تداوم نارضایتی مردم از بو و طعم بد آب شرب در سنندج

تداوم نارضایتی مردم از بو و طعم بد آب شرب در سنندج

مدت‌هاست شهروندان سنندجی از کیفیت و طعم و بوی آب شرب گله‌مندند اما معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان به‌عنوان متولی این حوزه سکوت و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کردستان نیز همچنان موضوع را «انکار» می‌کند!

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، امروزه شهروندان سنندجی از کیفیت و طعم و بوی آب شرب گله‌مندند و بارها و بارها نارضایتی خود را از طریق رسانه‌ها به گوش مسئولان کشوری و استانی رسانده‌اند اما معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان به‌عنوان متولی این حوزه سکوت و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کردستان به‌جای پذیرش مشکل آب شرب سنندج و اقدام عملی برای حل وضعیت و جلب رضایت مردم، همچنان موضوع را «انکار» می‌کند!

طعم آب شرب شهر سنندج بسیار ناخوشایند است؛ مسئولان انگار نه انگار!

عباسی یکی از شهروندان سنندجی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: حدوداً چند ماهی است که طعم آب شرب شهر سنندج بسیار ناخوشایند و با طعم و بوی خاک، اصلاً قابل استفاده نیست.

وی افزود: طعم آب شرب سنندج از کیفیت خوبی برخوردار نیست و باید چند ساعتی آن را در ظرف مناسبی بریزیم تا ته نشین شود در حالی‌که همیشه این شرایط فراهم نیست و مجبوریم با همان وضع آب را بنوشیم.

زندی یکی دیگر از شهروندان سنندجی به خبرنگار تسنیم گفته است: آب سنندج حتی در شستن وسایل و ظروف مصرفی نیزقابل استفاده نیست، حدود 6 تا 7 ماه اخیر کیفیت آب، به‌شدت بسیاری از شهروندان را آزرده و بارها و بارها گله‌مندی خود را اعلام کرده اما مسئولان انگار نه انگار!

وی می‌گوید: آنچنان طعم آب شرب سنندج در شرایط نامطلوبی قرار گرفته که حتی رغبت خوردن یک استکان چای را هم نداریم چراکه طعم و مزه چای را نیز تغییر داده است.

شهروند سنندجی با ادعای اینکه طعم و مزه آب شرب سنندج بوی تعفن و لجن می‌دهد، خاطرنشان کرد: احتمالاً مشکل از تصفیه خانه آب شرب یا سد سنندج باشد، طبق شایعات مردمان سطح شهر احتمال ماده‌ای به آب شرب سنندج اضافه شده، باید مسئولان استان کردستان اقدامات جدی را در این راستا داشته باشند و ثابت کنند که اینطور نیست.

به گفته زندی، مردم به آب جوش کتری و سماور روی آورده در حالی‌که این کار هم خطرناک و بارها برای از بین بردن طعم و بوی بد، گلاب به آب اضافه کرده که این روش هم پاسخ‌گو نیست؛ اما سؤال اینجاست این وضعیت کنونی تا چه زمانی ادامه دارد؟؛ اگر آب سنندج مشکل ندارد چرا بوی تعفن می‌دهند؟؛ چرا متولیان این حوزه همتی نمی‌کنند.

مسئولان مشکل آب سنندج را برطرف کنند

مریم اکبری دیگر شهروند سنندجی با اعلام اینکه تمامی امورات زندگی ما به وسیله آب انجام می‌شود، مدعی شد:امروزه وضعیت آب شرب سنندج سلامت شهروندان را به خطر انداخته و تدام این رویه ممکن است مسمومیت‌هایی در میان مردم ایجاد کند.

وی بیان کرد: در چند سال اخیر کلیه‌هایم به‌شدت دچار مشکل و سنگ‌ساز شده و پزشکان دلیل اصلی آن را وضعیت نامطلوب آب سنندج اعلام کرده‌اند؛ گرچه مسئولان به سلامت مردم اهمیتی نمی‌دهند اما از این تریبون مردمی باز هم درخواست رسیدگی داریم.

آب شرب سنندج قابل استفاده نیست؛ مسئولان چاره‌ای بیندیشند

رضا مرادی یکی دیگر از شهروندان سنندجی با ذکر اینکه تاکنون در طول عمر خود همچین وضعیتی از آب شرب سنندج ندیده است، بیان کرد: حدود یک ماهی است که آب شرب سنندج بسیار ناخوشایند و طعم کپک و خاک دارد حتی این روزها برای مسواک زدن و شستن دست و صورت هم قابل استفاده نیست.

به گفته وی، جرم آب بسیار زیاد است، و باید متولیان امر هرچه سریع‌تر به فکر چاره‌ای دقیق‌تر باشند، اگر این روند ادامه داشته باشد مجبوریم به مسئولان رده بالای کشوری پناه ببریم.

عاملی، مدیر تصفیه‌خانه‌های استان کردستان نیز درباره تغییرات ناخوشایند در طعم و بوی آب شرب سنندج اظهار داشت: سالانه حدود 50 میلیون متر مکعب آب از سد قشلاق سنندج تحویل و بعد از مراحل تصفیه وارد شبکه جهت استفاده مشترکین می‌شود.

وی گفت: شاخص‌های سلامتی آب طبق استانداردهای جهانی است و هیچ‌گونه مشکلی نداشته و از حد استاندارد خارج نشده است.

عاملی خاطر نشان کرد: کل مسئولان و مدیران استان نیز از همین آب شرب استفاده می‌کنند و اگر هر گونه مشکلی داشته باشد، آن را مشاهده می‌کنیم؛ بنابراین تهیه آب از چشمه و کانی‌های سطح شهر قابل اطمینان نیست! چراکه آب لوله‌کشی منازل بسیار سالم‌تر و بهداشتی‌تر است.

عاملی اذعان کرد: متأسفانه بسیاری از اوقات، آب سد به‌دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی توسط شهروندان آلوده می‌شود

مدیرعامل آبفا کردستان: آب سنندج طعم خاک می‌دهد!

محمد حسین محمدی، مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان کردستان نیز در پاسخ به گله‌مندی‌های مردم اعلام کرده که آب شرب سنندج از سد قشلاق تهیه می‌شود و دلیل تغییر در طعم و بوی آب در این مقطع از سال «تغییرات جوی هوا» و «جلبک» بوده و طبیعی است.

محمدی افزود: طعم ناشی از خاک در آب شرب به‌دلیل متابولیسم جلبک‌های داخل آب بوده که اقدامات لازم در راستای رفع آلودگی انجام گرفته است.

وی با بیان اینکه به هیچ عنوان طعم و بوی آب شرب موجود در سلامتی شهروندان تأثیرات منفی ندارد، گفت: آب شرب از نظر پارامترهای سلامتی کاملاً مطمن است اما از دیدگاه بنده نیز مقداری طعم خاک دارد! در حالی‌که باید طعم و بویی نداشته باشد.

به گزارش تسنیم؛ گرچه مدت‌هاست کیفیت آب استان به‌ویژه سنندج به نقل محافل مردمی و رسانه‌ای تبدیل شده و این روزها تغییر طعم و بوی آب شرب از جمله معضلاتی است که مردم این منطقه در مناطق مختلف شهری از آن صحبت کرده و نگران سلامتی خود و فرزندانشان هستند، اما هربار که مشکلات آب شرب کردستان توسط نمایندگان مجلس یا رسانه‌ها پیگیری شده، مدیرعامل آبفا کردستان با ارائه برخی توضیحات تلاش کرده از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند». 

باید منتظر ماند و دید که آیا این بو و طعم بد آب شرب و بی‌عملی مسئولان کردستانی تا چه زمانی تداوم دارد!

انتهای پیام/488/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon