بیش از ۱۰۰ مورد حفاری رژیم صهیونیستی در قدس/ اوضاع باثبات در مرزهای غزه و مصر

بیش از 100 مورد حفاری رژیم صهیونیستی در قدس/ اوضاع باثبات در مرزهای غزه و مصر

اعلام بیش از ۱۰۰ مورد حفاری رژیم صهیونیستی در قدس و مسجدالاقصی، فراخوان برای مشارکت در راهپیمایی جمعه بازگشت و اعلام ثبات بی‌سابقه اوضاع در مرزهای غزه و مصر از جمله خبرهای مربوط به فلسطین است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری شهاب، هیئت اسلامی مسیحی حمایت از قدس، مقدسات و سازمان همکاری اسلامی اعلام کردند حفاری‌هایی که رژیم صهیونیستی در زیر شهر قدس اشغالی از سال 1967 تا کنون انجام داده است به 104 مورد رسیده که 22 مورد آن تاثیرگذار بوده است. این هیئت و سازمان همکاری اسلامی اعلام کردند چهار مورد حفاری در زیر مسجدالاقصی و اطراف آن، پنج مورد در شهرک سلوان قدس، پنج مورد در منطقه قدیمی، هشت مورد در مناطق مختلف و 57 مورد حفاری و تونل هم در زیر مسجدالاقصی بوده است.

این اطلاعات در جریان کارگاه عملی اعلام شد که در مقر کنگره ملی و مردمی قدس با عنوان «حفاری‌های اسرائیلی، یافتن اوهام برای تاسیس شهر یهودی در زیر شهر قدس اشغالی» برگزار شده است.

هیئت اسلامی مسیحی حمایت از قدس و سازمان همکاری اسلامی درباره خطر احداث مقبره یهودی وسیع در زیر مقبره قدیمی هشدار داده‌اند، طرحی که از جبل الزیتون تا شهرک سلوان امتداد داشته و مساحت آن به بیش از 1600 متر مربع با عمق 50 متر می‌رسد و هزینه ساخت آن 90 میلیون دلار است.

«حنا عیسی» دبیرکل هیئت اسلامی مسیحی حمایت از قدس و مقدسات در سخنانی اعلام کرد خطرناک‌ترین موردی که در تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در شش دسامبر 2017 بود، فقط انتقال پایتخت(آمریکا به قدس اشغالی) نبود، بلکه یهودی خواندن قدس و در نتیجه تکذیب وجود مسیحی و اسلامی در آن و انهدام جاده الآلام و مسجدالاقصی است.

وی افزود آنچه اشغالگران در زیر قدس دنبال می‌کنند، ساخت یک شهر کامل در زیر مسجدالاقصی است. وی ادامه داد : در شهر قدس، 29 شهرک(صهیونیست‌نشین) وجود دارد که 15 شهرک در بخش شرقی و بقیه در بخش غربی آن قرار دارد.

عیسی گفت : اما در اطراف شهر قدس، 43 شهرک(صهیونیست‌نشین) وجود دارد که هدف از ساخت آنها، تغییر ماهیت قدس از طریق حفاری‌ها و اقدامات یهودی‌سازی پیاپی است. در اطراف مسجدالاقصی در حال حاضر، 105 کنیسه وجود دارد، در حالی که تعداد مساجد در قدس، 107 مسجد است که 43 مسجد در منطقه قدیمی قرار دارد.

وی افزود تمام این اقدامات در چارچوب برنامه هدفمند برای خالی کردن شهر قدس از ساکنان اصلی و یهودی کردن آن و ایجاد پایتخت بزرگ برای اسرائیل در مساحت 600 کیلومتر مربع است.

احمد الرویضی نماینده سازمان همکاری اسلامی در فسطین به عنوان نماینده یوسف بن احمد العثیمین دبیرکل این سازمان بر پایبندی این نهاد به تقویت ارتباط با فلسطینیان در قدس برای توانمندسازی و نیز پیگیری تجاوزات مستمر اشغالگران به آنها و در راس آن تجاوزات به مسجدالاقصی و ادامه فعالیت برای هماهنگ کردن مواضع و تلاش‌ها برای حمایت بین المللی و دفاع از قدس و مخالفت قاطع با تغییر وضعیت قانونی و تاریخی مسجدالاقصی تاکید کرد.

الرویضی اظهار داشت مواضع غیر مسئولانه برخی کشورها درباره به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل و ادعای اینکه شهرک سازی تعارضی با قوانین بین المللی ندارد، حقی را ایجاد نمی‌کند و مشروعیتی به اشغالگران نمی‌دهد، بلکه نزاع را تشدید

از سوی دیگر بلال النتشه دبیرکل کنگره ملی مردمی قدس گفت : تقسیم قدس در وحله اول با هدف رهایی از تجمعات عربی در آن صورت می‌گیرد که اسرائیل آن را بار سنگینی بر خود و بودجه عمومی‌اش می‌داند و از آن می‌ترسد که روزی بیاید که اکثریت جمعیت قدس بر اساس مفاهیم نفوذ، به اکثریت عربی تبدیل شود.

«محمد حسین » مفتی کل قدس و سرزمین فلسطین هم تاکید کرد در هر برهه‌ای که اعراب حضور خود در قدس را حفظ کردند، ثابت کردند که قدس متعلق به آنهاست با وجود تمام رنج و مصایبی که از متجاوزان متحمل شدند، امروز اشغالگران اسرائیلی در حال ضربه زدن به قدس از طریق حفاری‌هاست.

وی افزود : حفاری‌ها در قدس پیش از سال 1967 میلادی آغاز شد و پژوهشگران این نکته را می‌دانند که این روند از طریق یک مدرسه باستانی انگلیسی که در قدس وجود داشت، آغاز شد و اولین مورد آن در منطقه وادی حلوه صورت گرفت و این روند با تخریب محله المغاربه ادامه یافت که اشغالگران اسرائیلی آن را به گذرگاه تجاوزگری در بیشتر اوقات تبدیل کردند.

فراخوان برای مشارکت در راهپیمایی جمعه بازگشت

این هفته هیئت عالی ملی راهپیمایی‌های بازگشت و شکستن محاصره امروز چهارشنبه از قشرهای مختلف مردم فلسطین دعوت کرد در راهپیمایی بازگشت جمعه این هفته مشارکت گسترده‌ای داشته باشند. این هیئت بر ضرورت مشارکت گسترده در راهپیمایی جمعه این هفته با عنوان «جمعه تفویض اختیار به آنروا» در چادرهای بازگشت در شرق نوار غزه در عصر جمعه پیش رو تاکید کرده است.

هیئت عالی ملی راهپیمایی‌های بازگشت بر ضرورت ادامه فعالیت آنروا(آژانس کار و امداد آوارگان فلسطینی وابسته به سازمان ملل) تا بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمینی که از آن رانده شدند،‌تاکید کرده است.

حمله شهرک‌نشینان صهیونیست به چوپانان در جنوب نابلس

خبر دیگر اینکه گروهی از شهرک‌نشینان صهیونیست به چوپانان فلسطینی در روستای خربه یانون در جنوب شهر نابلس در کرانه باختری اشغالی حمله کردند.

به گفته غسان دغلس مسئول پرونده شهرک سازی در شمال کرانه باختری، گروهی از شهرک نشینان به چوپانان فلسطینی حمله‌‌ور شده و آنها را در حالی که از احشام خود نگهداری می‌کردند، مورد ضرب و شتم قرار دادند.

تجاوزات شهرک‌نشینان صهیونیست‌ به شهروندان فلسطینی روز به روز بیشتر می‌شود، این تجاوزگری‌ها با حمایت آشکار نظامیان رژیم صهیونیستی انجام می‌شود.

اوضاع باثبات در مرزهای غزه و مصر

وزارت امور داخلی و امنیت ملی فلسطین در نوار غزه تاکید کرد وضعیت امنیتی در مرزهای جنوبی نوار غزه با جمهوری عربی مصر شاهد ثبات بی‌سابقه‌ای  است.

جهاد محیسن فرمانده نیروهای امنیت ملی فلسطین ا زطرحی برای  افزایش نظم و کنترل مرزها از طریق افزایش نقاط امنیتی و افزایش گشت زنی و کمین برای جلوگیری از عملیات نفوذ و قاچاق خبر داد.

وی از خنثی شدن تعدادی عملیات نفوذ از طریق مرزها با مصر طی ماه‌های اخیر و بازداشت 13 فرد نفوذی خبر داد.

محیسن از  اتخاذ تدابیر امنیتی و میدانی که به افزایش کنترل مرزهای غزه و مصر کمک کرده، از جمله تقویت نیروهای امینتی خبر داد.

وی با بیان اینکه، هیچ تونلی برای قاچاق با مصر وجود ندارد، اظهار داشت طرحی در سال 2020 برای تقویت برنامه‌های آموزشی و توسعه  توانمندی کادر انسانی و  افزایش تعداد نیروی میدانی در مرزهای مصر اجرا می‌شود.

هشتادمین روز اعتصاب غذای یک اسیر فلسطینی

خبر دیگر اینکه احمد زهران اسیر دربند اشغالگران قدس امروز وارد هشتادمین روز اعتصاب غذای خود در سایه وضعیت جسمانی خطرناکی شد که در نتیجه بی‌اعتنایی اشغالگران و وقت کشی آنها ایجاد شده است، اقدامات اشغالگران سبب شده است تا این  اسیر فلسطینی به مرحله بهداشتی خطرناکی برسد که منجر به  ابتلای وی به بیماری‌های شده که درمان آن بعدا دشوار می‌شود.

حمله قایق‌های توپدار رژیم صهیونیستی به ماهیگیران فلسطینی

خبر دیگر اینکه نیروی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه، قایق‌های ماهیگیران فلسطینی را در دریای خان یونس در جنوب نوار غزه هدف حمله قرار دادند.

به گفته منابع محلی، قایق‌های توپدار ارتش رژیم صهیونیستی، به سمت قایق‌های ماهیگیران فلسطینی در داخل منطقه مجاز ماهیگیری آتش گشودند.

خبر دیگر اینکه نظامیان رژیم اشغالگر قدس امروز چهارشنبه با یورش به مناطقی در کرانه باختری، به منازل فلسطینیان حمله‌ور شده و 13 شهروند را بازداشت کردند.

به گفته منابع محلی، این تعداد شهروند فلسطینی در جریان یورش نظامیان صهیونیست به مناطقی در رام الله و البیره، برزیت، اردوگاه الجلزون، محله‌های عین مصباح و ام الشرایط و روستای مراح رباح در جنوب بیت لحم بازداشت شدند.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon