آیتالله علمالهدی: آقای تاجر برای چه ۱۰۰ میلیون به حساب یک نماینده میریزد؟ / دستگاههای امنیتی خواهشا ورود کنند
امام جمعه مشهد مقدس گفت: ۵۳۶ نفر برای انتخابات مجلس از خراسان رضوی اسم نوشتند، مشهد ۵ کرسی دارد، یعنی برای هر کرسی ۱۰۰ نفر آمدند، آینها واقعا آمدند تکلیف شرعی مشهد و کلات را به نمایندگی انجام بدهند؟
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، آیتالله سیداحمد علمالهدی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه رضوی اظهار داشت: راهی که اسلام مقدس در قرآن در حوزه اقتصاد برای ما مشخص کرده است، اعتدال است. راهکار اول نگاه به طبقه پایین از نظر مصرف است و راهکار دوم کفاف است. یعنی به اندازه گذران زندگی آبرومند انسان برای مصرف خودش برنامهریزی کند، بطوریکه اگر در اداره زندگی آبرومند در تامین معاش اگر مصرف از این حد گذشت، خارج از مصداق تقوا اقتصادی است.
وی افزود: نقطه تخلف از تقوای اقتصادی و معیشتی در زندگانی انسان طغیان و سرکشی در مصرف است، سرکشی در مصرف یعنی زیاده روی به حدی که برای زندگی و مصرف برنامه نداشته باشیم و نتیجه طغیان و سرکشی در مصرف، آنطور که قرآن میفرماید سقوط در جهنم است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: خداوند در سوره مبارکه انعام میفرماید؛ خدا به فحشا امر نمیکند، ما به مترفین آنها امر میکنیم، مترف به کسی میگویند که در زندگی مرفه بی درد است و زندگی عیاشانه دارد.
امام جمعه مشهد مقدس در ادامه با اشاره به هفته ثبت نام برای انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: در حقیقت انتخابات یک مظهر قطعی مشترک در انواع دموکراسی و مردمسالاری است.
وی اضافه کرد: انتخابات در مردمسالاری غربی، ماهیتا با انتخابات در نظام مردمسلاری دینی متفاوت است، در دموکراسی غربی انتخابات در مقام رقابت قدرت است، برای اینکه قدرت حاکمیت به مردم و افراد و یا به یک حزب برسد، احزاب باهم رقابت میکنند، این انتخابات نتیجه رقابت در قدرت است، اما در نظام مردم سالاری اسلامی انتخابات نتیجه رقابت در قدرت نیست، مشارکت سیاسی تکلیف مردم است.
آیتالله علمالهدی ادامه داد: پیغمبر فرمودند: «کسی که احتمام در امور سیاسی ندارد، اصلا مسلمان نیست»، مشارکت فقط حق نیست، مردم تکلیف خودشان را انجام میدهند، پس اصل مشارکت سیاسی در اسلام تکلیف است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به معنی کاندیدا شدن در انتخابات گفت: معنی کاندیدا شدن در انتخابات این است که همه شما وظیفه دارید در مسائل سیاسی کشور دخالت کنید، آقا یا خانوم نماینده هم از طرف عدهایی آدم این وظیفه شرعی را انجام میدهد، پس تبلیغ معنی ندارد، پول خرج کردن معنی ندارد، پوستر زدن به چه معناست؟
وی افزود: پول خرج کردن برای نمایندگی، یعنی رقابت در قدرت، این نماینده بر مبنای اندیشه و تکلیف شرعی نیامده است کاندیدا بشود، هزینه میکند، پول مصرف میکند که به قدرت برسد. آقای فرماندار گفتند 536 نفر برای انتخابات مجلس از مشهد مقدس اسم نوشتند، مشهد 5 کرسی دارد، یعنی برای هر کرسی 100 نفر آمدند، یعنی این 100 نفری که برای تصاحب کرسی رقابت میکنند، واقعا آمدند تکلیف شرعی مشهد و کلات را به نمایندگی انجام بدهند، یا بحث رقابت در قدرت است؟ این با اندیشه و اعتقاد اسلامی و دینی نمیسازد، این اندیشه سیاسی لیبرال دموکرات است.
امام جمعه مشهد مقدس در ادامه تاکید کرد: در درجه اول از دستگاههای نظارتی انتخابات و بعد از دستگاههای امنیتی خواهش میکنم که به این قضیه ورود پیدا کنند و هزینههای کاندیداها شفاف بشود، یک آقای تاجر یا شرکت اقتصادی به چه صورتی 100 میلیون به حساب ستاد انتخابات یک نماینده میریزند؟ اگر بنا شد کاندیدا شدن در نمایندگی مجلس رقابت در قدرت باشد، و در این رقابت پول باید هزینه کرد، چرا این هزینه را آمریکا نکند؟ و آن نماینده بشود عامل نفوذی داخل، هزینهها باید شفاف بشود، دستگاههای امنیتی و قضایی ما باید بررسی کنند، اگر یک آقای آمد در عرصه انتخابات میلیاردی هزینه کرد، حتما بپرسید از کجاست؟ پشت پرده کی هست؟ پشت پرده آمریکا، اسرائیل و انگلیس است، دنیای کفر با ما دشمن است.
وی ادامه داد: مسئله انتخابات یک دروازه بزرگ برای قلعه ایمن است، این قلعه دیوارش بلند است، چون دیوارش ولایت است. از این دیوار هیچ دشمنی نمیتواند بالا بیاید، اما یک دورازه بزرگ به اسم انتخابات دارد، از این دورازه بزرگ دشمن وارد میشود.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در ادامه گفت: این هزینه را برای مردم بکنید، آقایی که یک میلیون و نیم مستمریبگیر است، گفت به ما بسته معیشتی ندادند، من از آقای استاندار خواهش میکنم این قضیه را در استان پیگیری کنند، فقیر آبرومند آن کسی است که شما برید در خانهاش، مسئولان ما باید به سراغ فقرا بروند، این وظیفه اصلی ماست.
انتهای پیام/282/ش