اجرای طرح زیست فناورانه در اولویت برنامههای پژوهشی استان بوشهر قرار دارد
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان بوشهر با تاکید بر اجرایی شدن طرحهای زیست فناورانه گفت:امسال علاوه بر تخصیص یک درصد اعتبارات جاری دستگاههای اجرایی، شش میلیارد ریال در قانون بودجه برای اجرای پروژههای پژوهشی استان بوشهر مصوب شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علی درویشی ظهر امروز در نشست کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان بوشهر با اشاره به اینکه 11 کارگروه در عرضه طرحهای پژوهشی تشکیل میشود اظهار داشت: اولویت اجرای طرحهای پژوهشی با محوریت تولید و اشتغال است که 5 کارگروه دارای این اولویت است.
وی، از تعیین 73 عنوان طرح پژوهشی برای 17 دانشگاه استان بوشهر تصریح کرد: در این راستا کشت گیاهان دارویی و جلبکهای دریایی در استان بوشهر در اولویت قرار دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان بوشهر بیان کرد: 15 پروژه پژوهشی با 8 میلیارد ریال تامین اعتبار و منجر به انعقاد قرارداد با دانشگاهها شد.
درویشی با تاکید بر اجرایی شدن طرح کشت جلبکهای دریایی آب شور در بوشهر گفت: برای اجرای این پروژه 20 میلیارد ریال در نظر گرفته شده که تسریع در عملیاتی آن ضروری است.
وی، از تصویب شش میلیارد ریال برای طرحهای پژوهشی خبر داد و خاطر نشان کرد: امسال علاوه بر تخصیص یک درصد اعتبارات جاری دستگاههای اجرایی شش میلیارد ریال در قانون بودجه برای اجرای پروژههای پژوهشی استان بوشهر مصوب شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان بوشهر با اشاره به تدوین نقشه راه گردشگری افزود: اجرای طرح زیست فناورانه از جمله کشت جلبک دریایی و پرورش آتمیا در نوار ساحلی و کشت گیاهان دارویی مورد توجه ویژه قرار دارد.
انتهای پیام/