همکاری کمیته امداد اصفهان با کارفرمایان؛ بهکارگیری ۱۸۴ مددجو در واحدهای تولیدی
کارفرمایانی که مددجویان زیرپوشش کمیته امداد را به کار گیرند از بسته تشویقی برخوردار میشوند؛ در این طرح تا کنون ۱۸۴ مددجو به کار گرفته شدند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، استفاده از ظرفیتهای گوناگون فضای کسبوکار برای توانمندسازی اقشار نیازمند یکی از بایستههای فعالیت در نهادهای حمایتی است. یکی از نهادهای حمایتی که سالهاست این الزامات را به ویژه در زمینه اشتغال در دستور کار خود قرار داده است کمیته امداد امام خمینی (ره) اصفهان است.
شغلهای ایجادشده برای مددجویان در نهادهای حمایتی تفاوتهایی با یکدیگر دارد ولی عمده آنها بر پرداخت وامهای خوداشتغالی تمرکز کردهاند که ایجاد شغل از این مسیر با چالشهای همیشگی خود در زمینه موفقیت در بازاریابی و فروش محصولات و خدمات مواجه میشود. پایداری مشاغل به نظر در روزهایی که منابع در دسترس نهادهای حمایتی برای ارائه تسهیلات اشتغالزایی کمیابتر از پیش شده است از اهمیت بسزایی برخوردار است. تلاش برای اصابت درست تسهیلات اشتغال به هدف و افزایش راندمان این وامها جدیداً در ادبیات نهادهای حمایتی قوت گرفته است و این بار هم کمیته امداد در این زمینه از بقیه نهادهای حمایتی فعالتر به نظر میرسد.
کارفرمایانی که مددجویان کمیته امداد را به کار گیرند بسته تشویقی میگیرند
مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با بیان اینکه فعالیتهای این نهاد برای تسهیل اشتغال مددجویان منحصر به پرداخت وام خوداشتغالی نیست، گفت: تلاش برای استخدام مددجویان مستعد توسط کارفرمایان و صاحبان کسبوکارهای باثبات از دیگر برنامههای مهم این نهاد در این زمینه است و برای تحقق آن تسهیلات و بستههای تشویقی ویژهای در نظر گرفته شده است.
محمدرضا متین پور افزود: به ازای استخدام هر مددجوی تحت حمایت کمیته امداد اصفهان یک بسته تشویقی شامل پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی مددجو به مدت دو سال و یا وام 50 میلیونی قرضالحسنه به کارفرمایان تعلق میگیرد.
وی ادامه داد: سقف تسهیلات اشتغالزایی کارفرمایان در این طرح برای اشتغال حداقل 10 مددجو 500 میلیون تومان است.
184 مددجوی کمیته امداد در سال جاری مشغول به کار شدند
متین پور دریافت این وامها و بسته تشویقی حق بیمه را منوط به فراهم کردن بستر اشتغال پایدار برای مددجو توسط کارفرمایان اعلام کرد و اظهار داشت: کارفرمایان متقاضی وام باید تعهدنامه محضری برای بهکارگیری مددجوی معرفیشده با رعایت شرایط قانون کار تا حداقل سه سال ارائه کنند و همچنین در بسته تشویقی دیگر هم حق بیمه مستقیماً توسط امداد پرداخت میشود تا امکان سوءاستفاده از این بستهها وجود نداشته باشد.
وی بیان کرد: در هفتماهه سپریشده از سال جاری 184 مددجوی کمیته امداد استان اصفهان با همکاری این نهاد و کارفرمایان استخدامشده و مشغول به کار، تحت قانون کار هستند.
طرح راهبران شغلی کمیته امداد
از سوی دیگر برنامهریزی برای افزایش بهرهوری وامهای خوداشتغالی در کنار کمک به مددجویان برای بازاریابی و فروش محصولات نیز از مواردی است که نباید از چشم برنامه ریزان اشتغال نیازمندان دور بماند. ظرفیت مشاغل شبکهای موفق که قابلیت ایجاد درآمد کافی برای یک خانوار را دارند ازجمله مواردی است که میتواند الگوی جدیدی برای تقویت طرحهای خوداشتغالی باشد.
قائممقام کمیته امداد استان اصفهان طرح راهبران شغلی این نهاد را در این راستا ارزیابی کرد و گفت: مدیریت یک کسبوکار از تولید تا بازاریابی و فروش از عهده بسیاری از افراد خارج است و قرار گرفتن مجری طرح اشتغال کمیته امداد در یک جایگاه مشخص از زنجیره تولید، بازاریابی، توزیع و فروش میتواند به موفقیت بیشتر طرحهای اشتغال مددجویان کمک کند.
کریم زارع افزود: همکاری با کارآفرینان و صاحبان کسبوکارهای موفق بهعنوان راهبران شغلی مددجویان طرحی است که کمیته امداد اصفهان در این زمینه با جدیت پیگیری میکند.
208 طرح اشتغال توسط مددجویان کمیته امداد اجرا شد
وی با بیان اینکه 39 راهبر شغلی در حال حاضر با کمیته امداد اصفهان همکاری میکنند، گفت: 208 طرح اشتغال در سال جاری با همکاری این راهبران توسط مددجویان تحت حمایت به مرحله اجرا رسیده است.
قائممقام کمیته امداد اصفهان خاطرنشان کرد: قالیبافی، تولید شمع، چرمدوزی، میناکاری و فیروزه کوبی شغلهایی هستند که بیشترین طرح اشتغال مددجویی با الگوی راهبران شغلی در آنها اجراشده است.
وی کمیته امداد را یکی از قدیمیترین راهبران شغلی کشور در چهار دهه اخیر معرفی کرد و ادامه داد: طرحهای قالیبافی این نهاد که از ابتدای شکلگیری کمیته امداد اجرایی شدند از موفقترین نمونههای راهبری شغلی در کشور بوده و هستند و امیدواریم این موفقیت با تحقق الگوی راهبران شغلی در کسبوکارهای بیشتری به نفع مددجویان و جامعه تحت حمایت این نهاد تکرار شود
انتهای پیام/ش