ثبت عکس خریداران سیم کارت موبایل در چین برای مقابله با کلاهبرداری

ثبت عکس خریداران سیم کارت موبایل در چین برای مقابله با کلاهبرداری

طبق قوانین جدید چین، سرویس‌های مخابراتی چین باید چهره کاربران را هنگام ثبت خدمات جدید تلفن همراه اسکن کنند. دولت چین هدف از این اقدام را از بین بردن تقلب و کلاهبرداری اعلام کرده است.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، چین در روز یکشنبه قوانین جدیدی را اجرایی کرد که طبق آن سرویس‌های مخابراتی چین باید چهره کاربران را هنگام ثبت خدمات جدید تلفن همراه اسکن کنند. دولت چین هدف از این اقدام را از بین بردن تقلب و کلاهبرداری اعلام کرده است.

 این قوانین اولین بار در ماه سپتامبر اعلام شدند و طبق آن ها میلیون ها کاربر دیگر در حوزه فناوری شناسایی چهره در چین قرار می گیرند.

 وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین مشخص نکرده چه شرکتهایی این خدمات را به تامین کنندگان سرویس های مخابراتی ارائه می دهند ولی چین مبدأ بسیاری از نرم افزارهای شناسایی چهره در جهان مثل مگوی و سنس تایم است.

 قوانین جدید برای کاربران تلفن همراه در چین چه هستند؟

 اپراتورهای مخابرات چین حالا باید از فناوری شناسایی چهره و سایر ابزارها برای تایید هویت افرادی که حسابهای جدید تلفن‌همراه باز می‌کنند استفاده کنند.

سه سرویس بزرگ مخابراتی دولتی چین چاینا تلکام، چاینا یونیکام و چاینا موبایل هستند. هنوز مشخص نیست این قانون چگونه برای حساب های فعلی تلفن های همراه اجرایی می شود.

 این تکنولوژی در چین در چه زمینه های دیگری مورد استفاده است؟

 سوپر مارکت ها، سیستم های مترو و فرودگاه ها در حال حاضر از فناوری شناسایی چهره استفاده می کنند. شرکت تجارت الکترونیک علی بابای چین به مشتریانش این گزینه را می دهد که در سوپر مارکت «هما» با استفاده از چهره خود پرداخت کنند ودر شهر هانگژو هتلی دارد که در آن مهمانان می توانند برای ورود چهره‌شان را با گوشی‌های هوشمند اسکن کنند.

 ایستگاه های مترو در برخی شهرهای بزرگ چین اعلام کرده‌اند که از این فناوری استفاده می کنند. پکن از شناسایی چهره برای طبقه‌بندی مسافران به منظور اقدامات مختلف امنیتی استفاده می کند.

 ابزار های نظارتی پلیس چین تکنولوژی بسیار بالایی دارند مانند شیشه هایی که فناوری شناسایی چهره در آنها کار گذاری شده است.

 این فناوری های نظارتی با مخالفت چندانی در عموم مردم چین مواجه نشده است. برخی کاربران عقیده دارند این فناوری برای مبارزه با کلاهبرداری لازم است ولی برخی ابراز نگرانی کرده‌اند که می‌توان از آن برای سوء استفاده از اطلاعات شخصی و حریم خصوصی افراد بهره برد.

این فناوری در حال حاضر در مناطقی مثل خطوط عابر پیاده برای گیر انداختن متخلفان استفاده می شود. چین اعلام کرده استفاده از این فناوری را به سایر حوزه‌ها مثل ثبت نام دانش آموزان برای امتحان ورودی دانشگاه گسترش می دهد.

 آیا چین این فناوری را صادر کرده است؟

 برخی کشورها از میانمار تا آرژانتین، فناوری های نظارتی را به عنوان بخشی از طرح هایشان برای ایجاد شهرهای هوشمند از برخی شرکت‌های چینی مثل زد تی ای و هواوی خریداری کرده اند.

انتهای پیام/117

 

دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon