رژیم اسرائیل|پیشنهاد سیاسی جدید نتانیاهو و تهدید علیه غزه/ چگونگی شکست موساد در یک عملیات مهم

رژیم اسرائیل|پیشنهاد سیاسی جدید نتانیاهو و تهدید علیه غزه/ چگونگی شکست موساد در یک عملیات مهم

بنیامین نتانیاهو برای جلوگیری از حرکت رژیم صهیونیستی به سمت سومین انتخابات کنست(پارلمان) پیشنهاد جدیدی ارائه کرده است که البته این پیشنهاد هم با مخالفت رقیب سرسخت وی روبرو شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، بنیامین نتانیاهو با بیان اینکه، انتخابات سوم ضرورت ندارد، پیشنهاد کرده است که به جای برگزاری سومین انتخابات کنست، باید انتخابات برای انتخاب نخست وزیر از بین وی و رقیبش، بنی گانتس رئیس ائتلاف کاحول لاوان(آبی سفید) برگزار شود.

وی مدعی شد که همچنان به تشکیل دولت وحدت با حضور کاحول لاوان اهتمام نشان می‌دهد، اما در صورتی که این مسئله به موفقیت نرسد، آنچه باید انجام داد، این است که مانع برگزاری سومین انتخابات کنست شد که ضرورتی ندارد و به جای آن باید انتخابات برای انتخاب نخست وزیر بین وی و گانتس برگزار شود.

تهدید نتانیاهو به جنگ افروزی جدید علیه نوار غزه/ اعلام فرا رسیدن زمان تحمیل حاکمیت اسرائیل بر دره اردن

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر پیشبرد امور رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه گفت باید قانون اسرائیل بر غور(دشت) اردن و قانونی بودن تمام شهرک‌ها اعمال شود. وی همچنین مدعی عملیات نظامی بزرگی در غزه در صورت متوقف نشدن موشک‌ها شد.

نتانیاهو افزود این مسئله را در دیدار چهارشنبه گذشته با مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا در لیسبون پایتخت پرتغال ارائه کرده و طرح مفصلی را ارائه نکرده است.

اظهارات نتانیاهو در حالی است که وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد موضوع الحاق دشت اردن در جریان دیدار پامپئو و نتانیاهو مطرح نشد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت همانطور که خواهان اعتراف آمریکا به حاکمیت ما بر بلندی‌های جولان(اشغالی سوریه) شدم، خواهان اعتراف آمریکا به حاکمیت ما بر دشت اردن هستیم و اکنون زمان اعمال حاکمیت اسرائیل بر غور اردن فرا رسیده است.

نتانیاهو که در کنفرانس روزنامه راستگرای صهیونیستی ماکور ریشون سخن می‌گفت، افزود دولت‌های آمریکا به من درباره یهودا و سامره(کرانه باختری اشغالی) گفته‌ اند که حتی یک سنگ هم در شهرک‌ها تخریب نخواهد شد و من با فشارها مقابله کرده و تعداد ساکنان(شهرک‌های صهیونیست‌نشین) را افزایش دادم.

نتانیاهو درباره نوار غزه هم مدعی شد اگر نیاز باشد، عملیات نظامی بزرگی را در غزه برای ریشه‌کنی تروریسم(مقاومت) یک بار و برای همیشه انجام خواهیم داد، بدون توقف شلیک راکت، هیچ آتش بسی در غزه وجود نخواهد داشت.

وی درباره بحران سیاسی در پی شکست تشکیل دولت جدید رژیم صهیوینستی گفت اگر انتخابات بر ما تحمیل شود، به سمت آن حرکت خواهیم کرد و پیروزی بزرگی را به همراه دوستان خود در اردوگاه راستگرایان کسب خواهیم کرد.

نتانیاهو افزود ما یک هفته فرصت داریم و این هفته مهمی است، و طی آن خواهیم فهمید که آیا اسرائیل بار دیگر به سمت انتخابات حرکت خواهد کرد یا عقل سلیم در نهایت غلبه خواهد کرد و وحدت محقق خواهد شد، من در هفته‌های اخیر از هیچ تلاشی دریغ نکردم و پیشنهادهایی ارائه کردم،اما با آن مخالفت شد(اشاره نتانیاهو به مذاکرات با حزب کاحول لاوان به ریاست بنی گانتس است)

وی ادامه داد : کاحول لاوان(آبی سفید) حتی یک میلی‌متر هم برای اینکه بتوانیم دولت وحدت تشکیل دهیم، قدم برنداشت، همچنان دیر نشده است، باید دو مسئله رخ دهد، یا بنی گانتس بر وتویی که «یائیر لاپید»(از سران حزب آبی سفید) وضع کرده غلبه می‌کند یا آویگدور لیبرمن(رئیس حزب اسرائیل خانه ما و وزیر جنگ اسبق) بر خود غلبه می‌‌کند، اینها دو امکان است و خیلی امیدوارم که یکی از دو مورد رخ دهد، زیرا هیچ دلیلی برای رفتن به سمت انتخابات وجود ندارد.

این در حالی است که لاپید با پیوستن به دولتی به ریاست نتانیاهو به سبب پرونده‌های فسادش مخالف است و لیبرمن هم با پیوستن به دولتی که حریدیم‌ها(احزاب مذهبی) در آن مشارکت کنند، مخالفت کرده است.

نتانیاهو درباره پیشنهاد برگزاری انتخابات مستقیم برای انتخاب نخست وزیر گفت روز گذشته پیشنهاد دیگری مطرح کردم، در اوضاع غیرعادی به راه حل های غیر عادی نیاز داریم، دستیابی به دولت وحدت را به بنی گانتس پیشنهاد کردم، امروز هم می‌گویم که بیاید با من دولت وحدت را تشکیل دهیم، ولی اگر قادر به گرفتن چنین تصمیمی نیست، باید اجازه دهد تا شهروندان چنین تصمیمی اتخاذ کنند، انتخابات سریع برای انتخاب نخست وزیر از طریق انتخابات مستقیم برگزار شود و شهروندان هر کسی را که بخواهند به عنوان نخست وزیر انتخاب کنند، اینگونه می‌توانیم در زمان صرفه جویی کرده و از برگزاری انتخابات مجدد کنست و هزینه پول زیاد جلوگیری کنیم و امیدوارم در آخرین لحظه این مسئله محقق شود.

بر اساس گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، حزب کاحول لاوان(آبی سفید) به ریاست بنی گانتس، پیشنهاد نتانیاهو را نپذیرفته است. این حزب در بیانیه‌ای اعلام کرد ما به جلوگیری از برگزاری پرهزینه و غیر ضروری اهتمام نشان می‌دهیم، تغییر شیوه انتخابات(اشاره به پیشنهاد نتانیاهو) می‌تواند ما را به همان مکانی که امروز در آن قرار داریم، بازگرداند.

اسرائیل چگونه در ترور خطرناک‌ترین فرد تحت پیگرد موساد شکست خورد؟

ساعت 22 شامگاه بیست و یکم جولای 1973 میلادی بود که دو نفر از مزدوران سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی(موساد) به سمت «احمد بوشیکی» مغربی‌الاصل شلیک کردند، که در یکی از خیابان‌های شهر لیلهامر نروژ کار می‌کرد، عناصر موساد معتقد بودند که بوشیکی، علی حسن سلامه فرمانده نظامی فلسطینی است به این ترتیب اسرائیل در ترور سلامه در سال 1973 میلادی شکست خورد که این مسئله برای اولین بار در یک تحقیق اسرائیلی فاش شده و جزئیات دقیق این عملیات را اعلام کرده است، عملیات ترور نافرجامی که دو ماه و نیم پیش از شعله ور شدن آتش جنگ اکتبر میان رژیم صهیونیستی و کشورهای مصر و سوریه رخ داد.

