استان کرمان ۱۰۰ هزار فرصت خالی اشتغال دارد
استاندار کرمان با بیان اینکه باید فرصتهای خالی اشتغال در استان را شناسایی کنیم گفت: ۱۰۰هزار فرصت خالی اشتغال در استان وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدجواد فدائی صبح امروز در شورای عالی مهارت استان کرمان با حضور اوسطهاشمی معاون وزیر کار و رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور زاهدیف پورابراهیمی و حمزه نمایندگان مردم استان کرمان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد اظهار داشت: تفاوتی بین خانمها و آقایان در اشتغال نیست و دورههای مهارتآموزی هم برای خانمها و آقایان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه ما هیچ تفکیک جنسیتی در این زمینه نداریم و در خدمات به مردم هیچ تبعیضی وجود ندارد افزود: شورای اصناف باید به این مسئله تاکید داشته باشند که هیچ واحد صنفی حق ندارد افراد غیرماهر را جذب کند.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه این واحدها باید افرادی را جذب کار کنند که دورههای مهارتی فنی و حرفهای را گذرانده باشند گفت: فرمانداری کرمان طرح راهاندازی شهرک آموزشهای فنی و حرفهای را ارائه کند تا بعد از تصویب این شهرک احداث شود.
وی با بیان اینکه استان کرمان قطب برگزاری مسابقات رباتیک کشور میشود و زیرساختهای لازم در این زمینه باید فراهم شود افزود: طرح کارورزی و طرح مهارتآموزی در محیط کار از سال 96 در کرمان در حال اجرا است اما فعال نبوده است.
فدائی با اشاره به اینکه اداره کار باید در این زمینه فعالانهتر عمل کند و مهارتآموزان باید مهارت در محیط واقعی کار را ببینند عنوان کرد: سهمیه ما آموزش مهارتی 5 هزار نفر در طرح کارورزی است که تاکنون برای 2 هزار و 700 نفر انجام شده و باید هر چه سریعتر بقیه این سهمیه جذب شود.
وی با بیان اینکه آموزشهای فنی و حرفهای و مهارت باید براساس نیاز جامعه و واحدهای تولیدی و صنعتی در استان انجام شود گفت: باید فرصتهای خالی اشتغال در استان شناسایی و متناسب با آنها دورههای مهارتی برگزار کنیم.
استاندار کرمان با عنوان اینکه بر اساس گزارش فنی و حرفهای 100هزار فرصت خالی اشتغال در استان وجود دارد بیان کرد: ما هم از این مسئله استقبال کردیم که حمایت کنیم تا دورههای آموزش مهارتی برای این فرصتهای اشتغال برگزار شود اما در عمل دیدیم کاری نکردند.
فاطمه السادات حسینی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه از سال 95 مشارکت بانوان کرمانی در مشاغل خانگی رتبه اول کشوری را داشته است اظهار داشت: سازمان فنی و حرفهای برای دختران تحصیلکرده و فارغالتحصیلان دانشگاهی دختر چه برنامههایی دارد.
وی با اشاره به اینکه اشتغال پایدار مد نظر ماست و در روستاها و حواشی شهر بیشتر بانوان از دورههای مهارتآموزی استفاده میکنند گفت: 800 بانوی سرپرست خانوار توسط یک کارآفرین در حال آموزش هستند.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با بیان اینکه ما اول باید خودباوری را در بین مردم و افراد جویای کار افزایش دهیم افزود: آموزشها باید مطابق نیاز جامعه و اشتغال باشد.
وی با اشاره به اینکه در زمینه آموزش خانههای مهارت راهاندازی شده اما نیاز است تیمهای تسهیلگری را راهاندازی کنیم که این آموزشها تداوم داشته و به اشتغال معطوف شود گفت: شورای مهارت ویژه بانوان باید تشکیل شود و نیاز است در این شورا مهارت بانوان جدی گرفته شود.
زهرا موسیپور مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه آموزشهای مهارتی باید به اشتغال معطوف شود گفت: بعد از مهارتآموزی باید زمینه اشتغال را نیز فراهم کرد و تسهیلات لازم در اختیار افراد گذاشت.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان با اشاره به اینکه فرصتهای شغلی استان در دست اتباع خارجی است گفت: باید با مهارتافزایی جوانان خودمان را بهکار بگیریم.
انتهای پیام/511/ش