رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: خیرین بیش از ۷۱۰۰ میلیارد تومان در حوزه سلامت هزینه کردهاند
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: در مدت ۱۰ سال، خیرین بیش از ۷ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در حوزه سلامت هزینه کردهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حسینعلی شهریاری ظهر امروز در نخستین همایش «تجلیل و تکریم از خیرین روحانیت در عرصه سلامت » در سالن اجتماعات شهرداری قم اظهار داشت: سه هزار سمن در حوزه سلامت در کشور فعال بوده و سالانه هزاران میلیارد تومان در جهت سلامتی و درمان مردم توسط این سمنها هزینه میشود.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: در دیدار با رهبر انقلاب، ایشان تأکید داشتند از ظرفیت خیرین به بهترین نحو استفاده شود، همچنین ایشان در یکی از سخنرانیهای خود فرمودند وقتی افراد جامعه بیمار میشوند باید بهگونهای برنامهریزی کرد که دغدغهای جز بیماری نداشته باشند.
وی با بیان اینکه در مدت 10 سال، خیرین بیش از 7 هزار و 100 میلیارد تومان در حوزه سلامت هزینه کردهاند که این ظرفیت با ارزشی را نشان میدهد، ابراز کرد: هیچ دولتی در هیچ کجای دنیا بهتنهایی از پس خدمات درمانی و بهداشتی برنمیآید و در همه جهان سازمانهای مردمنهاد به کمک دولت در حوزه بهداشت و درمان خدمت میکنند.
شهریاری خاطرنشان کرد: مهمتر از درمان، توجه به مسئله پیشگیری است، نباید اجازه دهیم مردم بیمار شوند چرا که هزینه درمان بسیار بالاست و تأمین هزینه ممکن بوده بیماران را به زیرخط فقر ببرد و یا جان خود را به دلیل بیپولی از دست بدهند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت یازدهم، در چند سال نخست با اجرای طرح تحول سلامت خدمات خوبی را به مردم ارائه کرد، اما با توجه به کمبود منابع و مشکلات اقتصادی به دلیل تحریمهای دشمن این طرح ادامه نیافت و ما امیدواریم با تأمین منابع بتوان این طرح را دوباره عملیاتی کرد.
وی با تأکید بر اینکه سبک زندگی اسلامی و توجه به تغذیه مناسب اهمیت زیادی در پیشگیری از بیماریها بهویژه چاقی داشته و با اصلاح سبک زندگی میتوان به مقابله با بیماریهای مختلف پرداخت، یادآور شد: با توجه به مشغله زنان و مردان بیرون از منزل، جامعه به سمت غذاهای آماده رفته و غذاهای سنتی در جامعه مورد فراموشی قرار گرفته است.
شهریاری افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، اقدامات و تلاشهای فراوانی در حوزه درمان، بهداشت و سلامت رخ داد و با وجود مشکلات فراوان،امید به زندگی در مردم جامعه، 25 سال افزایش یافت.
وی با اشاره ب اهمیت موضوع گردشگری سلامت اظهار داشت: این موضوع میتواند در قم اتفاق بیفتد و ایران به عنوان ام القرای جهان اسلامی به الگویی بزرگ در حوزه درمان و سلامت تبدیل شود، بهویژه حضور شیعیان و مسلمانان در ایران ظرفیت خوبی در این بخش به شمار میرود.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: هزینههای سلامت و درمان در ایران ارزان است و میتوان گردشگری سلامت را توسعه داد و فرصتهای خوبی را در ایجاد منابع مالی به وجود آورد.
انتهای پیام/457/ش