پژوهشگران دانشگاه آزاد کارانه پژوهشی می‌گیرند/ پژوهش راه حل مشکلات کشور

پژوهشگران دانشگاه آزاد کارانه پژوهشی می‌گیرند/ پژوهش راه حل مشکلات کشور

معاون دانشگاه آزاد گفت: براساس تصمیم طهرانچی از این پس کارانه پژوهشی در حکم کارگزینی و فیش حقوقی پژوهشگران تعریف می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، بابک نگاهداری، معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد در هفتمین جشنواره فرهیختگان که صبح امروز در سالن همایش بیمارستان فرهیختگان برگزار شد، طی سخنانی به اهداف این جشنواره اشاره کرد و اظهار داشت: تکریم مقام والای اندیشمندان و نخبگان عرصه علم و فناوری، شناسایی و معرفی پژوهشگران، فناوران و نوآوران و کشف استعدادهای برتر در زمینه‌های مختلف از اهداف این جشنواره است.

وی ضمن اشاره به محورهای این همایش یادآور شد: بخش‌ها و محورهای پژوهشی جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی شامل پژوهشگر، قرآن پژوه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی، کرسی‌های ترویجی، اختراع، کارآفرینی، رساله دکتری، پایان نامه کارشناسی ارشد، معاون پژوهش و فناوری، مجله علمی، واحد دانشگاهی، مرکز تحقیقاتی، انجمن علمی، ادبی و هنری، مرکز رشد، فناور ، شرکت دانش بنیان، آزمایشگاه، کارشناس پژوهش، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، آموزشکده و مدرسه سما است..

معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به گزارش درباره این جشنواره، افزود: 435 اثر به دبیرخانه جشنواره فرهیختگان ارسال شده و 77 اثر برگزیده شده است که استان اصفهان با 15 برگزیده رتبه اول، استان یزد با 8 برگزیده رتبه دوم، استان تهران با 7 برگزیده رتبه سوم، را کسب کردند.

نگاهداری اظهار داشت: یکی از موانع رشد پژوهش و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی این است که پژوهش را همچنان هزینه می‌بینیم، نه سرمایه‌گذاری. پژوهش اگر براساس نیازها و مسائل کشور هدفمند تعریف شود، سرمایه‌گذاری است.

وی با بیان اینکه پژوهشگران باید پژوهش در دانشگاه آزاد را ضرورت بدانند، تاکید کرد: زمانی که پژوهشگر، پژوهش را کالای لوکس و فانتزی قلمداد کند و ضرورت آن را برای حل مسائل کشور احساس نکند، قطعاً پژوهش از نظر کیفیت کاهش می‌یابد و صاحبان صنایع تمایلی به ارتباط و تعامل با دانشگاه پیدا نمی‌کنند.

معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه دانشگاه از روسای واحدهای این دانشگاه درخواست کرد همه امکانات و توانمندی‌های در زمینه هدفمند کردن پژوهش بسیج شوند و افزود: تفکیک معاونت فناوری و نوآوری از حوزه پژوهش به معنای جدایی نیست، بلکه این دو معاونت را مجزا کردیم تا تمامی ارکان به صورت جز به جز مورد توجه قرار گیرد.

نگاهداری پژوهش را راه حل برون رفت از مشکلات دانست و تاکید کرد: اشتغال‌های دانش بنیان با هزینه‌های کمتر دارای ارزش افزوده و بازده بسیار بالایی هستند. اگر دنبال حل مشکل اشتغال کشور هستیم، باید به پژوهش و فناوری توجه کنیم.

وی تأکید کرد: این دانشگاه با 60 هزار عضو هیأت علمی، 11 هزار آزمایشگاه و کارگاه، 137 مرکز تحقیقاتی، 125 مرکز رشد، 1135 شرکت سهم بزرگی از پژوهش کشور را در اختیار دارد و می تواند مسیر پژوهش و فناوری را با قدرت طی کند.

معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب به امر پزوش گفت: جهت گیری مسئولان ارشد دانشگاه آزاد اسلامی به سمت تحول در پژوهش و فناوری است لذا براساس تصمیم دکتر طهرانچی از این پس کارانه پژوهشی در حکم کارگزینی و فیش حقوقی پژوهشگران تعریف می شود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران