‌درد و دل هنرمندان صنایع د‌ستی خراسان جنوبی / دولت هم مانند مردم از هنرمندان حمایت کند

‌درد و دل هنرمندان صنایع د‌ستی خراسان جنوبی / دولت هم مانند مردم از هنرمندان حمایت کند

چهارمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی خراسان جنوبی فرصت مطلوبی پیش روی هنرمندان گذاشت تا علاوه بر فروش محصولات از تجربیات یکدیگر استفاده کنند که در این بین اکثر هنرمندان و غرفه‌داران از استقبال گسترده مردم از نمایشگاه رضایت داشتند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، نمایشگاه‌ها از دیرباز همواره به عنوان بستر فروش محصولات مختلف و پل ارتباط هنرمندان با مردم و مسئولان مورد توجه جامعه بوده است.

این روزها برگزاری نمایشگاه‌های فصلی اعم از بهاره، پاییزه، کتاب و صنایع دستی به جایگاه خوبی در بین مردم و مسئولان دست یافته است به گونه‌ای که تولیداتی مانند صنایع دستی و هنرهای سنتی سالانه در نمایشگاه‌های سراسری عرضه می‌شوند.

امسال نیز چهارمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی خراسان جنوبی از13 آذرماه کار خود را در استان آغاز کرده و تا 18 آذرماه فرصت مطلوبی پیش روی هنرمندان گذاشت تا علاوه بر فروش محصولات از تجربیات یکدیگر استفاده کنند.

صحبت‌های غرفه داران از این حکایت دارد که توانسته‌اند طی روزهای فعالیت نمایشگاه فروش خوبی نسبت به تولیدات‌شان داشته باشند.

رضایت عشایرنشینان از نمایشگاه

صدیقه غلام‌محمدی کارآفرین نمونه عشایر شهرستان بشرویه و یکی از غرفه داران در این نمایشگاه اظهار داشت: تاکنون در تمامی نمایشگاه‌های صنایع دستی حضور داشته و از میزان فروش آن بسیار راضی هستم.

وی با بیان اینکه فرآورده‌های لبنی از جمله ماست، دوغ، شیر، کشک و سوغات محلی از جمله محصولاتی است که در نمایشگاه عرضه می‌کنیم، افزود: اگر محصولات با کیفیت در اختیار مردم قرار دهیم قطعا فروش خوب نیز خواهیم داشت.

این کارآفرین خواستار حمایت بهتر و بیشتری از عشایر شد و ادامه داد: عشایر علیرغم مشکلات زیادی که خصوصاً در پی خشکسالی‌ها به وجود آمده اما صبورانه با حفظ سنن و آداب و رسوم گذشته مشغول فعالیت و گذران زندگی هستند.

غلام‌محمدی بیان کرد: اگر متقاضی وجود داشته باشد حاضرم مواد لبنی خود را به هر کجای دنیا که بخواهند صادر کنم.

نمایشگاه تنها بازار فروش محصولاتم است

حمیده خواجه از هنرمندان بیرجندی در هنر سوخت نگار نیز با بیان اینکه از هفت سال گذشته در حرفه سوخت نگاری چوب فعالیت می‌کنم، گفت: در حال حاضر نمایشگاه تنها بازار فروش محصولاتم است.

وی بازار فروش را از مهمترین مشکلات پیش روی این حرفه دانست و افزود: برگزاری اینگونه از نمایشگاه‌ها باعث معرفی هنرمندان به مردم و وصل شدن به بازارهای بزرگ می‌شود.

خواجه با بیان اینکه تاکنون در نمایشگاه‌های زیادی شرکت کردم افزود: طی روزهای فعالیت نمایشگاه توانسته‌ام از تجارب دیگر هنرمندان استفاده کنم.

شرکت هر ساله در نمایشگاه صنایع دستی استان

نرجس نجفی از دیگر هنرمندان در رشته مله بافی از شهرستان خوسف نیز بیان کرد: نمایشگاه‌ها بستری مناسب برای عرضه، معرفی و فروش صنایع دستی است.

وی با بیان اینکه هر ساله در نمایشگاه‌های صنایع دستی در استان شرکت داشته‌ام اظهار داشت: به‌دلیل حضور در نمایشگاه‌ها و معرفی محصول مله به جایگاه‌های خوبی در بین مردم رسیده است.

نجفی با ابراز خرسندی از استقبال مردم از نمایشگاه بیان کرد: روز به روز حضور مردم در نمایشگاه بیشتر شده که نشان از توجه آنها به صنایع دستی دارد.

رضایت هنرمندان از استقبال شهروندان

یکی دیگر از غرفه‌داران  با ابراز رضایت از استقبال گسترده مردم از نمایشگاه بیان کرد: هر روز نسبت به روز گذشته استقبال مردم بیشتر می‌شود که این نشان دهنده رضایت‌شان است.

علی حسن‌نیا با بیان اینکه تاکنون در چند نمایشگاه صنایع دستی شرکت داشته‌ام گفت: نمایشگاه‌ها باعث فروش محصولات و استفاده از تجارب دیگران می‌شود.

وی بازار فروش را مشکل اصلی صنعتگران دانست و گفت: نمایشگاه‌های صنایع دستی باعث معرفی هنرمندان به دیگر استان‌ها و وصل شدن به بازارهای بزرگ می‌شود.

حسن‌نیا با بیان اینکه هرساله تنوع محصولات در نمایشگاه صنایع دستی بیشتر می‌شود افزود: هنرمندان از طریق این نمایشگاه‌ها با ذائقه بازار آشنا شده و در این مسیر خلق هنر می‌کنند.

استقبال بی‌نظیر مردم از چهارمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی در بیرجند

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌ جنوبی نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به استقبال بی نظیر مردم بیرجند از چهارمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی استان گفت:  این نمایشگاه با حضور 30 استان و در قالب 210 غرفه برپا شده است که 25 غرفه سوغات نیز در این نمایشگاه حضور دارد و از مجموع 250 غرفه صنایع دستی در این نمایشگاه 66 غرفه متعلق به سایر استان‌ها است.

حسین عباس‌زاده با اشاره به اینکه استقبال مردم خصوصاً در چند شب اول بی‌نظیر بوده است گفت: با توجه به مکان و فضای جدید نمایشگاه بین‌المللی بیرجند و دور بودن راه خوشبختانه استقبال مردم مثبت بوده است.

ظرفیت‌ بالای خراسان جنوبی در حوزه صنایع دستی

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه رشد قابل توجه تعدد غرفه‌ها از جمله ویژگی‌های نمایشگاه امسال است عنوان کرد: حضور هنرمندان جوان با خلاقیت‌های نو و حضور دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی در این نمایشگاه موجب شده نمایشگاه امسال را یک نمایشگاه پویا و فعال در حوزه صنایع دستی ببینیم.

عباس‌زاده با بیان اینکه خراسان جنوبی از ظرفیت‌های بسیار بالایی در حوزه صنایع دستی برخوردار است افزود: نقدینگی پایین جامعه باعث می‌شود قدرت خرید مردم نیز کاهش پیدا کند.

فروش 600 میلیون ریالی صنایع دستی بیرجند در نمایشگاه سراسری

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بیرجند نیز در جمع خبرنگاران از فروش 600 میلیون ریالی صنایع دستی بیرجند در نمایشگاه سراسری صنایع دستی خبر داد.

فولادی بیان کرد: 62 صنعتگر حوزه صنایع دستی شهرستان بیرجند در این نمایشگاه آثار خود را به نمایشگاه گذاشتند که غرفه‌های این شهرستان شامل حوله بافی، فرش، چرم دوزی، پلاس بافی و سنگ‌ های قیمتی بوده است.

وی گفت: نساجی سنتی شامل حوله بافی بیشترین فروش آثار صنایع دستی شهرستان بیرجند را به خود اختصاص داده است.

 

انتهای پیام/257/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon