استاندار قم: از ظرفیت خیرین برای رفع کمبود فضای آموزشی استفاده شود


استاندار قم: از ظرفیت خیرین برای رفع کمبود فضای آموزشی استفاده شود

استاندار قم با تأکید بر اینکه وجود خیرین ظرفیت مهمی برای رفع کمبود فضای آموزشی هستند، گفت: خیرین استان قم نسبت به میانگین کشوری در ارتباط با جبران کمبود فضای آموزشی عملکرد خوبی داشتند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهرام سرمست ظهر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، با بیان اینکه وضعیت آموزش‌وپرورش و فضاهای آموزشی به لحاظ تاریخی از یک عقب‌افتادگی مزمن رنج می‌برد که قابل کتمان نیست، اظهار داشت: برای حل این مشکل به کمک نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیاز داریم.

استاندار قم افزود: در استان قم به لحاظ کیفی شاخص‌ها و استانداردهای خوبی در زمینه عملکرد آموزشی داشتیم اما به لحاظ کمی مشکل جدی داریم که باید حل شود.

وی با تأکید بر اینکه وجود خیرین ظرفیت مهمی برای رفع کمبود فضای آموزشی هستند، گفت: خیرین استان قم نسبت به میانگین کشوری در ارتباط با جبران کمبود فضای آموزشی عملکرد خوبی داشتند.

سرمست ادامه داد: باید بتوانیم دستگاه‌های نظارتی را نسبت به این موضوع همراه کنیم و نسبت به اهمیت موضوع دستگاه‌های اجرایی توجیه شوند.

استاندار قم با بیان اینکه مدیران ما برای خودشان کار نمی‌کنند و برای مصالح استان در حال انجام‌وظیفه هستند، ادامه داد: 40 هزار دانش‌آموز اتباع خارجی داریم که باید این موضوع در سطح ملی دنبال شود.

وی ابراز کرد: باید ماده 69 برای 39 قطعه زمین که در  منطقه پردیسان فریز شده اعمال شود، همچنین باید با کمک شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی مشکل اراضی که در حریم شهر قرار دارند، دنبال شود تا از این اراضی برای اضافه کردن به فضای آموزشی استفاده شود.

استاندار قم با تأکید بر اینکه در زمینه تأمین فضای آموزشی موردنیاز برای دانش آموزان نسبت به میانگین کشوری فاصله‌داریم، خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم این فاصله را با راهکارهایی که داریم جبران کنیم تا به یک نقطه مطلوبی برسیم.

سرمست در پایان با اشاره به قرار گرفتن در آستانه فصل سرد گفت: در زمینه سیستم گرمایشی مدارس باید تمهیدات لازم اندیشیده شود.

همچنین عبدالله جلالی رئیس شورای شهر قم در این جلسه در ارتباط با اختصاص زمین با کاربری آموزشی به آموزش‌وپرورش گفت: شورا و مجموعه مدیریت شهری نسبت به این موضوع حساس هستند، زمین‌هایی که در اختیار شهرداری است باید احصاء شوند اما باید گفت عمده زمین‌های آموزشی مالکیت خصوصی دارند.

وی افزود: شهرداری زمین برای اختصاص به فضای آموزشی ندارد، تنها راه شهرداری برای اختصاص زمین به این موضوع، اعمال ماده 101 است.

انتهای پیام/451

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران