خوزستان| روایتی از انسانیت و جوانمردی در مناطق سیل زده؛ دل‌هایی که هنوز برای خدمت می‌تپد+تصویر

خوزستان| روایتی از انسانیت و جوانمردی در مناطق سیل زده؛ دل‌هایی که هنوز برای خدمت می‌تپد+تصویر

جهادگران دزفولی بدون چشم داشت تنها برای جلب رضایت ساکنان مناطق سیل زده با حضور در مناطق محروم و سیل زده به ارائه خدمات پرداختند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، خانه و کاشانه خود را از دست داده‌اند وسایلی که سال‌ها ذره ذره جمع کردند و روزها و شب‌ها تلاش کردند اما در یک چشم بر هم زدن آب شد و به زمین رفت. جهادگران بسیجی نیز با مشاهده این صحنه برخود نتابیدند و با بالا زدن آستین همت قصد نشاندن لبخند برلبان مردم روستاها را هدف اصلی خود قرار دادند.

جهادگران بسیج سازندگی سپاه ناحیه دزفول با حضور در روستاهای سیل زده شهرستان شوش نظیر روستا یباره جهت ساخت واحدهای مسکونی مردم این روستا  در حال خدمت‌رسانی هستند.

 

آنها از همان ابتدا هم می‌دانستند که کاری سخت پیش رو دارند اما نه سخت‌تر از کسانی که خانه‌های‌شان را از دست داده‌اند همت کرده‌اند و از شهر آرام و از خانواده‌های خود دور شدند تا کمی از آلام مردم شوش را کم کنند.سیدعلیرضا حسینی زاده  که 16سال دارد سخن خویش را این‌گونه آغاز می‌کند و می‌گوید: شرایط مردم روستاهای سیل‌زده شوش را درک می‌کنیم و خودمان را به جای آنها قرار می‌دهیم ما نوجوانان وظیفه خودمان می‌دانیم که به هم استانی‌ها و یا حتی به هم‌وطنان‌مان کمک کنیم.

علیرضا با بیان اینکه جهاد برای ما یک وظیفه است، گفت: ما هرگز برای مطرح کردن خودمان کاری را شروع نکردیم هدف‌مان خدمت است، همین که لبخند بر لب مردم روستاهای سیل‌زده ببینیم برایمان بزرگترین پاداش است. 
 

هر کاری هر چند کوچک از دستان‌شان بربیاید دریغ نمی‌کنند، صبح و شب برای‌شان تفاوت نمی‌کند زمان را از دست نمی‌دهند آنها عهد کرده‌اند که مردم شوش را یاری کنند؛ دانیال زرین فرد که 18سال دارد می‌گوید: سومین بار است که برای خدمت به مناطق سیل زده اعزام می‌شوم.

وقتی از او  می‌پرسم با این سن و سال برایت سخت نیست کار بنایی انجام می‌دهی، می‌گوید: خدمت به مردم عشق است و هیچ سختی ندارد. انشاءالله که دعای مردم بدرقه راه همه ما باشد.

 جهادگران بسیجی هم که سن و سالی از آنها گذشته است اما انگار سن و سال برای خدمت به مردم معنی ندارد؛ بدون چشم داشت آستین بالا زدند و به یاری سیل زدگان رفته‌‌اند و هر چه در توان دارند در طبق اخلاص گذاشتند و رنگین کمان دیگری از عشق، همدلی و هم یاری را در کنار جوانان و نوجوانان  آفریده‌اند.

سیدمحمود موسوی که معلم است و 47 سال سن دارد توجه‌ام را در میان جهادگران جوان و نوجوان بسیجی جلب می‌کند، وقتی از او درباره انگیزه حضورش در میان جهادگران جوان سوال می‌کنم می‌گوید: از سال 75 این افتخار را دارم که در بسیج مساجد فعالیت کنم. باید در کنار جوانان و نوجوانان همیشه در صحنه حضور داشته باشیم تا مایه دلگرمی آنها باشد.

او با بیان اینکه در روزهای تعطیل کاری نمی‌توانم در کنار خانواده خود بخاطر رنج مردم باشم، گفت: غم مردم را نمی‌توانم تاب بیاورم روزهایی که تعطیل هستم برای خدمت به مردم سیل‌زده به منطقه برای کمک هر چند کم می‌آیم تا در حد توان خدمتی کرده باشم.

این جهادگر بسیجی با بیان اینکه تا آخرین نفس کنار مردم سیل زده هستیم و آنها را تنها نخواهیم گذاشت، ادامه داد: سیلی که آمد خسارات زیادی در برداشت و بسیاری از مردم را بی‌خانمان کرد اما چیزی که سبب شد این دردها کاسته شود  حضور جوانان و مردم و همچنین سازمان‌ها بود.

امیرحسین سبزواری که 16 سال دارد و به همراه خانواده‌اش ساکن دزفول شده‌اند وقتی درباره علت حضورش سوال می‌کنم، او می‌گوید: اولین بار است که در اردوهای جهادی شهرستان دزفول شرکت می‌کنم؛ از طریق بسیج سازندگی سپاه دزفول اعزام شدیم. امیدوارم اهالی این روستا از خدمت ما راضی باشند.

امیر حسین با بیان اینکه مردم خوزستان سختی‌های بسیاری را پشت سرگذاشته‌اند و جوانان نشان دادند که کنار هم قرار دارند و دست از یاری یکدیگر بر نمی‌دارند، گفت: در اوایل سیل برای بستن سیل بندها شرایط کاری بسیار سختی بود اما با توان  و همت همه جوانان و مردم این کار سخت به سرانجام رسید و سیل بندها ساخته شدند؛ ان شاءالله با همت و تلاش بزودی ساخت منازل مردم نیز تمام می‌شود.

این جهادگر نوجوان بسیجی افزود: ما برای ساخت خانه‌های مردم از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم؛ خدارا شاکر هستم که مرا در این راه قرار داد تا بتوانم به مردم هر چند کوچک خدمت کنم.

آب شرب این روستا غیرقابل مصرف است

در ادامه مجیدکرملاچعب دهیار روستا بیتی یباره، درباره مشکلات این روستا اظهار داشت: بعد از سیلاب مشکلات این روستا زیرساختی و بهداشتی است؛ در حال حاضر ساخت واحدهای مسکونی این روستا به همت سپاه دزفول در حال انجام است. 

وی بابیان اینکه سپاه دزفول از اوایل سیل فرودین ماه 98 تاکنون در روستاهای شوش حضور داشته،گفت:خدماتی زیادی از جمله کمک به خانواده‌های کم بضاعت و نیازمند، تهیه مایحتاج مردم سیل‌زده، خوراک و پوشاک به مردم ارائه دادند و در حال حاضر هم نیروهای جهادی این سازمان شبانه‌روزی در حال ساخت واحدهای مسکونی مردم هستند.

کرملا چعب به وضعیت بحرانی آب شرب این روستا اشاره کرد، افزود: وضعیت آب شرب این روستا بحرانی است بعد از وقوع سیل بحرانی‌تر هم شده و غیرقابل مصرف است، ما باید آب آشامیدنی‌مان را از مکانی دیگر تهیه کنیم.

گزارش از فاطمه دقاق نژاد

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon