دستگاههای اجرایی برای مقابله با سالک در استان سمنان همکاری کنند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با بیان اینکه سبک زندگی مردم ارتباط مستقیمی با سلامت اجتماعی دارد؛ همکاری دستگاههای اجرایی این استان برای مقاله با سالک را خواستار شد و گفت: باید طرح و برنامههای کاربردی در تأمین سلامت جامعه اجرا شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، حبیب الله خجسته پور ظهر امروز در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی، سلامت و زنان و خانواده استان سمنان اظهار داشت: باید طرحهای اجرایی و کاربردی در جهت سلامت جامعه تهیه و تدوین شود.
وی با تأکید بر همکاری دستگاههای اجرایی با دانشگاههای علوم پزشکی استان سمنان گفت: برای مقابله با بیماریهای نظیر سرطان باید یافتههای تحقیقاتی ادارات استان سمنان در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی قرار گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با اشاره به اینکه طرح «هر خانه یک پایگاه سلامت» به صورت آزمایشی در شهرهای سمنان، قزوین و کاشان در حال اجرا است گفت: اجرای این طرح و تحقق اهداف آن به عنوان یک طرح ملی و فراگیر نیازمند تعامل تمامی دستگاهها و نهادهای استان سمنان است.
خجسته پور ناآگاهی مردم از سبک و شیوه زندگی از مهمترین مشکلات حوزه سلامت است که نیاز است این موضوع با ارائه اطلاعات و آموزشهای عمومی مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای مقابله با بیماری سالک از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: باید در این موضوع از ظرفیت دستگاههای مختلف استفاده شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان در مورد اجرای اقدام ارزشمند طرح تحلیل سرقت و آثار اجتماعی آن در استان سمنان افزود: لازم است نتایج این طرح پژوهشی تکمیل و ارائه شود تا در قالب طرح کار ملی برای هر یک از دستگاههای مجری و همکار وظایف ارائه شود.
به گزارش تسنیم، پایش سموم - آنتیبیوتیکها و فلزات سنگین در فرآوردههای خام دامی - نهادههای دامی و افزودنیهای خوراک دام و طیور، تشریح طرح هر خانه یک پایگاه سلامت و تبیین نقش دستگاههای اجرایی استان سمنان در اجرای طرح و ارائه طرح پژوهشی (بررسی تحلیل سرقت، عوامل و آثار اجتماعی آن) از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه بوده است.
انتهای پیام/363/ ت