۳۲ درصد از مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمانشاه اجرایی نشده است
مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: ۳۲ درصد از مجموع ۱۱۵۰ مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمانشاه اجرایی نشده است.
محسن دارابی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه عمدهترین مشکلات واحدهای صنعتی مالیات و مطالبات از برخی دستگاههای دولتی است اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون 92 جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان برگزار شده که بیش از 1150 مصوبه صادر و 68 درصد مصوبات ستاد تسهیل اجرایی شده است.
وی با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه 1025 پروانه بهرهبرداری صنعتی وجود دارد که این واحدها فعال هستند عنوان کرد: سرمایهگذاری اسمی این واحدها 4435 میلیارد تومان و اشتغالزایی اسمی آنها 32 هزار و 69 نفر است.
دارابی گفت: استان کرمانشاه از نظر تعداد واحدهای صنعتی جایگاه 22 و از نظر میزان سرمایهگذاری جایگاه 21 و از نظر اشتغال اسمی جایگاه 18 کشور را دارد و در مجموع به صورت میانگین حدود 1.4 درصد از سهم کشور را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به 10 محصول عمده استان در بخش صنعتی بیان کرد: محصولات پتروشیمی، خودرو و قطعات آن، شمش و مقاطع فولادی، تیرآهن و نبشی، نخ تایر، کابل فشار قوی، رب گوجهفرنگی، کاشی و سرامیک، سیمان، انواع چینیآلات بهداشتی، فرش ماشینی، انواع لبنیات، روغن خوراکی و قند از محصولات استان هستند.
دارابی با اشاره به تولید چند برابری گوجهفرنگی امسال در استان گفت: کارخانه رب گوجهفرنگی استان به ناچار بیش از دو برابر ظرفیت خود محصولات کشاورزان را خریداری کرد اما ساخت چند کارخانه دیگر در زمینه تولید رب گوجهفرنگی در دین اقدام است که یک مورد سال آینده به بهرهبرداری میرسد و یک واحد دیگر 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه یکی از عمدهترین تولیدکنندههای روغن خوراکی در کشور است افزود: واحدهای لبنیاتی مناسبی در استان وجود دارد که یک واحد آن به کشورهای دیگر نیز صادر میکند.
انتهای پیام/832/ح