معاون رئیس جمهور در همدان: ۱۸ درصد از مدیران کشور زنان هستند

معاون رئیس جمهور در همدان: 18 درصد از مدیران کشور زنان هستند

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: ۱۸.۸ درصد از مدیران کشور زنان هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، معصومه ابتکار شامگاه شنبه در جلسه شورای مشورتی زنان در همدان،  اظهار داشت: سند ارتقای وضعیت زنان استان همدان با موضوع زنان و خانواده، یک برنامه اجرایی مبتنی بر داده های بومی استان است که در راستای ارتقای وضعیت زنان و خانواده تدوین شده است.

وی افزود: این سند هجدهمین سند در سطح ملی است که تصویب  و در دستور کار قرار می‌گیرد. سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده با محوریت بحث ارتقای جنسیتی که یکی از شاخصه‌های کارآمدی و اعتماد سازی نظام جمهوری اسلامی ایران است باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

معاون  امور زنان و خانواده رئیس جمهور با بیان اینکه این سند، سندی برگرفته از تعالیم دینی است، ابراز کرد: این سند برگرفته از تعالیم دینی و فرهنگ ما در سطح ملی، منطقه ای و شرایط استان است.

ابتکار با بیان اینکه یکی از محورهای مهم کار ما در شورای برنامه‌ریزی انتصاب مدیران زن در دولت بوده است، اظهار داشت: رئیس جمهور دستور داده که 30 درصد از مدیران کشور از میان بانوان شایسته و توانمند انتخاب شوند.

 
وی با تاکید بر اینکه تا پایان دوره دولت یازدهم باید 30 درصد از مدیران کشور را زنان تشکیل دهند، ابراز کرد: تا پایان شهریور ماه امسال این آمار به 18.8 درصد رسیده است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور  با بیان اینکه درصد مشارکت بانوان در پست‌های مدیریتی دانشگاه‌های علوم پزشکی رضایت بخش است، عنوان کرد: اما متاسفانه این آمار در در وزارت علوم ضعیف است.

ابتکار گفت: پویشی با عنوان زنان نسل تحریم به راه افتاده که در آن زنان توانمند در عرصه اقتصاد  با وجود  تمامی مشکلات، بنگاه کسب و کار موفقی را به راه انداخته اند. این زنان الگویی امید بخش برای جامعه هستند.

وی با بیان اینکه دولت همواره از زنان  کارآفرین حمایت کرده است، تصریح کرد: وام بدون بهره و تسهیلات پایدار اشتغال روستایی از نمونه این حمایت‌ها بوده است. یک و نیم میلیارد تومان اعتبار از صندوق ارزی کشور برای اشتغالزایی هزینه شده که 40 درصد از آن سهم اشتغالزایی زنان بوده است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور  در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه جنگ روانی سختی علیه کشور ما به راه افتاده، ابراز کرد: دشمنان ما تلاش عامدانه‌ای برای ناکارآمد جلوه دادن حاکمیت و دولت دارند، بنابراین این زنان اند که می توانند با نقش آفرینی مثبت خود به حل مشکلات و امید بخشی کمک کنند.

ابتکار با تاکید بر اینکه در سطح ملی پروژه‌های متعددی در حال اجرا است، گفت: طرح ملی گفت‌وگوی  خانواده یکی از طرح‌های موفقی است که در استان همدان هم اجرا شده است. شوراهای علمی، انجمن اولیا و مربیان و سازمان دانش آموزی، همگی به اجرای این طرح کمک کردند.

وی افزود:ارتقای تاب آوری اجتماعی از موضوعاتی است که در جوامع محلی اجرا شده و تاثیرات مثبتی به همراه داشته است. جوامع محلی بخاطر مشکلات مختلف بیشتر در معرض آسیب هستند. بنابراین با توانمند سازی زنان می‌توانیم به عبور از مشکلات در جوامع محلی کمک کنیم.

معاون  امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: طرح ارتقای تاب آوری در 900 نقطه از کشور اجرا شده  است. همچنین طرحی با همکاری جهاد کشاورزی اجرا کردیم که در آن زنان روستایی اقدام به تولید محصولات سالم و ارگانیک می‌کنند.

ابتکار با بیان اینکه بسته های دوازده گانه شامل مهارت های زندگی، مهارت های رفتاری، خوب اندیشیدن، مهارت حل اختلاف، گفت‌وگو و غیره، را به خانواده ها ارائه کرده ایم، تصریح کرد: خوشبختانه نتایج مثبت و مورد انتظار را از  این طرح‌ها دریافت کردیم.

وی از ارائه آموزش های قبل از ازدواج خبر داد و گفت: برای ترویج این آموزش ها  مدت زمان شش ساعته را تصویب کردیم که در حال اجرا است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با تاکید بر اینکه  ایجاد و تقویت سمن‌ها، اظهار داشت: برای اجرای طرح‌ها و نتایج بهتر آن نیازمند همکاری سمن‌ها هستیم.  

انتهای پیام/ 743  / ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon