۱۲۳۴ میلیارد تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی خراسان رضوی ابلاغ شد

1234 میلیارد تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی خراسان رضوی ابلاغ شد

رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: از ابتدای سال ۹۸ در حوزه مکانیزاسیون تسهیلات خط اعتباری مرحله هفتم به مبلغ ۱۲۳۴ میلیارد ریال ابلاغ شده است.

محمدرضا اورانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: یکی از اهداف مکانیزاسیون کشاورزی افزایش تولید و راندمان بیشتر است و افزایش تولید با افزایش سطح زیرکشت و افزایش مقدار تولید در واحد سطح میسر می‌شود و مکانیزاسیون در پی اجرای هر دو روش است، یعنی از یک طرف با افزایش تعداد و ظرفیت ماشین‌ها و نیز احیای زمین‌های بایر، سنگلاخی و فقیر سبب افزایش سطح زیر‌کشت شده و از طرفی دیگر با بهبود کیفیت و دقت ماشین‌‌آلات و توسعه تجهیزات با هدف یکپارچه‌سازی زمین‌های خرد و کوچک راندمان کار را بالا می‌برد.

وی افزود: تامین نقدینگی مورد نیاز صنایع مرتبط با مکانیزاسیون و اختصاص اعتبارات بانکی متناسب از جمله راهکارهای عملی در این حوزه است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه از ابتدای سال 98 در حوزه مکانیزاسیون تسهیلات خط اعتباری مرحله هفتم به مبلغ 1234 میلیارد ریال ابلاغ شده خاطرنشان کرد: تا نیمه اول آذرماه امسال تعداد 1273 متقاضی به مبلغ بالغ بر 1430 میلیارد ریال معادل 116 درصد سهمیه اعلامی، برای خرید ماشین‌ها، ادوات و تجهیزات کشاورزی به شعب عامل بانک کشاورزی معرفی شده‌اند.

اورانی تصریح کرد: در میان شهرستان‌های خراسان رضوی، 6 شهرستان داورزن، مه‌ولات، باخرز، فریمان، تربت‌حیدریه و رشتخوار بیشترین سهم معرفی را به خود اختصاص داده‌اند؛ همچنین شهرستان‌های داورزن، جوین، فیروزه، قوچان و صالح‌آباد در رتبه‌های اول تا پنجم درصد جذب تسهیلات خط اعتباری مرحله هفتم  مکانیزاسیون کشاورزی قرار گرفته‌اند. 

وی تاکید کرد: تاکنون مبلغ 602 میلیارد ریال تسهیلات (از مبلغ 1430 میلیارد ریال معرفی شده به بانک) برای خرید  976 دستگاه انواع خودروها و تجهیزات و ادوات کشاورزی شامل 582 دستگاه انواع تراکتور و 10دستگاه کمباین برداشت غلات و 384 دستگاه انواع ادوات دنباله‌بند و تجهیزات جذب شده است. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی خطاب به فعالان بخش کشاورزی مطالعه و تحقیق دقیق در مسیر شناسایی درست ظرفیت‌ها را توصیه کرد و گفت: از کلیه تولیدکنندگان بخش کشاورزی می‌خواهیم که با مطالعه و برنامه‌ریزی مناسب، فناوری‌های نوین را برای تولید اقتصادی و رقابت‌پذیر شناسایی و با استفاده از این فرصت تسهیلات اعتباری، نسبت به تجهیز مزارع و باغات خود اقدام نموده تا بدین وسیله تولید اقتصادی و پایدار که هدف اصلی توسعه مکانیزاسیون بوده محقق گردد.

انتهای پیام/281/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon