وزیر دفاع آمریکا: هدف سیاست فشار حداکثری کشاندن ایران به پای میز مذاکره است

وزیر دفاع آمریکا: هدف سیاست فشار حداکثری کشاندن ایران به پای میز مذاکره است

وزیر دفاع آمریکا اذعان کرد که دولت متبوعش با اعمال فشار حداکثری علیه ایران می‌کوشد تا ایران را به پای میز مذاکره بکشاند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد هدف دولت متبوعش از دنبال کردن سیاست «فشار حداکثری» این است که ایران را به پای میز مذاکره بکشاند و پنتاگون نیز در 18 ماه اخیر از این سیاست حمایت کرده است.

مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا که در جلسه استماع مجلس نمایندگان آمریکا سخن می‌گفت، در خصوص سیاست‌های پنتاگون در قبال ایران اظهار داشت: «وزارت دفاع در 18 ماه اخیر از کارزار فشار اقتصادی و دیپلماتیک علیه ایران حمایت کرده است. هدف از این تلاش‌ها آوردن ایران به پای میز مذاکره و دستیابی به یک توافق جدید و بهتر است. توافقی که طیف کاملی از تهدیداتی که از ایران سرچشمه می‌گیرند را پوشش دهد.»

وی افزود: «تمرکز ما بر این است که از طریق افزایش همکاری با متحدان و شرکایمان از سراسر جهان، پاسخ به خشونت‌های ایران را به یک پاسخ بین‌المللی تبدیل کنیم. طرح بین‌المللی امنیت دریایی که از آزادی کشتیرانی در خلیج فارس و دریای عمان حفاظت می‌کند و همچنین طرح دفاع هوایی و موشکی به رهبری عربستان، از جمله این اقدامات بین‌المللی هستند.»

وزیر دفاع آمریکا مدعی شد: «ما از طریق این اقدامات یک پیام روشن را به ایران ارسال می‌کنیم؛ اینکه جامعه بین‌الملل رفتارهای بدخواهانه ایران را تحمل نخواهد کرد. ما در کنار متحدان و شرکایمان همچنان به تأمین ثبات و برقراری قوانین و هنجارهای بین‌المللی در منطقه پایبند خواهیم بود. خویشتنداری آمریکا نباید باعث شود که ایران به اشتباه فکر کند که ما حتی در صورت حمله به نیروها یا منافعمان تمایلی به استفاده قاطعانه از نیروی نظامی نخواهیم داشت.»

آمریکا در ماههای اخیر چندین بار ایران را به ایجاد بی‌ثباتی در منطقه و دست داشتن در حوادثی مانند حمله به نفتکش‌ها در دریای عمان و حمله به تأسیسات نفتی شرکت سعودی آرامکو متهم کرده، اما نتوانسته ادعاهای خود علیه ایران را به اثبات برساند.

کاخ سفید چندی پیش در پی حمله پهپادی یمنی‌ها به تأسیسات نفتی شرکت سعودی آرامکو که به کاهش 5.7 میلیون بشکه‌ای تولید نفت عربستان منجر شد، ایران را متهم به دست داشتن در این حملات کرد تا شاید از این طریق ادعاهای خود درباره بی‌ثبات‌کننده بودن رفتارهای ایران در منطقه را اثبات کند؛ اما به‌رغم این اتهام‌پراکنی‌ها، روز سه‌شنبه «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد در گزارشی به شورای امنیت، اعلام کرد که قادر نیست «به طور مستقل تایید کند» که موشک‌ها و پهپادهای مورد استفاده در حمله به تاسیسات نفتی عربستان در سپتامبر گذشته «ساخت ایران بودند».

مقامات دولت آمریکا که از زمان خروج این کشور از برجام در اردیبهشت‌ماه 97 تاکنون از هیچ تلاشی برای تشدید فشارهای اقتصادی علیه ملت ایران فروگذار نکرده و همواره با افتخار از «کارزار فشار حداکثری علیه ایران» سخن گفته‌اند، طی روزهای اخیر بار دیگر از آمادگی برای مذاکره با ایران صحبت کرده‌اند.

 ایران بارها قاطعانه مذاکره با آمریکا را رد کرده‌ است و مقامات ایران بارها تأکید کرده‌اند که سیاست فشار حداکثری ترامپ راه به جایی نخواهد برد و ایران کشوری نیست که مذاکره تحت فشار ، آن هم با کشوری که به توافقات بین‌المللی پایبند نیست، را بپذیرد.

انتهای پیام/.

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon