خراسان رضوی|ابهام در وضعیت معین‌های اقتصادی گناباد

خراسان رضوی|ابهام در وضعیت معین‌های اقتصادی گناباد

مسئولان و برخی شهروندان گناباد از عملکرد معین‌های اقتصادی در این شهرستان گلایه دارند و معتقدند کارکرد آنها مشخص نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، 6 اردیبهشت ماه سال جاری بود که علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی در سفری به گناباد در صد و بیست و دومین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان در محل دانشگاه علوم پزشکی گناباد تفاهم‌نامه معین‌های اقتصادی این شهرستان را به امضا رساند.

اما پس از گذشت چندین ماه از امضای این تفاهم‌نامه؛ مردم گناباد هنوز تاثیر معین‌های اقتصادی را تجربه نکرده‌اند تاجایی که حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب؛ امام جمعه گناباد در خطبه‌های نماز جمعه از وضعیت فعالیت معین‌های اقتصادی این شهرستان گلایه کرد.

امام جمعه گناباد در نشست خبری چهلمین سالگرد اقامه نماز جمعه نیز موضوع کم کاری معین‌های اقتصادی گناباد را مجددا مطرح و اظهار داشت: طرح مثلت اقتصادی مولفه بسیار خوبی در رونق اقتصادی استان خراسان رضوی و گناباد به شمار می‌رود و مسئولان مربوطه باید با برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند و اجرای آن بستر این مهم را هموار کنند.

صادقی نسب بیان کرد: از مجموع 20 واحد تولیدی دارای مشکل در گناباد 17 واحد در اولویت رسیدگی مسئولان قرار گرفت که با راه‌اندازی آنها برای یک هزار نفر در این شهرستان اشتغال ایجاد می‌شود.

دیگر مسئولان گنابادی نیز نسبت به وضعیت معین‌های اقتصادی و وعده‌های داده شده در این حوزه ابراز نگرانی کرده‌اند و از سوی دیگر نیز مردم و شهروندان گنابادی نیز در ماه‌های اخیر پیگیر حرکت جدی از سوی معین‌های اقتصادی شهرستان گناباد هستند.

بررسی بیشتر آخرین وضعیت حرکت معین‌های اقتصادی شهرستان در مسیر توسعه خبرنگار تسنیم خراسان رضوی را بر آن داشت تا با تعدادی از مسئولان در این حوزه گفت‌‌وگو داشته باشد.

علی اکبر لبافی؛ دبیر نهاد اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی در حاشیه  جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی گناباد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: متاسفانه به دلیل سیاست‌های اشتباه و مشارکت‌های پایین مردم در طرح‌هایی مانند مشاغل خانگی و یا بنگاه‌های زودبازده این طرح‌ها با رونق کمتری روبه‌رو بود.

وی ادامه داد: از طرفی بسیاری از قوانین شامل تامین اجتماعی و مالیات موانع توسعه اقتصادی هستند اما در اجرای طرح ابتکاری استاندار خراسان رضوی موسوم به مثلث توسعه اقتصادی و با مشارکت معین‌های اقتصادی و مسئولان ذی‌ربط و ائمه جمعه و دستگاه قضایی به دنبال تلطیف این قوانین و جلب مشارکت مردم برای اشتغال و کارآفرینی هستیم.

دبیر نهاد اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی تصریح کرد: بیش از 150 معین اقتصادی در سطح استان فعالیت دارند و در برخی از مناطق که معین‌های اقتصادی نتوانسته‌اند  به موفقیت دست یابند با مشارکت دیگر معین‌های اقتصادی طرح هر روستا یک معین یا هر تعاونگر یک روستا در 70 روستای استان در دست اجراست.

لبافی خاطرنشان کرد: 600 کسب و کار کوچک و بزرگ تاکنون در سامانه نهاد اقتصاد مقاومتی وارد شده که تعدادی مربوط به گناباد است و این شهرستان در اجرای طرح‌های عمرانی عملکرد خوبی داشته است.

حامد قربانی فرماندار گناباد نیز درباره فعالیت معین‌های اقتصادی در شهرستان گناباد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی تاکنون 16 تفاهم‌نامه با مجموع سرمایه‌گذاری هفت هزار و 39 میلیارد ریال با معین‌های اقتصادی این شهرستان منعقد شده که با تحقق این طرح‌ها برای یک‌هزار و 250 نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

حامد قربانی افزود: از جمله این طرح‌ها می‌توان به طرح‌های توسعه و تولید شرکت‌های آراسیلیس الوند، فرآورده های دیرگداز، برش سنگ، تولید گوشت و مواد پروتئینی، تولید عکس برگردان ظروف چینی، کاشی، آجر پرسی، طرح گردشگری قنات قصبه و احداث کشتارگاه اشاره کرد که این طرح‌ها در زمان انعقاد تفاهمنامه 50 تا 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشتنتد و هم اکنون با پیشرفت  75 تا 80 درصد در حال اجرا هستند.

گزارش از یاسرسالاری گناباد

انتهای پیام/281/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon