مجله تحلیلی ویدیویی تسنیم| طراحی مثلث شرارت از سوی آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان در عراق + فیلم
کارشناس برجسته امور بینالملل در برنامه ویدیویی مجله تحلیلی تسنیم خوزستان گفت: برنامه آمریکا غربیها برای عراق در چارچوب مقابله با محور مقاومت است و عدم رسیدگی دولت عراق به رفاه مردم نیز به پاشنه آشیل آن تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، در راستای پرداختن تحلیلی به موضوعات مختلف برنامه ای با عنوان مجله تحلیلی تسنیم خوزستان در دفتر خبرگزاری در این استان راه اندازی شده است که در این قسمت با عنایت به تحولات اخیر در کشور همسایه عراق با حضور کارشناس برجسته بینالملل به این موضوع پرداختهایم.
حسن هانیزاده کارشناس روابط بینالملل در این گفتوگوی ویدیویی ضمن اشاره به ریشه های مشکلات داخلی و همچنین برنامه های بیگانگان برای عراق و همچنین آینده این تحولات تحلیل جامعی ارائه کرد که آن را در این ویدیو میبنید.
وی با اشاره به ریشههای حوادث اخیر اظهار داشت: مسئله عراق خارج از چارچوب تلاشهایی که برای ضربه زدن به محور مقاومت شکل میگیرد نیست و در یک استراتژی کاملاً مشترکی است، این استراتژی توسط مثلث شرارت آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان طراحی شده و از مدتها پیش یعنی شاید از حدود دو سال قبل تاکنون تلاششان بر این بوده که به محور مقاومت از جمله ایران عراق و لبنان و قبل از آن سوریه ضربه وارد کنند.
هانیزاده تاکید کرد: لذا در سوریه بعد از 8 سال بحران شکست خوردند و به سمت عراق که حلقه ارتباط ایران به سوریه و لبنان است ورود پیدا کردند و از دو سال گذشته سفارت آمریکا در عراق به شکلی فعال وارد عرصه بحرانسازی در عراق شد.
کارشناس روابط بینالملل تاکید کرد: طبق گزارشها موجود در طول دو سال گذشته نمایندگان سفارت آمریکا سه بار باعزت ابراهیم الدوری،معاون شورای فرماندهی عراق و یکی از مسئولان بلندپایه حزب بعث در استان الا نبار دیدار کردند و یکسری درواقع کادربندیهایی با شرکت عناصر حزب بعث و فرزندان آنها جهت ایجاد بحران در عراق درست شد.
عدم رسیدگی به مسائل رفاهی مردم پاشنه آشیل دولتهای عراق
وی افزود: همچنین یک سری ارتباطگیریهایی بین سفارت آمریکا و شیعیان موسوم به شیعیان آمریکایی که در حقیقت اینها شیعههای لائیک هستند و کاملاً برای ملت عراق شناختهشده هستند نیز کادربندی شدند.
کارشناس روابط بینالملل گفت: طبیعی است که در هر جامعهای یکسری نارضایتیهای وجود دارد، دولتهایی که از سال 2003 میلادی بعد از سرنگونی رژیم صدام شکل گرفتن عمدتاً درگیر مسائل امنیتی و سیاسی بودند و به حوزه رفاهی و خدماتی چندان رسیدگی نکردند و این پاشنه آشیل همه دولتهای عراق در طول 16 سال گذشته است.
مصاحبه از مجید منادی
تدوین: محمدامین غفاری
انتهای پیام/331/ش