بسیج مسئولان خوزستان برای مقابله با گرانی کالا و خدمات؛ مجازات قاطع در انتظار گران‌فروشان

بسیج مسئولان خوزستان برای مقابله با گرانی کالا و خدمات؛ مجازات قاطع در انتظار گران‌فروشان

پس از افزایش قیمت بنزین و تأکید دولت بر ممنوعیت هرگونه افزایش قیمت کالا و خدمات اکنون مسئولان خوزستان برای جلوگیری و برخورد قاطع با متخلفان بسیج شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، افزایش قیمت بنزین و اجرای سهمیه‌بندی آن به‌منظور اصلاح الگوی مصرف و همچنین جلوگیری از قاچاق سوخت همواره با تأکید بر ممنوعیت افزایش نرخ کالا و خدمات توسط رهبر معظم انقلاب و سران قوا همراه بوده و اکنون مسئولان خوزستان با تشکیل جلسات و نظارت‌های مستمر درحال نظارت مستقیم بر قیمت‌ها هستند.

نورالله حسن‌زاده ، معاون اقتصادی استانداری خوزستان در ارتباط با کنترل قیمت‌ها، اظهارداشت: بحث احتکار در ماه‌های گذشته و در زمان سیل نیز به‌صورت جدی دنبال شد که اکنون با راه‌اندازی سامانه جامع انبارها، همه بنکداران و افرادی که اقدام به توزیع کالا می‌کنند موظف به ثبت ورود و خروج بار خود هستند و از این طریق می‌توان با احتکار کالا مقابله کرد.

وی بابیان اینکه صاحبان کالا انبارهای مشخصی دارند و بازدید از آن‌ها به‌صورت مستمر درحال انجام است، عنوان کرد: بازرسان ما به‌صورت مستمر درحال بازدید از انبارهای مختلف هستند و در صورت مشاهده احتکار کالا سریعاً با متخلفان برخورد صورت می‌گیرد.

حسن‌زاده درباره نحوه تصمیم‌گیری برای تعیین بنزین موردنیاز خودروهای محل و نقل مسافر بین‌شهری بیان داشت: ستاد پایش سامانه حمل‌ونقل شهری و برون‌شهری در حوزه معاونت عمرانی استانداری تشکیل‌شده که یکی از برنامه‌های آن‌ها رصد مشکلات حوزه حمل‌ونقل و پیگیری آن‌ها در کارگروه ویژه خود است.

معاون اقتصادی استانداری خوزستان تأکید کرد: در صورت افزایش قیمت کرایه تاکسی و صاحبان آژانس‌ها، به‌شدت برخورد خواهیم کرد. همچنین آژانس‌ها موظف به ثبت تردد خودروهای خود بوده و باید آن را به بازرسان گزارش دهند.

وی درباره تأمین کپسول گاز موردنیاز خودروهای LPG، گفت: در خوزستان 53 هزار خانوار داریم که حدود 400 هزار کپسول در ماه استفاده می‌کنند اما بااین‌وجود در تأمین گاز LPG هیچ مشکلی نداریم.

حسن‌زاده افزود: گاهی ممکن است مشکلی برای برخی از رانندگان که از سوخت LPG استفاده می‌کنند وجود داشته باشد که تا پایان ماه مشکل کپسول گاز به‌طور کامل برطرف خواهد شد.

معاون اقتصادی استانداری خوزستان در خصوص کارت سوخت خودروهای اروندی، گفت: قرار بود سازمان منطقه آزاد اروند اطلاعات خودروها را به پلیس ارائه دهد تا کارت سوخت آن‌ها نیز صادر شود. همچنین بیش از 100 تاکسی اروندی در فرودگاه‌ها وجود دارد که باید وضعیت سوخت آن‌ها تعیین تکلیف شود.

مجازات قاطع تعزیراتی در انتظار متخلفان

نعمت‌الله بیرانوندی مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان نیز بابیان اینکه از امروز گشت‌های نظارتی تعزیرات حکومتی به‌صورت تلفیقی با دستگاه‌های نظارتی کلید خورد، گفت: همراه با سازمان صمت و اتاق اصناف به‌صورت خارج از نوبت و با قاطعیت به تخلفات رسیدگی می‌کنیم.

وی افزود: همچنین با حضور در جلسه اتحادیه‌های استان، ظرفیت‌های قانونی به اتحادیه‌ها یادآوری شد تا از این ظرفیت برای تنظیم بازار و جلوگیری از افزایش قیمت‌ها استفاده شود.

بیرانوندی ادامه داد: انتظار داریم که بازرسی‌ها در خصوص کالا و خدمات اثرگذار در جامعه ادامه پیدا کند و از تخلفاتی مانند احتکار، گران‌فروشی، عرضه خارج از شبکه و افزایش قیمت‌های کرایه‌های حمل‌ونقل بار و مسافر جلوگیری شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان بیان داشت: از صنوف منصفی که با درک شرایط، رعایت سود قانونی و التزام به عدل و انصاف با مشتریان برخورد می‌کنند تشکر می‌کنم و به آن افرادی که می‌خواهند از شرایط موجود سوءاستفاده کنند هشدار می‌دهم یقین داشته باشند که اوضاع تحت کنترل دستگاه‌های نظارتی است و مجازات قاطع تعزیراتی نیز در انتظارشان خواهد بود.

95 درصد صاحبان خودرو در خوزستان کارت سوخت دریافت کردند

مهران حموله، مدیرکل پست خوزستان با اشاره به آخرین وضعیت توزیع کارت سوخت در استان، گفت: بیش از 700 هزار کارت سوخت به پست خوزستان تحویل داده شد که از ابتدای طرح 662 هزار کارت سخت توزیع سد.

وی افزود: در باجه‌های معطله نیز 55 هزار کارت سوخت وجود داشت که از این تعداد اکنون بالغ‌بر 17 هزار کارت توزیع‌شده است.

حموله تصریح کرد: درحال حاضر 95 درصد از کارت سوخت‌ها توزیع‌شده و مابقی نیز با افزایش 48 باجه توزیع کارت و افزایش نوبت‌کاری تا ساعت 18 به مردم تحویل داده می‌شود.

مدیرکل پست خوزستان از ادامه توزیع کارت سوخت در روزهای تعطیل خبرداد و افزود: سرویسی به نام باز توزیع وجود دارد که متقاضیان با مراجعه به وب‌سایت اداره کل پست می‌توانند تحویل کارت سوخت خود را درب خانه مجدداً ارسال کنند.

وی به صاحبان خودروهای اروندی توصیه کرد: صاحبان خودروهای اروندی که کد 33 در پلاک خودروی آن‌ها درج‌شده به اداره پست محل زندگی خود مراجعه کرده تا ظرف 48 ساعت کارت سوخت برای آن‌ها ارسال شود.

سهمیه خودروهای مدارس به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود

محمد رستم منش، رئیس سازمان تاکسیرانی شهرداری اهواز بابیان اینکه حمل‌ونقل درون‌شهری زیر نظر تاکسیرانی است گفت: حمل‌ونقل درون‌شهری شامل تاکسی‌های زردرنگ، خودروهای ساماندهی شده، سرویس‌های مدارس و خودروهای عمومی اروندی در فرودگاه و راه‌آهن است.

وی افزود: در حوزه مدارس سهمیه‌ای درحال تخصیص است که باید فرآیند آن طی و رانندگان باید در سامانه سپند ثبت‌نام کنند که اکنون حدود 1637 دستگاه خودرو ثبت‌شده است.

رستم منش ادامه داد: در خصوص خودروهای ساماندهی شده جهت رفع کمبود تاکسی‌های زرد که حدود 1650 دستگاه هستند نیز نامه‌ای توسط استاندار خوزستان به وزارت نفت ارسال‌شده تا سهمیه بنزین آن‌ها نیز اختصاص داده شود.

رئیس سازمان تاکسیرانی شهرداری اهواز تأکید کرد: مردم ولی‌نعمت ما هستند و هیچ افزایش نرخ در تاکسیرانی را قبول نداریم. علاوه بر این با توجه به اینکه اکثر خودروهای زیر نظر سازمان تاکسیرانی دوگانه‌سوز بوده و هیچ تغییر قیمتی درفروش گاز CNG نداشتیم افزایش نرخ کرایه ممنوع است.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon