وضعیت ترافیک شهر بیرجند بهبود می‌یابد

وضعیت ترافیک شهر بیرجند بهبود می‌یابد

بیرجند همانند بسیاری از کلانشهرها همزمان با رشد و توسعه شهر به دلیل نا مناسب بودن زیرساخت‌های عبور و مرور، مشکلات بیشتری از نظر ترافیکی را تجربه می‌کند که می‌طلبد مسئولان برای بهبود شرایط برنامه‌ریزی مناسبی ارایه کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، یکی از مشکلات نوظهوری که امروزه گریبانگیر شهرها شده دردسری به نام ترافیک است. در گذشته این مشکل تنها برای کلان شهرها مطرح بود اما با توجه به توسعه شهرها در گذر زمان، شهرهای کوچکی مثل بیرجند نیز از این مشکل بی نصیب نمانده و رفع این مشکل نیازمند تدابیر ویژه است.

با توجه به اینکه زیرساخت‌های حمل و نقل با میزان تردد، جمعیت و تعداد سفرهای شهری­ متناسب نیست، امروزه در ایام خاص نظیر روزهای پایانی هفته و ساعات خاصی از روز شاهد صف‌های طولانی از انواع خودروها در سطح خیابان‌ها و معابر شهر هستیم.

هرچند این معضل در شهرهای بزرگ بیشتر است اما اثرات سوء این ناهماهنگی‌ها در شهرهای کوچک به دلیل بافت سنتی، مشهودتر است.

پرونده وضعیت ترافیکی شهر بیرجند روی میز مسئولان

صبح امروز جلسه شورای شهر بیرجند نیز در این راستا با حضور حداکثری اعضای شورای شهر برگزار شد و بررسی وضعیت ترافیکی شهر بیرجند از موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی در این جلسه اظهار داشت: در سال جاری تعداد تصادفات فوتی در بیرجند کاهش یافته است و از  17 فقره تصادف فوتی در سال گذشته به 10 فقره کاهش داشته است.

سرهنگ علیرضا عباسی با اشاره به اینکه امسال 12 درصد کاهش تصادفات جرحی و 13 درصد کاهش مجروحین را داشته‌ایم گفت: همچنین شاهد کاهش تخلفات و برخورد با موتور سیکلت‌های متخلف بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه امسال یکی از معابری که بیشترین حوادث را به خود اختصاص داده خیابان جمهوری اسلامی بیرجند بوده است افزود: در جای گذاری آیلندها باید ایمنی عابر پیاده پیشبینی شود.

بلوار پیامبر اعظم بیشترین حجم حوادث را دارد

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بلوار پیامبر اعظم بیشترین حجم حوادث را داشته است اظهار داشت: میدان سفیر امید نیز از نظر هندسی دارای نقص‌هایی است که باید رفع شود.

وی خاطرنشان کرد: خیابان طالقانی بسیار کم عرض با کاربری‌های متفاوت است که حجم زیادی از حوادث امسال و سال گذشته را به خود اختصاص داده و مقرر شده در این خیابان مجوز جدیدی برای ایجاد مطب دکتر صادر نشود که این امر باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی یادآور شد: شنیده شده قرار است فروشگاه رفاه به خیابان طالقانی منتقل شود که در این راستا مخالف این کار هستیم چون اگر فروشگاه رفاه به این خیابان منتقل شود کل خیابان به پارکینگ تبدیل شده و خیابان قفل می‌شود.

متصل شدن خیابان پرستار به ظفر باعث بروز حوادثی شده است

عباسی عنوان کرد: یکی دیگر از نقاط دارای تصادف در بیرجند خیابان ارتش و غفاری است و متصل شدن خیابان پرستار به ظفر باعث بروز حوادثی شده که در این راستا باید تصمیم گیری‌هایی صورت گیرد.

وی با اشاره به حادثه بلوار سجاد که منجر به فوت یک نفر شد گفت: شهرداری کشیدن دیوار ساحلی را بر عهده آب منطقه‌ای گذاشت  و درخواست ما این است که این امر مورد توجه قرار گیرد که به گفته نماینده شهرداری در بحث دیوار ساحلی بلوار سجاد 300 میلیون تومان اعتبار پیش‌‌بینی شده که به صورت دیوار یا نرده حفاظ کشیده شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی بیان کرد: در بحث هوشمندسازی 3 دوربین کنترل سرعت در شهر بیرجند نصب شده و در مورد پل‌های هوایی نیز تا زمانی که مکانیزه نشود و استفاده از آن آسان نشود کسی از آن استفاده نخواهد کرد.

