خراسان جنوبی نسبت به استان‌های دیگر در زمینه طلاق وضعیت مطلوبی دارد

خراسان جنوبی نسبت به استان‌های دیگر در زمینه طلاق وضعیت مطلوبی دارد

مدیرعامل بنیاد ملی خانواده کشور از برگزاری دومین کنگره ملی خانواده در سطح ملی و استانی در کشور در دهه آخر دی ماه با رویکرد مجموعه‌های مردم نهاد خبر داد و گفت: خراسان‌جنوبی در حوزه آمار طلاق، میزان ازدواج و فرزندآوری جزو ۱۰ استان دارای بحران نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت‌الاسلام رضا رویت ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: بنیاد خانواده به عنوان یک مجموعه نهاد غیرحاکمیتی نقش حلقه میانی بین مجموعه‌های مردم نهاد و مردم را ایفا می‌کند.

وی با بیان اینکه اکثر فعالیت‎های بنیاد خانواده در دو محور ازدواج و طلاق است گفت: بحث طلاق و ازدواج با توجه به شرایط جامعه نیازمند تلاش هرچه بیشتر مردم و دستگاه‌های حاکمیتی است و تجربه گذشته نشان داده که تلاش‌ها و اقدامات این چنینی از ناحیه دستگاه‌های اجرایی هرچه بیشتر انجام شود مورد استقبال بیشتری از سوی مردم قرار می‌گیرد.

مدیرعامل بنیاد ملی خانواده کشور با اشاره به آسیب‌هایی که نهاد خانواده در کشور را تهدید می‌کند ادامه ‌داد: در این زمینه می‌توان به مؤلفه‌هایی چون اعتیاد، دخالت‌های والدین و اطرافیان در زندگی زوجین، مسائل اقتصادی و تغییر سبک زندگی اشاره کرد.

رویت، با بیان اینکه تأثیر این مؤلفه‌ها در حوزه خانواده در تمام استان‌های کشور و در همه سال‌ها یکسان نیست بیان کرد: امکان دارد در یک استان اعتیاد و در استان دیگری موضوع اقتصادی در افزایش آمار طلاق تأثیر گذاشته باشد. 

وی با بیان اینکه هر چه خدمات مشاوره‌ای قوی‌تری به مردم ارائه شود نتایج خوب و بهتری در بر دارد افزود: بر اساس تجربیات سال‌های گذشته به جرأت می توان گفت که بسیاری از تناقضات و مشکلات بین زوجین با آموزش‌های مرتبط با مهارت‌های زندگی رفع شده است.

مدیرعامل بنیاد ملی خانواده کشوربا بیان اینکه مرکز بنیاد خانواده در خراسان جنوبی به عنوان سیزدهمین مرکز استانی راه‌اندازی شده است تصریح کرد: خوشبختانه خراسان‌جنوبی در حوزه آمار طلاق، میزان ازدواج و فرزندآوری جزو 10 استان دارای بحران کشور نیست.

رویت بیان‌کرد: اما با این وجود شرایط استان در مقایسه با سال‌های گذشته چندان مطلوب نیست و از این جهت باید در راستای کاهش میزان طلاق، افزایش آمار ازدواج ها و فرزندآوری در استان تلاش کرد تا استان به شرایط 10 سال گذشته خود برسد.

وی با بیان اینکه طلاق آخرین راهکار است، افزود: متاسفانه در حال حاضر همه به این فکر می‌کنند که حق طلاق با مرد است یا با زن و هیچ کس حق را به فرزند بی گناهی که ثمره این ازدواج بوده نمی‌دهد و اینکه چه عواقبی در آینده در انتظار این فرزند است که در این زمینه نیز باید تلاش شود چرا که مغفول مانده است.

مدیرعامل بنیاد ملی خانواده کشور با اشاره به اینکه آموزش تخصصی قبل، حین و پس از ازدواج باید به‌صورت جامع و کامل انجام شود گفت: اگر ازدواج‌ها آگاهانه و با اطلاع از مهارت‌های زندگی صورت گیرد بی‌شک شاهد طلاق‌های رسمی و قانونی و طلاق‌های عاطفی در خانواده‌ها نخواهیم بود.

رویت خاطرنشان کرد: هر چند وکلای با تجربه‌ای داریم که در راستای تحکیم بنیان خانواده گام برمی‌دارند اما در مواردی اقدامات وکلاء، تلاش‌های مشاوران خانواده در راستای صلح و سازش بین زوجین را با مشکل رو به رو می‌کند که در این زمینه نیز دستگاه‌های مربوطه باید با جدیت ورود پیدا کنند.

مدیرمرکز بنیاد خانواده در خراسان جنوبی نیز گفت: مرکز جامع بنیاد خانواده خراسان جنوبی با هدف ترویج الگوی ایرانی اسلامی و ترغیب افراد به ازدواج اسلامی تاسیس شده است.

زاهد زرگر با بیان اینکه این مرکز با ارائه الگوی ایرانی اسلامی در ازای تحکیم بنیاد خانواده، افزایش نرخ ازدواج، کاهش نرخ طلاق و افزایش فرزندآوری در استان کار می‌کند خاطرنشان کرد: این مرکز از شهریور ماه کار خود را به صورت آزمایشی آغاز کرده و امروز به صورت رسمی راه‌اندازی شده است.

مدیرمرکز بنیاد خانواده در خراسان جنوبی از پرداخت تسهیلات به زوج‌های جوان در این بنیاد خبر داد و یادآور شد: اگر زوجی از سوی نهادهای بهزیستی یا کمیته امداد به این مرکز معرفی شود خدمات به صورت کاملا رایگان در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

 انتهای پیام/253/ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران