مناسبسازی معابر برای معلولان تنها در ۳۰ درصد ادارات مازندران اجرایی شده است
سرپرست سازمان بهزیستی مازندران با تاکید بر ارتقا مشارکت افراد معلول در جامعه گفت: مناسبسازی معابر برای معلولان تنها در ۳۰ درصد ادارات مازندران اجرایی شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، جمال باقری نسامی ظهر امروز در نشستی خبری با اصحاب رسانه ماندران به مناسب روز جهانی معلولان اظهار داشت: شعار امسال سازمان حمایت از ارتقاء مشارکت افراد دارای معلولیت برای دستیابی به توسعه فراگیر عادلانه و پایدار است تا حقوق مددجویان و جامعه هدف بهدرستی محقق شود.
وی افزود: با توجه به افزایش قیمت بنزین علاوه بر مستمری و یارانه بستههای حمایتی به حساب خانوارها واریز شد. 58 هزار و810 معلول در استان شناسایی که از این تعداد 36 هزار نفر مستمری بگیر و یارانه بگیر هستند.دو هزار و 924 معلول در مراکز روزانه و مابقی در مراکز شبانه روزی تحت پوشش و مراقبت قرار دارند.
باقری گفت: بحث مناسبسازی معابر در دستور کار تمام ادارات دولتی وغیردولتی باید باشد و بدانیم مناسبسازیها هزینه نیست بلکه هرینههای عمرانی را کم میکند که اکنون تنها در 30 درصد ادارات و بانکهای دولتی و خصوصی استان اجرایی شد. سه درصد نیروی استخدامی تمامی ادارات دولتی و موسسات غیرانتفاعی و شهرداریها باید در آزمون استخدامی از این قشر استفاده شود.
وی بیان کرد: آموزش مهارتهای زندگی در سطوح مختلف یکی از وظایف سازمان بهزیستی در توسعه در مراکز مشاوره و مراکز مداخله بوده و در بخش دولتی و خصوصی این مراکز پر رنگ شده است. 123 مرکز اورژانس اجتماعی در استان راهاندازی شد.
سرپرست بهزیستی مازندران تاکید کرد: طبق ماده 16 مراکز اقامتی درمان اعتیاد، بیماران متجاهر با حکم قضایی به این مرکز ارجاع میشوند مورد درمان قرار گرفته و با توانمندسازی، آموزش و اشتغال را فرا گرفته و به آغوش خانواده باز میگردند.
وی ادامه داد: 16 هزار سرپرست خانوار استان زیر پوشش این طرح هستند. 50 میلیون تومان برای اشتغال زنان سرپرست خانوار پرداخت میشود و جهت توانمندسازی این افراد برنامههای مختلفی اجرا میشود تا دربحث معیشت با مشکل روبهرو نشوند.
انتهای پیام/ 682/ح