استاندار چهارمحال و بختیاری: تولید در روستا نیاز به واردات مواد اولیه ندارد
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تولید در روستاها نیاز به واردات مواد اولیه ندارد و در روستا مشکلات بانکی نیز برای مراحل مختلف تولید تا فروش نداریم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، اقبال عباسی بعدازظهر امروز در همایش تبیین اسناد توسعه اقتصادی و اشتغالزایی 375 روستای استان اظهار داشت: محرومیتزدایی مقدمه توسعه پایدار است و زیرساختهای روستاهای استان تقریبا ایجاد شده اما بخش اشتغال و درآمدزایی روستایی تعریف نشده است.
وی افزود: سیاستگذاریها، رویکردها و برنامهریزیها باید توسط دولتمردان انجام و اهالی و دهیاران همت کنند تا به توسعه نسبی برسیم چراکه کانون توسعه و همچنین توسعه اقتصاد مقاومتی روستا است.
استاندارچهارمحال و بختیاری بیان کرد: تولید در روستاها نیاز به واردات مواد اولیه ندارد ومشکلات بانکی نیز برای مراحل مختلف تولید تا فروش نداریم.
عباسی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران استکباری منابع را در جایی کشف و در جای دیگر تبدیل و در جای دیگر به فروش میرسانند و از منابع کشورهای آسیایی و جهان سوم که سرشار از منابع هستند برای کشف منابع و فروش محصولات تولید شده از همان منابع استفاده میکنند.
وی تصریح کرد: علمای اقتصادی کشورها توسعه را در داشتن سرمایه، توزیع متوازن سود همراه با ایجاد نشاط اجتماعی میدانند چرا که بدون ایجاد نشاط رضایتمندی اجتماعی حکومتها دوام نمیآورند بنابراین در توسعه باید به رضایتمندی مردم توجه شود.
در ادامه این همایش علیرضا شجاعی دبیر همایش گفت: در چهارمحال و بختیاری در برنامه ششم توسعه 25 هزار روستا در نظر گرفته شد که برای استان چهارمحال و بختیاری 730 روستا در این برنامه پیش.بینی شد.
دبیر همایش عنوان کرد: هدف از برگزاری همایش اطلاعرسانی به دهیاران به عنوان تسهیلگران سند توسعه، برطرف شدن ابهامات و برنامه ریزی برای ورود به فاز اجرا است.
شجاعی با اشاره به محدود بودن منابع نفتی خاطرنشان کرد: برنامه باید توسط نیروهای بومی تهیه و با مشارکت افراذگد بونی اجرا شود و اختیارات بیشتری به استانها تفویض شود.
در ادامه این همایش علی شهریارپور، سرپرست سازمان برنامه و بودجه استان گفت: تناسب نقش روستاها در توسعه روستایی از اهمیت زیادی برخوردار است و سهم جوامع روستایی در کشور حدود 30 درصد از تولید ناخالص ملی است اما باید ظرفیت روستاها با برنامهریزی مطلوب در تولید ناخالص ملی بیشتر شود.
وی افزود: 575 روستای بالای 20 خانوار در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که بعد از انقلاب از زیرساختهای رفاهی و اجتماعی برخوردار شدند اما در حال حاضر جهتدهی و حرکت متفاوت و به سوی توسعه اشتغال و درآمدزایی روستایی است که باید از پتانسیلهای روستایی استان از قبیل آب و هوای مطلوب، تنوع اقلیمی، گردشگری و صنایع تبدیلی استفاده شود.
انتهای پیام/ ع