محور خرم‌آباد ـ کوهدشت جزو پروژه‌های اقتصاد مقاومتی محسوب شود

محور خرم‌آباد ـ کوهدشت جزو پروژه‌های اقتصاد مقاومتی محسوب شود

معاون شرکت ساخت و توسعه زیربنایی حمل‌ و نقل کشور با بیان اینکه محور خرم‌آباد-کوهدشت باید جزو پروژه‌های اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شد گفت: در آینده خبرهای خوبی در رابطه با ساخت راه اصولی خرم‌آباد-پلدختر داریم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محمدرضا کدخدایی‌زاده ظهر امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان لرستان با تاکید به اینکه زیرساخت‌ها به عنوان داشته و آنچه جزو مسلمات است در نظر گرفته و بر اساس آن پروژه‌های اقتصاد مقاومتی تعریف شده‌اند اظهار داشت: تمام مباحث اجتماعی و اقتصادی اعم از کشاورزی، صنعتی و غیره نیازمند زیرساخت حمل‌ و نقل است و خوشبختانه با پیگیری‌های انجام‌ شده زیرساخت‌های حمل‌ و نقل استان لرستان نیز همانند کشور رو به رشد است.

وی با تاکید به اینکه 20 طرح ملی در استان لرستان تعریف شده است، افزود: این طرح‌ها از نظر پیشرفت فیزیکی دارای وضعیت مطلوبی دارند البته برخی از پروژه‌ها همانند آزادراه خرم‌آباد- اراک و راه‌آهن سراسری به عنوان ابر پروژه تعریف می‌شوند.


معاون شرکت ساخت و توسعه زیربنایی حمل‌ و نقل کشور به خسارات و صدمات فراوان سیل فروردین‌ماه به استان لرستان اشاره و عنوان کرد: به همین دلیل وزارت راه و شهرسازی می‌خواهد بحث جاده خرم‌آباد-پلدختر را به صورت اصولی و بنیادی برطرف کند و اکنون نیز قطعه چهار این پروژه آماده مناقصه شده و قطعه یک آن توسط قرارگاه خاتم در حال تکمیل مطالعات است.

وی بیان کرد: از آنجایی که جاده خرم‌آباد- پلدختر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است وزیر راه‌ و شهرسازی شخصا ورود پیدا کرده و به عنوان ریاست گروه مطالعات در جلسه حضور داشتند.

کدخدایی‌زاده با بیان اینکه قطعه دو، سه و چهار محور خرم‌آباد-پلدختر آماده است و دو بانک‌ وارد این قضیه شده‌اند، خاطرنشان کرد: در آینده خبرهای خوبی را در رابطه با ساخت راه اصولی خرم‌آباد-پلدختر خواهیم شنید زیرا این مسیر عمدتا در بهار قطع می‌شد.

وی در مورد وضعیت محور خرم‌آباد-کوهدشت تصریح کرد: از آنجایی که این محور دارای پیشرفت فیزیکی بالایی است باید جزو پروژه‌های اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شد.

معاون شرکت ساخت و توسعه زیربنایی حمل‌ و نقل کشور گفت: وزیر راه‌ و شهرسازی اعلام آمادگی کرد که جهت بررسی مشکلات به استان لرستان سفر می‌کند و جهت بودجه و پیشتیبانی موارد را در کارگروه اقتصاد مقاومتی دولت مطرح کنند.

وی با تاکید به اینکه ما اعتقادات داریم پروژه‌های حمل‌ و نقل پایه و بیس کار هستند اظهار داشت: کریدور غرب از اهمیت بالایی برای ما برخوردار است بنابراین دولت 600 میلیارد تومان اعتبار به عنوان سود تسهیلات به این کریدور تخصیص داده است.

کدخدایی‌زاده افزود: ما جهت جذب سرمایه‌گذاران و هولدینگ‌های بزرگ برای سرمایه‌گذاری در کریدور غرب فراخوان زده‌ایم و باید هماهنگی‌هایی در صنعت و معدن، کشاورزی و غیره داشته باشیم تا این محورهای پراهمیت که به کشاورزی، صنعت و جذب سرمایه‌گذاران کمک می‌کند در استان مدنظر قرار گیرد.

وی با تاکید به اینکه هر استانی که در مسیر کریدور غرب قرار دارد فرصت‌های سرمایه‌گذاری بیشتری را به ما ارائه دهد نسبت به استان‌های دیگر از نظر حمل‌ و نقلی پیش می‌افتد، عنوان کرد: این کریدور به عنوان الگو و پایلوت انجام می‌شود که در صورت موفقیت‌آمیز بودن کریدورهای شرقی-غربی و کریدورهای راه‌آهن و آزادراه‌ها را نیز دربرمی‌گیرد.

معاون شرکت ساخت و توسعه زیربنایی حمل‌ و نقل کشور در ادامه به نرخ بالایی بیکاری در لرستان اشاره و بیان کرد: متاسفانه لرستان در سال‌های گذشته رتبه‌های اول بیکاری را در کشور داشته و امیدواریم بحث اشتغال به گونه‌ای برطرف شود که صورت مسئله پاک نشود یعنی بحث مهاجرت به‌وجود نیاید و بتوانیم جوانان فعال، آماده کار و تحصیل‌کرده لرستان را در خود استان مشغول به‌کار شوند.

انتهای پیام/641/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon