وقتی به جوانان اعتماد میشود؛ گشایش نمایشگاهی از "امید" و "موفقیت" در گیلان + فیلم
نخبگان گیلانی با ابتکارات و اختراعات خود گام مهمی در راستای توسعه کسب و کارهای نوین و پیشرفت علمی برداشتند و امروز بسیاری از آثار آنان در سطح ملی میدرخشد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان گیلان همزمان با هفته پژوهش در رشت برپا شد و تعدادی از نخبگان گیلانی نیز بخشی از ابتکارها و اختراعهای خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشتند و تاثیرگذاری خود را برای پیشرفت علم و کاهش حجم مشکلات نشان دادند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال در دیدار با نخبگان جوان و استعدادهای برتر علمی، پیشرفت علمی کشور را بسیار پراهمیت دانستند و تأکید کردند: هر جوان نخبه پاره تن ایران عزیز ماست و برای رفع مشکلات نخبگان باید سند راهبردی امور نخبگان را کاملاً جدی اجرا و پیگیری کرد.
25 آذرماه بهمنظور گسترش فرهنگ پژوهش در جامعه و جایگاه پژوهشگران بهنام «روز پژوهش» نامگذاری شد و علت این نامگذاری این است که مردم با اهمیت پژوهش، نقش، جایگاه و تأثیر آن در اداره سازمانها، اداره کشور و بهبود وضع زندگی بیشتر آشنا شوند.
در دنیای امروز، دانایی یکی از محورها و شاخصهای اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه بهشمار میرود و روز پژوهش فرصت مناسبی است تا مردم و دوستداران علم و پژوهش با یکدیگر تعامل کنند و مردم بیشتر در جریان فعالیتهای پژوهشی انجام شده در بخشهای گوناگون قرار گیرند.
نوع و سطح فعالیتهای پژوهشی یکی از شاخصهای اصلی توسعه و پیشرفت جامعه است و موفقیت در تمام فعالیتهای مربوط به توسعه صنایع، کشاورزی، خدمات و سایر بخشها بهنحوی به گسترش فعالیتهای پژوهشی وابسته است بنابراین پژوهش یکی از محورهای مهم برای پیشرفت و توسعه پایدار در هر کشور است.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری رشت در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: بیش از 30 دستگاه اجرایی استان گیلان در این نمایشگاه حضور دارند و بالغ بر 300 طرح ثبت شده در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش امسال موجود است.
علی باستی با اشاره به راهاندازی نخستین رسانه نوآور استان گیلان خاطرنشان کرد: غرفه مربوط به نخستین رسانه نوآور استان نیز در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش گیلان فعال است همچنین صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی استان نیز راهاندازی شده است.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان، معرفی استارتاپهای نمونه استان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: برپایی کارگاههای آموزشی برای دانشآموزان، دانشجویان و کارآفرینان استان نیز جزو برنامههای نمایشگاه است.
یکی از دانشجویان نخبه و بسیجی استان گیلان در این نمایشگاه ضمن معرفی طرحها و پروژههای خود نظیر پنلهای خورشیدی، سازه ماکارانی با 42 گرم وزن و سازه ماکارانی با 262 گرم وزن اظهار داشت: طرح سازه ماکارانی من با 262 گرم وزن بهعنوان سازه برتر استان شناخته شد.
محمداسماعیل فرزو در تشریح پروژه بعدی خود عنوان کرد: نام پروژه بعدی، CNC.PLOTTER است که معمولا روی چوب اجرا میشود اما ما آن را روی کاغذ اجرا کردیم.
یکی دیگر از نوجوانان نخبه و توانمند گیلانی با معرفی علم رباتیک و 2 نوع از رباتهای خود در این نمایشگاه اظهار داشت: ربات خطیاب از سادهترین رباتها است که برای شروع در علم رباتیک مناسب است و ربات بعدی نیز ربات لایت است که ساز و کار آن شبیه به ربات خطیاب است.
نماینده غرفه موسسه تحقیقات بینالمللی تاس ماهیان دریای خزر نیز در این نمایشگاه با اشاره به اهداف موسسه بیان کرد: کار اصلی این موسسه در حقیقت حفظ گونههای با ارزش ماهیان خاویار جهت استفاده آیندگان است.
انتهای پیام/612/ز