این محورها دارای زیرشاخههای متفاوتی است.
وی، کشاورزی را یکی از ظرفیتهای مهم استان بوشهر دانست و تصریح کرد: در این بخش پرورش ماهی در قفس، پرورش میگو در اراضی ساحلی، روشهای نوین گلخانهها و تولید انواع محصولات کشاورزی مورد توجه قرار دارد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای، باتاکید بر توجه به ظرفیت گردشگری و بومگردی افزود: این استان در عرصه گردشگری وبوم گردی دارای قابلیتهای مهمی است که در این راستا بر اساس مطالبه گردشگران در ایجاد فضاهای گردشگری و افزایش مهارت آموزی در راستای نوع روان انسانها و نوع خدمات مورد توجه قرار دارد.
هاشمی، مهارت گردشگری در نوع ارتباط، جذب، آگاهی بخشی، خدمات دهی، طبخ غذاها منطبق با ذائقه فرهنگهای مختلف را یک ضرورت دانست و خاطر نشان کرد: تحقق این مهم نیازمند نوع نگاهها در ارائه خدمات به مخاطبان و توسعه سرمایهگذاری است که نیاز به آموزش مهارتی دارد که خدمات را پایدار کند.
وی، با بیان اینکه هیچگاه آموزش و مهارت قطع نمیشود گفت: دنباله رو بودن آموزشهای مهارتی میتواند موقعیتهای گوناگونی را برای افراد منطقه بر اساس ظرفیتها در ایجاد اشتغال و تولید فراهم کند و ارتقاء دهد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای با اشاره به تشکیل نخستین جلسه شورای مهارت استان بوشهر افزود: در این نشست بر دسترسی همه آحاد جامعه به ویژه افراد زیر 50 سال به فراگیری مهارت تاکید شد.
هاشمی، با تاکید بر دستیابی به استانی عاری از بیکاری و نیرو فرست به کشورهای منطقه تصریح کرد: وقتی استان بوشهر مجهز به نیروهای توانمند مهارتی شد این امکان فراهم میشود تا دامنه نگاه در کاریابی محدود به داخل نشود.
وی، با تاکید بر توجه به برنامههای فرهنگی و اجتماعی در اشاعه مهارتافزایی خاطر نشان کرد: امروز که فرهنگ مهارت در جامعه نهادینه نشده در این عرصه هم این نوع خدمات درجامعه برجسته نشده و هم مسئولان آنچنان مطالبهگری جدی نداشتهاند و هم تقاضا محوری خودشان را نمایان نکرده است.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای اقتصاد کلان استان بوشهر را برای 50 ساله آینده دانست و افزود: باید دید مسئولان آموزش فنی و حرفهای براساس ظرفیتهای کلان استان سمت و سو داده شود.
هاشمی، پارس شمالی و جنوبی در استان بوشهر را مورد اشاره قرار دادو بیان کرد: پتروشیمی در اقصی نقاط کشور به برکت تولید گاز در استان بوشهر شکل گرفته که به همین ترتیب میتوان جریان آموزش نیروی انسانی ماهر هم از استان بوشهر به سایر نقاط توجه شود.
وی، افزود: براساس ظرفیت گاز در استان بوشهر، مرکز ملی مهارت گاز کشور برای عسلویه در نظر گرفته شده است که بر اساس تفاهمنامه چهارجانبه نهایی و سند این مهم تدوین و عملیاتی میشود.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای از برگزاری همایش مدیران آموزش فنی و حرفهای استانها در عسلویه خبر دادو افزود: این همایش در پایان سال در این منطقه برگزار و مرکز یاد شده در این همایش نهایی میشود.
هاشمی با بیان اینکه مراکز اموزش فنی و حرفهای خوبی در کنگان و عسلویه فعال است گفت: براساس هماهنگی انجام شده کاربری مرکز آموزش فنی و حرفهای کنگان تغییر میکند و به دومین مرکز تربیت مربی و ارتقاء مهارت کشور تبدیل میشود.
انتهای پیام/ش