بیانیه گام دوم انقلاب ترسیم چشم انداز انقلاب اسلامی است

بیانیه گام دوم انقلاب ترسیم چشم انداز انقلاب اسلامی است

عضو هیات علمی موسسه امام خمینی(ره) قم با بیان اینکه بیانیه گام دوم انقلاب چشم مدیریت در کشور است و تدکر یادآوری ویژگیهای آن برای ما مفید است گفت: امروز باید مدیران و مسئولان از روز مره‌گی وفرصت سوزی دوری کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند حجت الاسلام والمسلمین علی مصباح یزدی در جمع مدیران و معاونان دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی در جلسه درس اخلاق  که با حضور نماینده ولی فقیه در است همراه بود اظهار داشت: امروز باید مدیران و مسئولان از روزمرگی و فرصت سوزی دوری کنند و در راستای اهداف شهیدان تصمیمات تأثیرگذار بگیرند.

وی با بیان اینکه محور همه ارزش‌ها خداوند است و ما باید جهان بینی الهی داشته باشیم افزود:انسان‌های واقعی همیشه خدا را در نظر دارند و با اخلاق مداری برای رضای خدا به مردم خدمت می‌کنند .

عضو هیات علمی موسسه امام خمینی(ره) قم گفت: برای یک مدیر در طراز انقلاب اسلامی این است که دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب را به عنوان امانتی که در دست اوست به نسل‌های بعد منتقل کند.

مصباح یزدی با بیان اینکه تذکر و یادآوری ویژگی‌های گام دوم انقلاب برای ما می‌تواند بسیار مفید باشد افزود:بیانیه گام دوم انقلاب در واقع ترسیم چشم انداز 40 سال دوم انقلاب است، این مسئله دوراندیشی و نگاه به آینده را در بالاترین سطح مدیریت کشور را به ما نشان می‌دهد و این درسی برای ما است که به جای روزمرگی و یا سواستفاده کردن از موقعیت خود چشم به آینده بدوزیم.

وی با بیان اینکه به اهداف بلند انقلاب باید توجه داشته باشیم، ادامه داد: چرا که بیش از 200 هزار خون پاک برای این انقلاب ریخته شده است و اگر در موقعیتی قرار داریم که تصمیم های ما در زندگی مردم و اموال عمومی تاثیر دارد بدانید که این موضوعات مرهون فداکاری های رزمندگان است.

مصباح یزدی بیان کرد: موظف هستیم برای اهداف انقلاب کار کنیم و اگر امروز در سلسله مراتب تصمیم گیری کشور قرار داریم یک مسئولیت و ماموریتی داریم تا در مسیر پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی حرکت کنیم.

عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره) قم با توجه به اینکه مدیریت وابسته به تصمیم اشخاص است، افزود: دو نگاه کلی در جهان وجود دارد که شامل نگاه مادی و نگاه معنوی است.

وی در ادامه اظهار داشت: از نظر نگاه مادی باید از این فرصت ها در دنیا برای خوب زندگی کردن استفاده کنیم و این به زرنگی و توانایی های شخصی و ژن خوب و بدمان بستگی دارد.

 مصباح یزدی با بیان اینکه در فرهنگ مادی، منصب یک ابزار برای لذت بردن و بهره مندی بیشتر از منافع دولتی است، ادامه داد: اگر کاری در این منصب انجام می شود قطعا مقدمه و لازمه آن است و این نگاه متاسفانه در سراسر دنیا کم نیست و برخی ها به این نگاه پایبند هستند و در این نوع نگاه غربی می بینیم که شخص محور است.

عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره) قم با اشاره به اینکه خداوند متعال انسان را به گونه ای آفریده که برای زندگی کردن به دیگران نیازمند است، گفت: زندگی در جامعه امری است که باید به آن تن داد و در این زندگی یک سری از بهره مندی ها را از دیگران دریافت می کنیم.

وی با توجه به اینکه برای حل تعارض های اجتماعی راه های مختلفی وجود دارد، افزود: صلح و آشتی اگر وجود داشته باشد لذت بیشتری از زندگی می بریم و در این راستا راه های مدیریت جامعه باید به نحوی تنظیم شود که همه راضی باشند و هر کسی حد خودش را بداند و آن را رعایت کند.

مصباح یزدی با بیان اینکه که مدیر بخواهد ارزیابی قانع کننده و مفیدی از دوره مدیریت خود داشته باشد تنها زمانی ممکن است که در لحظه لحظه امور مسیر و هدف انقلاب و کمال الهی را گم نکرده باشد افزود: به جای روز مره گی باید چشم خود را به آینده و اهداف بلند نظام بدوزیم.

انتهای پیام/254 / ع

 

 

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon