میانگین رشد صنایع تبدیلی و پایانه‌های صادراتی مازندران ضعیف است

میانگین رشد صنایع تبدیلی و پایانه‌های صادراتی مازندران ضعیف است

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به کشاورزی بودن مازندران گفت: میانگین رشد صنایع تبدیلی و پایانه‌های صادراتی مازندران ضعیف است.

علی محمد شاعری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ساری اظهار داشت: اقتصاد مردم مازندران بر پایه کشاورزی شکل گرفته و با تولید هفت میلیون تن محصول کشاورزی در تولید برخی محصولات مانند برنج، مرکبات، کیوی، آبزیان، توتون، دانه‌های روغنی، محصولات پروتئینی و دامی رتبه خوبی در کشور دارند.

وی افزود: در تولید محصولات کشاورزی مازندران موفق عمل کرده  اما در تنظیم بازار و بازرگانی بخش کشاورزی ضعیف بود زیرا زیرساخت‌های صادراتی وجود ندارد. صنایع تبدیلی در مازندران رشد نیافت و پایانه‌های صادراتی باید سریع‌تر تجهیز و به بهره‌برداری برسد.

شاعری گفت: بخش خصوصی فعالیت بیشتری در ایجاد زیرساخت تجارت و بازرگانی بخش کشاورزی داشته باشد اتاق بازرگانی نقش مهمی در توسعه صادرات و تنظیم بازار ایفا کند.

وی ادامه داد: بانک‌ها پای کار بیایند تسهیلات ارزان قیمت‌تر به بخش خصوصی و تعاونی‌ها پرداخت کنند. سازمان صمت با کمک جهاد کشاورزی تنظیم بازار محصولات کشاورزی اقدام اساسی شود.

نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی گفت: هر ساله با مشکل برنج و مرکبات در بازار روبه‌رو هستیم زیرا زیرساخت صادراتی در جهت کنترل واردات محصولات غیرضروری اقدام جدی صورت نگرفت.

شاعری گفت: با توجه به نقش واحدها و شرکت‌های تولیدی در رونق اقتصاد مشکلات این بخش به درستی توسط دستگاه‌های مربوطه پیگیری و برطرف شود تا شاهد تثبیت و توسعه اشتغال باشیم.

انتهای پیام/ 631/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon