گلستان| فلسفه وجودی ۹ دی بصیرت‌افزایی در جامعه است

گلستان| فلسفه وجودی 9 دی بصیرت‌افزایی در جامعه است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلستان با تأکید بر گرامیداشت یوم‌الله ۹ دی گفت: فلسفه وجودی این حماسه بالا بردن بصیرت جامعه است و در صورتی که ۹ دی پرشور و باشکوهی داشته باشیم حتما ۲۲ بهمن هم تماشایی‌تر از سال‌های قبل خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حجت‌الاسلام احمدرضا احمدی ظهر امروز در جلسه هماهنگی گرامیداشت بزرگداشت یوم‌الله 9 دی اظهار داشت: در هفته‌های اخیر تمامیت قدرت دشمن برای براندازی به میدان آمد اما با حضور و بصیرت مردم این توطئه خنثی شده به طوری که ضد انقلاب اجاره‌ای در این حرکت اخیر رسوا شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلستان با تأکید بر بالا بردن هشیاری جامعه در مواجهه با این اتفاقات اظهار داشت: باید هشیاری جامعه را بالا ببریم و این فلسفه وجودی 9 دی است. این روز، روز  بصیرت و میثاق امت با ولایت نام گرفته و به معنای این است که بصیرت اجتماعی را بالا ببریم.

وی با بیان اینکه فتنه مدام در حال رنگ عوض کردن است، گفت: فتنه دهه 60 منافقان و ضدانقلاب، مسلحانه بود اما در 78 جریان سیاسی اباحه‌گری در مقابل اندیشه امام خمینی (ره) شکل گرفت که امروز تئوریسن‌های آنان، علیه نظام در شبکه‌های ضدانقلاب حرف می‌زنند. در سال 88 هم فتنه دیگری رقم خورد که امروز مسببان آن مایه ننگ در تاریخ شدند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان بیان کرد: در فتنه 96 جریانی دارای رنگ و لعابی دیگر وارد عرصه شد که سیاسی نبود اما بستری برای شکل‌گیری اغتشاشات بود. اما جریان بعدی که خطرناک‌تر از هر فتنه دیگری است، تشکیک و ایجاد شبهه نسبت به تصمیمات امام جامعه است.

‌احمدی تأکید کرد: جامعه علوی باید بصیر بوده و امامی داشته باشد که شجاع و صبور باشد که به فضل الهی نظام اسلامی برخوردار از هر دو موهبت است.

وی گفت: حضور پرشور در یوم الله 9 دی به طور قطع 22 بهمن و انتخابات را هم تماشایی‌تر از هر سال خواهد کرد.

نجیب‌الله تاری جانشین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان هم با اشاره به دهمین سالگرد حماسه بی‌نظیر و بی‌بدیل 9 دی افزود: هدف ستاد بزرگداشت یوم الله 9 دی در استان باید تبیین و آشکارسازی ابعاد فتنه 88 و حماسه 9 دی باشد.

وی گفت: تلاش می‌کنیم فتنه 88 را در بستر جنگ نرم تبیین و همچنین عوامل شکل‌گیری حماسه 9 دی، ابعاد و کارکردهای آن و درس‌ها و پیامدهای آن را متناسب با نیازهای امروز آشکار کنیم. تبیین جایگاه و نقش رهبری در حفاظت از اصول انقلاب و سرمایه اجتماعی در نظام اسلامی و عمق مردمی انقلاب اسلامی نیز باید در این ایام به صورت ویژه در دستور کار قرار بگیرد.

تاری با بیان اینکه 9 دی یک رویداد ملی است، تأکید کرد: این روز نباید درگیر حزب و جناح‌های خاص شود و همه باید برای بزرگداشت آن وارد میدان شوند.

وی ادامه داد:  ستادهای بزرگداشت یوم‌الله 9 دی در شهرستان‌ها راه‌اندازی می‌شود و باید جلسه‌ها در شهرستان‌ها شکل بگیرد.

جانشین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی درباره برنامه‌های پیشنهادی این رویداد بزرگ و ملی نیز بیان داشت: برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، همایش متمرکز بانوان به عنوان بصیرت زنان زینبی، همایش متمرکز رسانه‌ای تجدید میثاق با ولایت، همایش‌های بصیرتی و گفتمان‌های دانش‌آموزی و غیره از برنامه‌های پیشنهادی این ایام است.

انتهای پیام/582/‌ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon