معاون وزیر اقتصاد: خط اعتباری ۳۰ میلیارد دلاری برای سرمایهگذاری خارجی ایجاد شد
معاون وزیر اقتصاد از خط اعتباری ۳۰ میلیارد دلاری برای سرمایهگذاری شرکتهای خارجی در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، اسماعیل جلیلی در جلسه شورای هماهنگی مدیران استانی وزارت امور اقتصاد و دارایی استان البرز که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات اداره کل امور دارایی استان البرز برگزار شد، اظهار داشت: با اصلاحی که در قانون صورت گرفت فرصت برای سرمایهگذاری خارجی و کسانی که علاقهمند به سرمایهگذاریاند مهیا شد.
وی افزود: حدود 30 میلیارد دلار در بخش پروژهای خط اعتباری ما آماده سرمایهگذاری خارجی است.
معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه در حوزه مالیات همچنان مشکلاتی وجود دارد، بیان کرد: در حال حاضر تلاش میکنیم که مشکلات این حوزه با همکاری دستگاههای متولی برطرف و به دنبال ایجاد شفافیت در این حوزه هستیم.
معاون امور حقوقی و مجلس وزارت امور اقتصاد و دارایی با بیان اینکه تاکید مقام وزارت از حضور در استانها بیشتر برای پایش آخرین وضعیت سازمان است، گفت: تکلیفهایی برای ادارات استانی از سوی وزارتخانه مشخص شده که باید اجرایی شود.
جلیلی با بیان اینکه مشکلات و نواقصی وجود دارد باید جلسات و هماندیشیهایی که تشکیل میشود به حل این مشکلات کمک کند، عنوان کرد: در سال رونق تولید باید دستگاههای زیر مجموعه وزارت اقتصاد نیز در این راه مشارکت کنند.
وی بیان داشت: برنامهریزی خوبی را در وزارتخانه در بخشهای مختلف با پیگیریهای جدی که مقام وزارت و معاونان در حوزههای تخصصی انجام شده در حال انجام است.
وی با بیان اینکه ورود به حوزه کسب و کار باید تسهیل شود، عنوان کرد: همه باید تلاش کنند که در حوزه سرمایهگذاری شرایط لازم در زمان کم فراهم شود.
پروندهای مالیاتی واحدهای تولیدی مستقر در البرز به استان منتقل شود
مدیرکل امور مالیاتی استان البرز نیز با بیان اینکه پرونده مالیاتی واحدهای تولیدی باید در استان محل استقرار واحد صنعتی باشد،گفت: پرونده مالیاتی واحدهای تولیدی مستقر در استان از دیگر استانها به البرز منتقل شود.
سید مجتبی تقوی اظهار داشت: وضعیت درآمدهای مالیاتی استان البرز در هفت ماه گذشته در بخش مالیات مستقیم 758 میلیارد تومان بوده است.وی افزود: مجموع مالیاتهای مستقیم و ارزش افزوده نشان میدهد این آمار به نسبت سال گذشته افزایش داشته است.
مدیر کل امور مالیاتی استان البرز با بیان اینکه طبق آمار ما هیچ فشاری به واحدهای تولیدی نیاوردهایم، بیان کرد: اجرای طرح پایلوت در استان البرز سبب شده 300 هزار مودی جدید در سطح کشور را بشناسیم و پرونده مالیاتی را برای آنها ایجاد کنیم و این کار ثمرهای نیز برای استان داشته باشد.
تقوی با بیان اینکه استان البرز در منطقه 2 کشوری قرار دارد و 11 هزار واحد مالیاتی برای این استان ایجاد شده است ، عنوان کرد: بیشترین وضع مالیاتی کشور را استان البرز عهده دار است که یک سوم درآمدهای منطقه در این استان تشکیل میشود.
وی با بیان اینکه در رشته طرح مالیاتی فعالیتهای گستردهای سازمان مالیات در سطح استان البرز سبب این شده که فشاری بر واحدهای تولیدی وارد نشود، افزود: به دنبال درآمدهای جایگزین از جمله تراکنشهای مشکوک بانکی را پیگیری کنیم که این واحدها پرونده مالیاتی ندارند یا مالیات کمتری پرداخت میکنند.
وی افزود: در مورد مبارزه با فرار مالیاتی استفاده از کارتهای بازرگانی است که جلوی این کار در استان البرز گرفته شده است و در مورد شرکتهای بلک لیست که در استان البرز تجمع داشتند با پیگیری مسئولان و دستگاههای قضایی این مشکل تا حدودی حل شده است.
تقوی با بیان اینکه پزشکان باید از اول مهرماه کارت خوان مالیاتی داشته باشند، متذکر شد: برای اینکه مشکلی پیش نیاید و نیز بهانه ای برای این صنف نباشد ما بیش از 50 شغل جدید رو در غالب 15 گروه شغلی از ابتدای سال 99 در زیر چتر کارت خوان قرار میدهیم مانند تمام فست فودها،پیشخوان دولت،وکلا تا فشار را از واحدهای تولیدی به تدریج برداریم.
وی با بیان اینکه مشکلاتی در مورد ماده 110 در سطح استان البرز است، ادامه داد: هرجا واحد تولیدی است باید پرونده مالیاتی تشکیل شود،اظهارنامه مالیاتی ارائه شود و مالیات هم در آن استان پرداخت شود.
وی اظهار داشت: در ماده 110 آمار بودجه سال 97،98 صراحت دارد که هرکجا درآمد بود باید مالیات در استان پرداخت شود.
وی در مورد منابع انسانی و مشکلات این حوزه در البرز، افزود: مشکل دیگر این است که ما در استان بیش از 25 درصد پست خالی داریم.
انتهای پیام/ش