اسماعیلی: کاش جای توجه به بحران‌آفرینی بیانیه ۷۷، قدری هم به بیانیه ۷۷۷ نفر توجه شود

اسماعیلی: کاش جای توجه به بحران‌آفرینی بیانیه 77، قدری هم به بیانیه 777 نفر توجه شود

سخنگوی قوه قضائیه گفت: کاش به جای این بیانیه منسوب به ۷۷ نفر، قدری هم به بیانیه ۷۷۷ نفر توجه شود. چه شده که ما فقط دغدغه همین چند نفر را داریم که بنا دارند در بحران‌ها بحران‌آفرینی کنند. ۷۷۷ نفر هم به برخی موضوعات انتقاد کردند و معترض بودند.

به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم، غلامحسین اسماعیلی در ادامه شانزدهمین نشست خبری خود در پاسخ به سوال دیگری درباره وضعیت آب استان اصفهان در سفر استانی رئیس قوه قضائیه به استان اصفهان اظهار کرد: در این ارتباط هیئتی تعیین شد و نکته اول این بود که ما باور نداریم اینجا مشکل لاینحل وجود دارد بلکه یک جمع کارشناسی و خبره از بخش‌های ذی‌ربط باید جمع شوند و راه‌حل و راهکار پیدا کنند. نکته دوم این است که این راه‌حل و راهکار فقط برای اصفهان نیست بلکه برای این استان و سایر استان‌هایی است که در سرچشمه‌های این رودخانه شریک و سهیم هستند و به همین خاطر رئیس قوه قضائیه دستور داد مدیران منطقه‌ای سایر استان‌ها نیز عضو این هیئت باشند.

وی در پاسخ سوال دیگری درباره اقدام قوه قضائیه برای کاهش اطاله دادرسی گفت: یکی از شرمندگی‌های ما در برابر مردم موضوع اطاله دادرسی است و یک درد مزمن است که ما به آن مبتلا هستیم اما قطعاً راه‌حل دارد و می‌توان بر آن غلبه کرد. برای این موضوع کارگروه‌های متعددی از آغازین روزهای تصدی آیت‌الله رئیسی بر قوه قضائیه تشکیل شده است. بخشی از راه‌حل‌ها نیازمند قانون است که اصلاحات لازم در قانون آیین دادرسی کیفری پیش‌بینی و در اختیار کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است. بخشی دیگر نیز نیازمند دستورالعمل است که رئیس قوه قضائیه صادر کرده و بخشی دیگر نیز در لایحه شوراهای حل اختلاف دیده اشت.

سخنگوی قوه قضائیه افزود: بخشی که نقدتر از همه بخش‌هاست، کار جهادی است و رئیس قوه قضائیه گفته قضات بعدازظهرها و پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها نیز کار کنند و وقت‌های کار افزایش یابد. این روش آزمایش شد و در خیلی از استان‌ها جواب داد. در حوزه دیوان عدالت اداری که یکی از حوزه‌های دارای اطاله‌ دادرسی فراوانی بوده است که کار جهادی انجام شد. در هشت ماه امسال دیوان دالت 55 هزار فقره پرونده وارده شده و به ازای آن 60 هزار پرونده مختومه داشته است. یعنی معادل وارده به علاوه 5 هزار پرونده. در شعب تجدیدنظر دیوان نیز وضعیت به همین شکل است.

اسماعیلی در پاسخ به سوال دیگری  مبنی بر اینکه فکر نمی‌‌کنید درباره بیانیه 77 نفر سخت‌گیری می‌شود گفت: ای کاش به جای این بیانیه منسوب به 77 نفر، قدری هم به بیانیه 777 نفر توجه شود. چه شده که ما فقط دغدغه همین چند نفر را داریم که بنا دارند در بحران‌ها بحران‌آفرینی کنند. 777 نفر هم به برخی موضوعات انتقاد کردند و معترض بودند. مگر کسی به انتقاد و اعتراض اشکال می‌گیرد. آیا در آن بیانیه انتقاد و اعتراض هست یا نیست؟ انتقاد و اعتراض با تلقین و تشویق به خشونت و حمایت از خشونت‌گران فرق دارد. همان‌گونه که مردم صف خود را از اغتشاش‌گران جدا کردند و ما اعلام کردیم صف معترضین حتی کسانی که به خیابان آمدند از صف اغتشاش‌گران و کسانی که بانک، پمپ بنزین، داروخانه و کتابخانه و ... آتش زدند جداست. چرا در حوزه‌های دیگر و در بیان مطالب نیز، صف منتقد و معترض را از صف کسانی که به دنبال تخریب و تضعیف و حمایت از اغتشاش‌گران هستند جدا نمی‌‌کنیم. اگر این مرزبندی‌ها انجام شود هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت. مقام معظم رهبری نیز حساب‌ها آنها را در پاسخ به نامه دبیر شورای عالی امنیت ملی دادند، جدا کردند. اینکه برخی این جداسازی‌ها را قبول ندارند باید پاسخگوی اعمالشان باشند و ما فعلا در این باب قضاوت نمی‌کنیم و فعلا پرونده تحقیقاتی تشکیل شده و اجازه بدهید بررسی‌های قضایی ما انجام شود و نتیجه بررسی‌های قضایی در پایان فرایند رسیدگی مشخص می‌کند موضوع چه بوده است و از ابتدای کار این همه سروصدا و بلوا ایجاد کردن، نیاز نیست.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره پرونده قائم مقام سابق شهردار تهران اظهار کرد: در این پرونده کیفرخواست صادر شده و به دادگاه رفته و دادگاه نقصی گرفت و به دادسرا بازگرداند که برطرف شد و دوباره به دادگاه برگشت و بزودی جلسات دادگاه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon