ورود ۱۸ هزار خانوار جدید تهرانی به چرخه حمایتی کمیته امداد

ورود 18 هزار خانوار جدید تهرانی به چرخه حمایتی کمیته امداد

مدیر کل کمیته امداد استان تهران گفت: با توجه به شرایط اقتصادی طی یک سال گذشته ۱۸ هزار خانوار به دلیل نیازمندی وارد چرخه حمایتی کمیته امداد شدند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ابوالفضل پرپنچی در نخستین نشست خبری اظهار کرد: اشتغال و توانمندسازی یکی از اهداف کمیته امداد محسوب می شود و بر همین اساس ما برنامههایی را در خصوص اشتغال پایدار طراحی کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: باید بتوانیم اشتغال پایدار را در پروسه 5 ساله پیگیری کنیم که در همین زمینه برنامه هایی در مجموعه امداد استان تهران طراحی شده است. در حال حاضر تعدادی از خانواده‌های جوان تحت پوشش کمیته امداد استان تهران قرار گرفتند که ما بنا داریم در یک پروسه 3 تا 5 ساله آنها را توانمند و از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج کنیم.

پرپنچی با تاکید بر اینکه تمام برنامه‌های امداد باید پیوست فرهنگی داشته باشد گفت: یکی از موضوعاتی که مورد تاکید ریاست کمیته امداد قرار گرفته است همین موضوع است چرا که پروژه‌ای که پیوست فرهنگی نداشته باشد نمی تواند موفقیت‌آمیز باشد و همراه با شکست خواهد بود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 73 الی 74 هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند گفت: بر همین اساس طی یک سال گذشته 18 هزار خانوار در قالب تبصره 14 و با توجه به شرایط اقتصادی کشور تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفته اند. این افراد نیز همانند سایر مددجویان کمیته امداد از خدماتی از جمله مستمری، خدمات درمانی، معیشتی و ... بهره مند خواهند بود.

پرپنچی به آمار ایتام تحت پوشش کمیته امداد اشاره کرد و گفت: هم اکنون 19 هزار یتیم در دو طرح اکرام و محسنین تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند که این افراد توسط حامیان مورد حمایت قرار می‌گیرند و بنا داریم در یک برنامه ریزی تعداد حامیان را که هم اینک 67 الی 68 هزار نفر هستند را افزایش دهیم.

وی همچنین به سامانه 7355 اشاره کرد و افزود: هموطنان می‌توانند از طریق این سامانه تمام کمک‌های خود را به گروه‌های مختلف از جمله ایتام ارائه کنند و در واقع این سامانه پل ارتباطی میان کمیته امداد و خیرین است.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران با تاکید بر این مسئله که کمیته امداد استان تهران در حال حاضر هیچ پشت نوبتی ندارد گفت: ما در یک برنامه‌ریزی انجام شده افرادی که نیاز به حمایت و کمک داشتند را شناسایی و تحت پوشش کمیته امداد قرار داده‌ایم.

پرپنچی همچنین به حمایت‌های کمیته امداد از نوعروسان و تامین جهیزیه آنها اشاره کرد و گفت: در این بخش نیز با همکاری و همراهی مراکز خیریه و خیرین، اقلام مورد نیاز را تحت عنوان جهیزیه برای نوعروسان تهیه می‌کنیم به طوریکه در این زمینه 6 میلیون تومان به عنوان وام بلاعوض و 10 میلیون تومان تحت عنوان وام قرض‌الحسنه از سوی کمیته امداد به خانواده‌ های شناسایی شده پرداخت می شود که امیدواریم با همراهی و همکاری خیرین این رقم را افزایش بدهیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر 170 مرکز نیکوکاری در استان تهران راه‌اندازی شده است که بنا داریم تا پایان سال تعداد این مراکز را به 500 برسانیم و در یک پروسه زمان‌بندی شده تعداد این مراکز به هزار مرکز افزایش خواهد یافت.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران با اشاره به اینکه بسیاری از خدمات کمیته امداد از طریق مراکز نیکوکاری انجام می‌شود تاکید کرد: هم‌اکنون بخش مهمی از خدمات امداد برون‌سپاری شده و توسط این مراکز انجام می‌شود علاوه بر اینکه کمیته امداد هیچ محدودیتی برای راه‌اندازی مراکز نیکوکاری ندارد و مساجد نیز می‌توانند در این زمینه نسبت به راه‌اندازی مراکز نیکوکاری اقدام کنند.

پرپنچی سپس به پرداخت وام به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد اشاره کرد و گفت: طی 8 ماه گذشته حدود 30 میلیارد تومان به عنوان وام به مددجویان و نیازمندان پرداخته شده که این وام‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله ودیعه مسکن، اشتغال، درمان و ... پرداخت شده است که حداقل وام پرداختی 5 میلیون تومان و حداکثر آن 30 میلیون تومان در نظر گرفته شده است. البته وام‌هایی نیز با رقم 50 میلیون تومان در حوزه اشتغال توسط بانک‌ها به افراد معرفی شده از سوی کمیته امداد پرداخت می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران خاطرنشان کرد: در حوزه تسهیلات قرض‌الحسنه مربوط به ولایت امداد نیز در طی 8 ماهه گذشته از سال 98، مبلغ 18 میلیارد تومان به مددجویان و نیازمندان پرداخت شده است که در همین زمینه 927 پرونده برای پرداخت 18 میلیارد تومان تشکیل شده است.

پرپنچی با اشاره به اینکه یکی از بزرگترین مشکل مددجویان در فرآیند دریافت وام، تامین ضمانت بوده گفت: در همین زمینه نیز کمیته امداد با راه‌اندازی صندوق ضمانت در راستای ضمانت مددجویان (زنان سرپرست خانوار) برای دریافت وام اقدام کرده است به طوریکه این صندوق ضمانت فرد مددجو را برای دریافت وام انجام می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر هیچ پشت نوبتی برای ورود به چرخه حمایتی امداد وجود ندارد تصریح کرد: در طی 8 ماهه گذشته از سال جاری 800 مورد تعمیرات و بازسازی منزل و 15 مورد کمک بهسازی مساکن روستایی انجام شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران در ارتباط با کمک‌های هموطنان در صندوقهای صدقات گفت: یکی از برنامه هایی که در سال های گذشته در این زمینه طراحی و انجام شده، طراحی شکل جدید این صندوق‌ها است علاوه بر آنکه ما تلاش کرده‌ایم تعداد صندوق‌های صدقات الکترونیک را نیز افزایش دهیم که این فرآیند همچنان ادامه خواهد داشت.

پرپنچی درخصوص خانواده‌هایی که نیاز به حمایت از امداد را دارند خاطر نشان کرد: این افراد می توانند از طرق مختلف اعم از جمله مراکز نیکوکاری، سازمان ها، موسسات و همچنین نمایندگان مجلس از طریق سامانه 7355 و یا به صورت خود معرف و با مراجعه به ادارات بهزیستی استان تهران برای دریافت حمایت از کمیته امداد به این مراکز مراجعه کنند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon