کتاب حقوق شهروندی تبریز در کشور تدریس میشود
شهردار تبریز گفت: امسال حدود ۴۰۰ هزار نسخه کتاب حقوق شهروندی چاپ شده است، به زودی از تفاهم نامهی بین آموزش و پرورش و شهرداری تبریز در راستای تدریس کتاب حقوق شهروندی رونمایی میشود تا این اقدام به نام تبریز در سطح کشور اجرایی و تدریس شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، ایرج شهین باهر در جلسه شورای شهر تبریز اظهار داشت: بنده هرچند یک فرد عمرانی هستم ولی فرهنگ را مهمتر از عمران و کالبد شهر میدانم چراکه معتقدم اگر در حوزه فرهنگ سرمایهگذاری و هزینه کنیم بسیاری از هزینههای مدیریت شهری کاهش پیدا میکند.
شهردار تبریز با بیان اینکه «کسی با خرید عینک گران قیمت سرانه مطالعه را بالا نخواهد برد» گفت: بر این اساس و به منظور بالا بردن سرانه مطالعه اقدامات مناسبی انجام شده است.
شهین باهر با اشاره به تدوین کتابهای آموزش شهروندی گفت: این کتابها سال گذشته در ٨١ مدرسه آموزش داده شد و امسال در تمام مدارس آموزش داده خواهد شد.
وی در ادامه عنوان کرد: امسال 4 هزار نسخه از این کتابها منتشر شده و به زودی در تهران یا تبریز از تفاهم نامه شهرداری تبریز و آموزش و پرورش رونمایی میشود تا در کل کشور به نام تبریز تدریس میشود.
شهین باهر در بخش دیگری از سخنانش به موضوع تفاهم نامه شهرداری و آموزش و پرورش برای ورزش مدارس اشاره کرد و گفت: این اقدام مصداق کامل ایجاد عدالت در بین مدارس و مناطق شهر است.
شهردار تبریز درپایان گفت: با همکاری اداره کل ارشاد اسلامی گذرگاههای فرهنگی در شهر تبریز به زودی ایجاد میشود.
فریدون بابایی اقدم، عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه اظهار داشت: اخیراً بحثی در ارتباط با وضعیت نامناسب مدارس تبریز در صحن شورا مطرح شد و این تذکر به آن دلیل بود که مدارس بخش مهمی از جامعه را شکل میدهند.
وی ادامه داد: با توجه به بازدیدهایی که از برخی از این مدارس داشتیم، بهبود شرایط مدارس بخصوص در مناطق محروم بدون حمایت دولت مقدور نیست.
بابایی اقدم عنوان کرد: در چنین مدارسی، امکانات حداقلی وجود ندارد و اولیا نیز توان کمک ندارند. هیچ سرانهای به آنها اختصاص نمییابد و مشکلاتشان پابرجا میماند. با این حال شهرداری تبریز در حد توان خود بخصوص در بحث آسفالت ریزی به مدارس کمک کرده است.
وی با بیان اینکه شورای شهر تبریز نسبت به این مشکلات بی تفاوت نیست، افزود: مدارس مناطق کم برخوردار به خصوص مدارس دولتی به لحاظ مباحث مالی در مضیقه هستند و شورای شهر باید بر اساس بند 2 ماده 80، مسائل آموزشی شهر را بررسی کند و راهکار ارائه دهد.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز در پایان گفت: در خصوص مشکلات مدارس مناطق محروم شهر باید به یک جمع بندی برسیم و منابع مالی و معنوی را برای آن مشخص کنیم.
انتهای پیام/ش