بر اساس آنچه «اوری میلیشتاین» کارشناس نظامی صهیونیست در تحقیقات طولانی خود در روزنامه معاریو آورده است، «سلامه» خطرناک‌ترین فرد تحت پیگرد سازمان جاسوسی اسرائیل در آن زمان و افسر عملیات سازمان موسوم به ایلول الاسود(سپتامبر سیاه) بوده که یگان موسوم به 17 را تاسیس کرده و برای قتل دو ورزشکار صهیونیست در شهر مونیخ آلمان برنامه ریزی کرده بود، در آن زمان، گولدا مائیر نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی به موساد دستور داد کسانی را که در این عملیات دست داشتند، ترور شوند.

تحقیقات به این اشاره می‌کند که این عملیات اسرائیلی به شکست و ناکامی تاریخی و خطرناک برای موساد تبدیل شد، نه فقط به خاطر اینکه آنها در کشتن شخص مورد هدف که در کنار همسر باردارش حرکت می‌کرد، اشتباه کردند، بلکه به خاطر اینکه شش نفر از شانزده مزدور موساد که در این عملیات شکست خورده شرکت کردند، توسط پلیس نروژ بازداشت شده و برای محاکمه تحویل دادگاه شدند که با پوشش رسانه‌ای گسترده‌ای در سطح بین المللی روبرو بود.

این تحقیقات تاکید می‌کند که «نوعام تاویر» کارشناس امور امنیتی رژیم صهیونیستی، بلافاصله متن جدیدی را درباره این عملیات شکست خورده صادر و در آن فاش کرد که یکی از مزدوران موساد در بیروت پایتخت لبنان در ظهر همان روزی که عملیات ترور رخ داد، اعلام کرده بود که «سلامه» را دیده است که در بیروت قدم می‌زند، این در حالی بود که مزدوران موساد وی را در نروژ تحت پیگرد قرار داده بودند.

کارشناس صهیونیست افزود این اطلاعات حساس و خطرناک، ساعت سه بامداد در اختیار «مایک هراری» فرمانده یگان عملیات ویژه موساد معروف به «قیساریه» قرار گرفت، با علم به اینکه این یگان مسئول تیم ترورها موسوم به «کیدون» و در مسیر حرکت از شهر لیلهامر به اسلو پایتخت نروژ قرار داشت، این اطلاعات از طریق یگان موسوم به 848 وابسته به یگان اطلاعات نظامی اسرائیل(امان) که امروز یگان 8200 خوانده می‌شود، رسیده بود. این اطلاعات پس از مدت کوتاهی از دریافت اطلاعاتی توسط یگان اسرائیلی دریافت شد که ادعا می‌کرد «سلامه» ترور شده است که سیلی محکمی به موساد و رئیس وقت آن، «تساوی زامیر» بود، موساد تلاش کرد این اطلاعات را برای ده‌ها سال مخفی کند.

کارشناس صهیونیست ادامه داد اما این اطلاعات دراماتیک برای اولین بار در کنار شکست‌های دیگری که این عملیات به آن دچار شد، فاش می‌شود و سئوالات دشواری درباره تاثیرات این شکست موساد و پیامدهایش بر شکست کوبنده اسرائیل در جنگ اکتبر مطرح کرده و نیز نگاه‌ها را به مشکلات بزرگی که دستگاه‌های امنیتی اسرائیل با آن روبرو بودند، متوجه کرد.

این کارشناس افزود شکست امنیتی دیگر در این بود که موساد اطلاعات اشتباهی را از مزدورش دریافت کرد و به موساد گفته بود که «سلامه» از ژنو به اسلو رفتهاست، از اینجا بود که برنامه ریزی برای ترور «سلامه» بر اساس این اطلاعات با استناد به این عبارت که «من شنیدم که او(سلامه) سفر خواهد کرد» آغاز شد و کلمه «شنیدم» در دنیای جاسوسی چیز مرسومی نباید باشد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان