زعفران، خاک چینی و ترانزیت ظرفیت‌های ناب مرند برای سرمایه‌گذاری

زعفران، خاک چینی و ترانزیت ظرفیت‌های ناب مرند برای سرمایه‌گذاری

مرند با داشتن قدمت ۶ هزار ساله، فرصت بزرگی برای سرمایه گذاری در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری، خدماتی و ترانزیت کالاست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مرند، شهر مرند به دلیل قرار گرفتن در مسیر ترانزیتی آسیا و اروپا و قفقاز، دروازه گردشگری و سرمایه گذاری محسوب می‌شود و از موقعیت بی‌نظیر جغرافیایی برخوردار است و این مهم در کنار زیرساخت‌های موجود، توجیه خوبی برای هرگونه ظرفیت سرمایه گذاری محسوب می‌شود.

در حال حاضر بیشتر کشورهای پیشرفته در حال سرمایه گذاری در بخش گردشگری هستند و شهرستان مرند با قدمت 6 هزار ساله و دارابودن ظرفیت‌های گردشگری منحصربفرد خود به ویژه در حوزه روستایی، می‌تواند با جذب سرمایه گذار در این حوزه، قدمی بزرگ در ایجاد اشتغال زایی و جذب توریسم و فراهم کردن حضور سرمایه گذار بردارد.

این شهرستان با دارا بودن اقلیم مناسب کشت محصولات کشاورزی به ویژه کشت زعفران و زردآلو، در زمینه کشاورزی هم با ایجاد تفاهم‌نامه بین سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی می‌تواند زمینه افزایش این محصولات و عرضه به بازارهای جهانی را فراهم کند.

اقتصاد مرند بیشتر بر پایه کشاورزی است و در سال‌های اخیر در کنار تولید محصولاتی همچون سیب و زردآلو گرایش به تولید پسته و زعفران افزایش یافته که نشانگر ظرفیت عظیم سرمایه گذاری در این حوزه است.

یکی از نهادهای سرمایه گذار که می‌تواند در این شهرستان، اقدام به سرمایه گذاری کرده و در عرصه رونق اقتصادی و تولید قدم بردارد، بانک‌ها هستند.

بانک‌ها در مرند سرمایه گذاری کنند

گرشاسبی، فرماندار شهرستان مرند و معاون استاندار آذربایجان شرقی، با اشاره به نقش بانک‌ها در زمینه رشد و رونق اقتصادی تصریح کرد: تلاش بانک برای افزایش سقف وام‌های اعطایی در جهت رفع مشکلات مردم باشد و از جمله آن در حوزه اقتصادی و حمایت از تولید ورود پیدا کند که باعث اشتغال زایی می‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان مرند ابراز داشت: مرند یکی از شهرستان‌های ویژه در کشور است و پتانسیل قوی در حوزه‌های کشاورزی، ترانزیت کالا، نزدیکی به منطقه آزاد ارس، گردشگری، خدماتی و… دارد که برای سرمایه گذاری بسیار مناسب است.

فرماندار شهرستان ویژه مرند خواستار افزایش فعالیت بانک‌ها در زمینه اقتصادی شد و خاطرنشان کرد: حمایت از سازمان‌های مردم نهاد در راستای حوزه اقتصادی که از جمله آن در حوزه کشاورزی در زمینه زعفران، پسته، زرد آلو فعالیت و سازمان‌های مردم نهاد را جذب و در این زمینه سرمایه گذاری کند.

گرشاسبی اذعان داشت: پرداخت وام در حوزه خرد و مقعطی است و مختص یک بازه زمانی بوده ولی بانک با ورود به حوزه اقتصادی می‌تواند در حوزه کلان هم نقش موثری در اقتصاد و اشتغال و سرمایه گذاری دائمی داشته باشد.

نماینده عالی دولت در شهرستان مرند با اشاره به اینکه بانک به رفع مشکلات واحدهای تولیدی توجه بیشتری داشته باشد، تاکید کرد: بانک می‌تواند با شناسایی واحدهای تولیدی مشکل دار و حمایت از آنها، خلاءهای اقتصادی و اشتغال زایی را رفع کند.

وی ادامه داد: مهارت بانک‌ها فقط در وام دادن و پس گرفتن نباشد بلکه می‌توانند با مهارت آموزی به افراد به آنها فعالیت اقتصادی آموزش داده و در این زمینه سرمایه‌گذاری کرده و فعالیت اقتصادی کنند.

معاون استاندار آذربایجان شرقی با تاکید برجلب اعتماد مردم بیان داشت: فاصله بانک‌ها با مردم باید از بین برود و امنیت و اعتماد مردم نسبت به بانک‌ها جلب شده و رابط باید دو سویه شود.

صنعت، گردشگری، معدن و خدمات زمینه سرمایه گذاری مرند

به گزارش تسنیم، شهرستان مرند با دارا بودن ظرفیت‌های ناب سرمایه گذاری در زمینه‌های صنعت، گردشگری، معدن و خدمات می‌تواند به قطب سرمایه گذاری در استان آذربایجان شرقی تبدیل شود.

این شهرستان 100 درصد مواد اولیه چینی آلات کشور را تامین می‌کند و با داشتن معادن خاک چینی و کائولن می‌تواند با سرمایه گذاری بخش خصوصی و احداث کارخانه‌های تولید چینی، به دلیل قرار گرفتن در نزدیکی گمرک جلفا علاوه بر تامین چینی آلات کشور جزو شهرستان‌های صادر کننده چینی آلات مطرح کشور قرار بگیرد.

شهر مرند از دیرباز مهد علم و دانش بوده و نخبگان و فرهیختگان بسیاری را معرفی کرده و در حال حاضر با وجود مراکز علمی و دانشگاهی از جمله دانشکده فنی و مهندسی، پیام نور و آزاد اسلامی از سرمایه انسانی قابل توجهی نیز برخوردار است.

گزارش از بیت‌الله احمدی

انتهای پیام/00111/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon