۳۰ درصد دانش‌آموزان نیازمند توانمندسازی در حوزه سلامت روان

30 درصد دانش‌آموزان نیازمند توانمندسازی در حوزه سلامت روان

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: آمار آسیب‌های اجتماعی نگران‌کننده است و ۳۰ درصد دانش‌آموزان در حوزه سلامت روان نیاز به توانمندسازی دارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا کاظمی در مراسم آغاز به کار رسمی و رونمایی از چارچوب و نقشه راه کانون یاریگران زندگی در مدارس کشور که در دبیرستان شاهد شهدای هفتم تیر منطقه 6 تهران برگزار شد با ابراز خرسندی از شکل‌گرفتن یک حرکت جدید با همت ستاد مبارزه با مواد مخدر در سطح کشور اظهار‌ کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر در کنار رویکردهای درمانی و مبارزه با بلای خانمان‌سوز اولویت رویکرد پیشگیرانه را در نظر گرفته است.

وی نوع نگاه دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر را قابل‌تقدیر و ستایش دانست و افزود: امروزه راه برون‌رفت همه آسیب‌های اجتماعی کار فرهنگی است زیرا یک معضل فرهنگی را نمی‌توان باکار غیرفرهنگی رفع کرد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش افزود: اگر قرار باشد در حوزه فرهنگی کشور کاری انجام شود محور توسعه فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی آن در آموزش‌وپرورش و مدرسه کانون تحول است.

کاظمی گفت: باید تمام دستگاه‌ها و نهادهای عمومی و غیرعمومی به‌عنوان یاریگر برای اجرای این طرح کمک کنند مهم‌ترین حرکت راهبردی راه‌اندازی کانون یاریگران زندگی در مدارس است که پرچم شکل‌گیری این کانون امروز با دستان شما دانش‌آموزان برافراشته می‌شود.

وی افزود: امروز قول می‌دهیم که به همدیگر کمک کنیم تا ریشه اعتیاد را از جامعه برکنیم، اگر قرار باشد فردای روشن و درخشان و بدون از آسیب‌های اجتماعی داشته باشیم باید مدارسی پاک و سالم در اختیار داشته باشیم.

30 درصد دانش‌آموزان در حوزه سلامت روان نیاز به توانمندسازی دارند

کاظمی ادامه‌داد: لازم است بین دانش‌آموزان حساسیت‌هایی ایجاد کنیم بنابراین ما به دنبال این هستیم که یک وظیفه را به همه وظایف عمومی تشکل‌های دانش‌آموزی اضافه کنیم چراکه آمار آسیب‌های اجتماعی نگران‌کننده است 30 درصد دانش‌آموزان در حوزه سلامت روان نیاز به توانمندسازی دارند و یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های همه تشکل‌های دانش‌آموزی باید این باشد.

کاظمی با اشاره به اینکه کانون یاریگران زندگی متشکل از نمایندگان تشکل‌های دانش‌آموزی است، گفت: در کانون به دنبال هم‌افزایی و حساس‌ کردن رگه‌های جامعه هستیم و مسلم این‌که این کانون را در تمام مدارس کشور در چند مرحله انجام دهیم.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش گفت: این طرح امسال در 20 درصد مدارس کشور برگزار می‌شود و مدیران مدارس کمک کنند تا با گرد هم‌آوردن دانش‌آموزان برای این معضل هم‌اندیشی و گام‌های مؤثری برداشته شود.

وی ادامه‌داد: باید دانش و آگاهی دانش‌آموزان را بالا ببریم، وظیفه این کانون انجام اقدامات ترویجی، تبلیغی و آگاه‌سازی با استفاده از خلاقیت و نوآوری است که با تشکیل کمیته و کارگروه‌هایی با مشارکت معلمان و خانواده‌ها می‌تواند مؤثر باشد.

کاظمی گفت: اگر احساس کردید هم‌کلاسی‌های شما دچار آسیب شده‌اند یا در معرض آسیب‌ هستند بلافاصله به آن‌ها کمک و آنان را به مراکز مشاوره مدارس ارجاع دهید.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش گفت: دانش‌آموزان به دلیل شرایط حاکم بر جامعه ممکن است به‌طور ناخودآگاه برای ایجاد آرامش کاذب به سمت مواد مخدر حرکت کنند، آگاهی و آگاه‌سازی از عوامل آسیب‌زده وظیفه این کانون است.

شایان‌ذکر است، طرح یاریگران زندگی از 22 الی 28 آبان و در هفته مبارزه با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی در مدارس کشور برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon