سرلشکر باقری: مدیریت فضای مجازی به برقراری امنیت کمک کرد
رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: مدیریت بستر فضای مجازی که بهعنوان وسیله هدایت آشوبگران و گزارشگیری از صحنه آشوبها عمل میکرد، به ما در برقراری امنیت کمک کرد.
به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم به نقل از سپاه نیوز؛ سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در مراسم تکریم و معارفه رؤسای پیشین و جدید پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس که امروز (شنبه) در ستادکل نیروهای مسلح برگزار شد، اظهار داشت: ملت ایران در روزهای اخیر گام بلندی در نمایش وحدت، بصیرت، هوشمندی، اقتدار و دفاع از انقلاب اسلامی و امنیت کشور برداشتند.
وی افزود: حوادث روزهای اخیر در کشور، توطئهای بود که علیه کشور طراحی و برنامهریزی شده بود؛ بعد از حوادث دیماه 96 و بهموازات روز به روز سختتر شدنِ تهاجم نظامی به کشور ما، دشمنان انقلاب اسلامی و مردم احساس کردند که ایجاد ناامنی در کشور با سوءاستفاده از اعتراضات مردمی و موجسواری بر مشکلات مردم راه کمهزینه و احتمالاً پرنتیجهای برای آسیب رساندن به اقتدار این ملت خواهد بود.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح ادامه داد: دشمنان با برنامهریزی مترصد فرصتی مانند اجرای طرح اصلاح قیمت سوخت بودند تا با بهرهگیری از این فرصت و سوار شدن بر موج اعتراضات مردمی، دست به اقدام علیه امنیت کشور بزنند.
سرلشکر باقری اضافه کرد: وجود مشکلات معیشتی و اقتصادی در جامعه، واقعیتی غیرقابل انکار است؛ البته همه مسئولان کشور بهصورت شبانهروزی و با تدبیر، تلاش و حرکت در مسیر راهگشای رهبر معظم انقلاب اسلامی بهدنبال حل مشکلات مردم عزیزمان هستند که این در جای خود کاملاً محفوظ است؛ اما اینکه اعتراض مسالمتآمیز نسبت به یک تصمیم بهسرعت به یک رفتار فوقالعاده خشونتآمیز، تخریب، قتل و آسیبرسانی به مردم و اماکن که باعث بر هم خوردن امنیت کشور میشود، موضوعی عادی نیست.
وی با بیان اینکه از مردم عادی چنین انتظاری نمیرود، ادامه داد: در همان 24 ساعت اول، مشخص شد آنچه مردم انجام میدادند، اعتراض عادی بود؛ اما عدهای برای اغتشاش، تخریب و نابودسازی امنیت کشور به خیابانها آمده بودند و اگر اقدام و بیان شجاعانه و ایثارگرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در تأیید تصمیم سران قوا و همچنین سایر اقدامات صورتگرفته برای بازگرداندن آرامش به کشور نبود، ادامه چنین رویهای میتوانست برای کشور، مشکلساز باشد.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح تصریح کرد: ذیل این تصمیم و بیان شجاعانه، بصیرت ملت شریف ایران در جدایی صفوفشان از آشوبگران و انجام تظاهرات خودجوش مردمی در حمایت از امنیت و محکومیت اقدامات اغتشاشگران، تأثیر بهسزایی در بازگشت امنیت به جامعه داشت و طبیعی است که تلاش شبانهروزی حافظان امنیت کشور، نیروی انتظامی، سپاه پاسداران و بسیج قهرمان هم در این زمینه بسیار مهم بود.
سردار باقری ادامه داد: مدیریت بستر فضای مجازی که بهعنوان وسیله هدایت آشوبگران و گزارشگیری از صحنه آشوبها عمل میکرد، به ما در برقراری امنیت کمک کرد.
وی افزود: آنچه بهعنوان درس میتوانیم از این حادثه بگیریم، این است که ما بهعنوان مسئولان تأمین امنیت و دفاع از کشور با درک و تحقیق مناسب تحولات و اتفاقات احتمالی، تدوین سناریوهای محتمل، تلاش برای کشف نیات، طرحها و توطئههای دشمنان و آمادهسازی مناسب نیروهای مسلح کنار مطالبه از مدیران کشور برای حل معضلات مردم، باید زمینه پایداری و ثبات امنیتی در کشور را فراهم کنیم.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح در ادامه عنوان کرد: بدیهی است که سرمایهگذاری در ابعاد مختلف علم و فناوری، فرهنگ و اقتصاد، مستلزم امنیت پایدار در کشور است که این وظیفه سنگین بهعهده ناجا، سپاه، دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی در کشور میباشد؛ این بخشها باید آمادگی کامل را داشته باشند و ایفای نقش کنند و از حوادث عقب نمانند و البته بخش اعظم کار بهعهده بخش کشوری است که مشکلات را با مدیریت مناسبتر حلوفصل کنند تا ماجرا به خیابانها کشیده نشود.
وی سپس درباره پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس هم اظهار داشت: موضوع دفاع مقدس برای تاریخ ملت ایران موضوعی بینظیر است؛ ملتی که با وقوع انقلاب اسلامی و همه مشکلاتی که در هر انقلابی پیش میآید از جمله بر هم خوردن نظم نیروهای مسلح و سایر ابعاد حمایتی از آنها، آغاز تحریمها، برهم خوردن رابطه با آمریکا و خیلی مسائل دیگر، با یک تجاوز سهمگین همهجانبه از جانب یک ارتش تا بن دندان مسلح و حمایت 34 کشور از آن، روبهرو میشود.
سردار باقری تصریح کرد: البته این حمایتها فقط نظامی نبود، بلکه حمایتها در بخشهای مختلف سیاسی، اقتصادی، پولی، تسلیحاتی و تجهیزاتی آن هم در همه ابعاد بود؛ ابعادی که اگر ذرهای از آن توسط کسی بهکار رود در دنیا بلوا میشود. دشمن بعثی چقدر سلاح شیمیایی بهکار برد! اما کسی در دنیا در این رابطه خم به ابرو نیاورد و اخمی به آن نکرد.
وی تأکید کرد: مردم ما در سابقه تاریخی خود شکست از روسیه را تجربه کرده، سرزمینهایی با وسعتی بزرگتر از ایران فعلی را از دست داده، بحرین را از دست داده و اهانتهایی که توسط مستشار ردهپایین نسبت به افسران با رتبههای بالا در ارتش میشده، دیدهاند.
انتهای پیام/+