کنفرانس ملی «اویونیک» و «رادار» در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

کنفرانس ملی «اویونیک» و «رادار» در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

ششمین کنفرانس رادار و سامانه‌های مراقبتی ایران و چهارمین کنفرانس ملی اویونیک در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، ششمین کنفرانس رادار و سامانه‌های مراقبتی ایران و چهارمین کنفرانس ملی اویونیک امروز در دانشگاه صنعتی اصفهان  برگزار شد.

در این برنامه رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به اینکه این دانشگاه یک دانشگاه فراملی است، اظهار داشت: آینده‌نگری و توجه به نیازهای کشور یکی از ویژگی‌های بارز این دانشگاه به شمار می‌آید.

سید مهدی ابطحی افزود: این دانشگاه در حالی به حوزه رادار و اویونیک ورود پیدا کرد که اهمیت راهبردی اویونیک مورد توجه و شناخته شده نبود.

وی توجه به تحقیقات آزمایشگاهی، انسجام و کار گروهی را از دیگر ویژگی‌های این دانشگاه برشمرد و گفت: امروز شاهد انتشار مجله اختصاصی این رشته و حتی دوره کارشناسی ارشد آن در دانشگاه صنعتی هستیم و این دانشگاه در شبکه‌سازی بسیار موفق بوده و رویکرد آینده آن ورود به عرصه شتاب دهندگی و سرمایه‌گذاری ریسک پذیر است.

دانشگاه صنعتی اصفهان خاستگاه رادار است

محمد مهدی نائبی، دبیر کنفرانس و استاد تمام دانشکده برق دانشگاه شریف نیز در این برنامه ضمن اشاره به خاستگاه این حوزه و دستاوردهای دانشگاه صنعتی اصفهان، اظهار داشت: نخستین بار کنفرانس رادار و سامانه‌های مراقبتی ایران در سال 88 در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد و در سال 96 با هدف نظم و نظام به برنامه‌های این حوزه، کمیته دایمی رادار تشکیل و به عبارتی دوره جدیدی از کنفرانس رادار راه اندازی شد.

وی افزود: سال گذشته در شیراز پنجمین کنفرانس رادار برگزار و امسال هم ششمین کنفرانس آن در اصفهان برپا شده است و کنفرانس بعدی در دانشگاه مالک اشتر برگزار خواهد شد.

نائبی با بیان اینکه تدریس رادار در این دانشگاه صورت گرفته، خاطرنشان کرد: در واقع خاستگاه رادار دانشگاه صنعتی اصفهان است که نشان داد با اعتماد به جوانان می‌توان به خودکفایی رسید.

مدرس هاشمی رئیس کمیته کنفرانس و رئیس اسبق دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه در حوزه رادار پیشرفت‌های خوبی حاصل شده است، گفت: باید از اعتمادی که به قشر جوان و تحصیل‌کرده در این زمینه شده قدردانی کرد و باید گفت اعتماد به جوانان کلید حل مشکلات است.

وی افزود: شاید 30 سال پیش کسی تصور ساخت رادار داخلی را نداشت و امروز این امر محقق شده است.

جایگزینی رابطه گرند‌محور به جای محصول محور

هاشمی خاطرنشان کرد: با توجه به تجربه شاید تغییراتی در رابطه صنعت و دانشگاه باید صورت گیرد زیرا در گذشته انتظار می‌رفت دانشگاه محصول محور باشد اما امروزه اگر رابطه گرند محور جایگزین محصول محور شود، دانشگاه می‌تواند آینده‌پژوهی را داشته باشد.

وی با اشاره به گزارشی از این کنفرانس‌ها یادآور شد: در کنفرانس «رادار و سامانه‌های مراقبتی ایران» 85 مقاله به کنفرانس رسید که 83 مقاله برای داوری ارسال شد و از بین آنها 39 مقاله پذیرفته شد که این تعداد ناشی از دقت کمیته کنفرانس است.

رئیس کنفرانس معرفی مقالات برتر به تعداد 3 مقاله و برگزاری 11 کارگاه آموزشی ثبت شده که 8 کارگاه آن به حد نصاب رسیده و ارایه شده را از دیگر برنامه‌ها برشمرد و گفت: در کنار این برنامه‌ها دو میزگرد ترتیب داده شده با عنوان «رادار آینده و دکترین فردا» که به صورت جمعی برگزار می‌شود و نمایشگاه این حوزه نیز برپا شده است.

وی در خصوص کنفرانس اویونیک امسال گفت: تعداد مقالات ارسال شده کمتر شده و به 50 مقاله رسید که 33 مقاله از این تعداد پذیرفته شد. در کنار ارائه مقالات، کارگاه آموزشی و میزگرد آن فردا برگزار می‌شود.

انتهای پیام/169/ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon