تخصیص یک درصد مالیاتهای ارزش افزوده برای توسعه شهرکهای صنعتی
معاون وزیر صنعت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: کمیسیون اقتصادی مجلس با تخصیص ۱ درصد از مالیاتهای ارزش افزوده برای توسعه شهرکهای صنعتی موافقت کرد و بزودی به صحن علنی مجلس میآید.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، یکی از برنامههای در دستور کار مجلس شورای اسلامی اختصاص یک درصد از مالیاتهای ارزش افزوده اخذ شده از واحدهای تولیدی برای توسعه زیرساختهای شهرکهای صنعتی است که بنا به گفته محسن صالحی نیا رئیس سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرکهای صنعتی این مهم بعد از بررسی و تایید کمیسیون اقتصادی مجلس در آیندهای نچندان دور در صحن علنی مجلس طرح میشود.
محسن صالحی با بیان اینکه با اجرایی شدن این مهم بدون شک استانهای مختلف از این اعتبارات بهره مند میشوند، میگوید: در این راستا رایزنیهای با نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشتهایم که امیدوارم در صحن علنی مجلس تصویب شود.
وی با تاکید بر اینکه در صورت تصویب این مهم یک درآمد پایدار برای توسعه زیرساختها در شهرکهای صنعتی ایجاد میشود، افزود: در صورت تصویب اعتبار اختصاص یافته تنها در زمینه توسعه زیرساختهای شهرکهای صنعتی هزینه میشود.
صالحی نیا ابراز کرد: بدون شک زیرساختها در شهرکهای صنعتی باید به صورت مستمر و در صورت نیاز به بروز رسانی و توسعه یابد و برخی مشکلات موجود همچون شبکههای برق، آب و تصفیه خانه فاضلاب در کمترین زمان ممکن مرتفع شود.
وی با تاکید بر اینکه همیشه دغدغه یک درآمد پایدار برای رفع برخی مشکلات زیرساختی در شهرکها را داشتهایم، ادامه داد: با تصویب تخصیص 1 درصد از مالیاتهای ارزش افزوده برای توسعه شهرکهای صنعتی بسیاری از مشکلات برطرف میشود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: ایجاد مشوقهای خاص برای سرمایه گذاری در شهرکهای صنعتی در استانهای کمتر برخوردار از جمله تخفیف بیش از 50 درصدی اراضی، ارائه تسهیلات مناسب و معافیت مالیاتی منظور شده است.
صالحینیا بیان کرد: از محل منابع تبصره 18 تسهیلات تنها در دو مورد کلینکهای عارضه یابی و توسعه کسب و کار و همچنین خوشههای صنعتی تسهیلات بلاعوض پرداخت میشود که تاکنون 190 میلیارد ریال تخصیص گرفتهایم.
وی با اشاره به اینکه استانها کمتر برخوردار در زمینه تسهیلات بلاعوض در این دو مورد اولویت دارند، ادامه داد: ضروری است واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل بتوانند در این کلینک ها ابتدا پایش و عارضه یابی شوند.
وی تاکید کرد: قبول داریم در بخش صنعت به دلیل بالا رفتن هزینههای و محدودیتهایی در سطح بین الملل به نوعی برخی صنعتگران گرفتار شدهاند و البته این فراز و فرود را همیشه داشتهایم.
انتهای پیام/ش