گذرگاه‌های عابر پیاده ایمن سازی شود

عباسی با تاکید بر درخواست مکانیزه شدن و استانداردسازی پل‌های هوایی یادآور شد: ایمن سازی گذرگاه‌های عابر پیاده یکی دیگر از درخواست‌های ما است و باید روز جهانی قربانیان حوادث رانندگی در بیرجند برگزار شود.

وی با اشاره به وضعیت نامناسب روشنایی معابر بیرجند گفت: در این راستا نیازمند همکاری دستگاه‌های مربوطه هستیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری بیرجند نیز در این رابطه بیان کرد: در بحث روشنایی میدان پیامبر اعظم و سفیران امید اداره برق اعلام آمادگی کرده است.

عضو شورای شهر بیرجند نیز در این رابطه اظهار داشت: متولی روشنایی شرکت برق است و تاکنون شهرداری مکاتباتی انجام داده اما باید راهنمایی و رانندگی نیز در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد.

نصب سرعتکاه‌ها در حد متعارف انجام شود

طاهری بیان کرد: نصب سرعتکاه‌ها در سطح معابر نیز باید در حد متعارف انجام شود چون در دراز مدت باعث تخریب فرهنگ ترافیک می‌شود همچنین باید با رانندگانی که با سرعت زیاد رانندگی می‌کنند برخورد جدی شود.

عضو شورای شهر بیرجند اظهار داشت: مشکلات رانندگان با افزایش ایجاد سرعتکاه‌ها رفع نمی‌شود چون اگر از حد نرمال بیشتر شود عواقب سوئی خواهد داشت.

اجرایی شدن کمیته حمل و نقل و ترافیک بیرجند

شهردار بیرجند نیز در این جلسه از اجرایی شدن کمیته حمل و نقل و ترافیک بیرجند خبر داد و خاطرنشان کرد: در این راستا اعتبارات باید با اولویت پلیس انجام شود.

محمدعلی جاوید با تاکید بر اینکه باید رسیدگی به ترافیک خیابان‌های منتظری، حکیم نزاری و طالقانی مدنظر قرار گیرد افزود: بازگشایی خیابان معلم به سمت جنوب بیرجند نیز باید مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به استانداردسازی سرعتکاه‌های سطح شهر تصریح کرد: سرعتکاه‌های سطح شهر قبلا آسفالتی و غیر استاندارد بودند اما با پیگیری‌های شهرداری تاکنون 8 سرعتگاه استانداردسازی شده و هر سرعتکاه 16 میلیون هزینه داشته است.

شهردار بیرجند با اشاره به طرح بهسازی خیابان جمهوری ساماندهی افزود: بخشی از کارها انجام شده است و در حال حاضر باند کندرو در این خیابان در دو طرف وجود دارد که در این راستا پلیس باید توقف برای یک طرف را ممنوع کند.

فاز اول احداث میدان ابوذر تا پایان سال اجرایی می‌شود

جاوید با اشاره به احداث میدان ابوذر نیز خاطرنشان کرد: در بیرجند که مرکز خراسان جنوبی است میدانی برای برگزاری مناسبت‌های مختلف وجود ندارد و تمام میدان‌های موجود فلکه هستند و کاربرد ترافیکی دارند.

شهردار بیرجند با بیان اینکه ایجاد میدان ابوذر به دنبال اجرای کاری لوکس نیستیم بلکه کاری ضروری را انجام می‌دهیم بیان کرد: با توجه به اهمیت مسائل گردشگری قرار است فرهنگ شهر از طریق برج فرهنگ و هنر در این میدان نمایان شود.

وی گفت: امیدواریم تا پایان سال فاز اول احداث این میدان اجرایی شود و در مجموع 11 هکتار میدان تا پایان سال 1400 تامین اعتبار شود.

جاوید با اشاره به پروژه احداث پارکینگ طبقاتی خیابان حکیم نزاری اظهار داشت: این پروژه حدود 6 میلیارد تومان تامین اعتبار شده و آماده کلنگ‌زنی است.

انتهای پیام/  255/ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon