منطقه ویژه علم و فناوری یکی از کمبودهای امروز اصفهان است

منطقه ویژه علم و فناوری یکی از کمبودهای امروز اصفهان است

استاندار اصفهان گفت: منطقه ویژه علم و فناوری یکی از کمبودهای امروز اصفهان است، عزم خود را جذب کردیم تا به هر طریقی این موضوع را عملی کنیم و در این راه به حمایت‌های ویژه‌ای نیاز داریم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، عباس رضایی شامگاه شنبه در جلسه شورای علم و فناوری و کارگروه اقتصاد دانش بنیان استان اصفهان با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اظهار داشت: استان اصفهان ظرفیت‌های بسیار خوبی در توسعه علم وفناوری در کشور داشته است و با استفاده از ظرفیت‌های دانش بنیان امیدواریم پیشرفت‌های بسیار خوبی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: 14 سال قبل بحث منطقه علم و فناوری تحت عنوان کریدور علم و فناوری در اصفهان مطرح و پس از مدت زمانی با مشکلاتی مواجه شده است.

استاندار اصفهان بیان کرد: از اوایل سال این مسئله را در دستور کار قرار دادیم و با تشکیل شورای سیاست گذاری، هیئت اجرایی و مشخص شدن عوامل ذی ربط و دانشگاه‌ها و شرکت‌های مختلف 13 جلسه تشکیل دادیم تا تشکل منطقه علم و فناوری اصفهان را اجرایی کنیم.

وی تصریح کرد: منطقه ویژه علم و فناوری یکی از کمبودهای امروز اصفهان است و امروز عزم خود را جذب کردیم تا به هر طریقی این موضوع را عملی کنیم و در این راه به حمایت‌های ویژه‌ای نیاز داریم.

با اراده و زیرساخت‌های موجود منطقه علمی، فناوری اصفهان تکمیل شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان در این نشست با بیان این‌که این جلسه برای تصویب راه کار ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری در اصفهان است، بیان کرد: اگر قرار است در سال 1404 در بین کشورهای برتر منطقه باشیم باید فعالیت‌هایی در این زمینه انجام گیرد که از راه‌کارهای آن راه اندازی منطقه ویژه علمی است.

نعمت‌اله اکبری ادامه داد: باید در استان از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم و از حمایت‌های دولت نیز بهره ببریم. معطل ماندن در این زمینه باعث ایجاد وقفه در ایجاد منطقه علمی و فناوری اصفهان می‌شود. زیرساخت‌های لازم در این زمینه فراهم شده است و با اراده‌ای که وجود دارد باید این موضوع را عملی کنیم.

محور منطقه ویژه علمی، فناوری از شمال تا جنوب اصفهان را شامل می‌شود

کورش خسروی در این نشست بیان کرد: شورای سیاستگذاری با حضور دانشگاه‌ها، ادارات کل و نمایندگان بخش خصوصی و فولاد مبارکه تشکیل شده است در خصوص ایجاد منطقه علمی و فناوری تشکیل شده است. محور این منطقه از شمال تا جنوب اصفهان قرار دارد که امکاناتی نظیر ایستگاه‌های مترو، ریسباف، گذر فرهنگی چهارباغ و گذر نوآوری در آن وجود دارد.

دبیر کارگروه منطقه علمی و فناوری اصفهان ادامه داد: ظرفیت‌های محور شمال به جنوب اصفهان در این راستا مطالعه شده است. معیارهای پروژه‌های پیشران فناوری، تصویب و تهیه حداقل 3 پروژه پیشران فناوری از فعالیت‌هایی است که در این زمینه انجام شده است.

وی داد: از سوی دیگر دبیرخانه منطقه ویژه تا پایان سال 98 برنامه‌هایی برای ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری در نظر گرفته است و تهیه بوم منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان نیز باید مورد توجه قرار گیرد که در این راه تعیین تکلیف سایر دستگاه‌ها بر اساس تقسیم‌بندی OECD تأکید می‌شود که شامل زیرساخت‌های مالی، بازار، سیاست، فرهنگ، زیرساخت، سرمایه انسانی، تحقیق و توسعه، پشتیبانی و خدمات و جریان کلان اقتصادی منطقه است.

خسروی اظهار داشت: در بحث مالی و بازار نیز که شامل توسعه نمایشگاه‌ها، شبکه اصفهانی‌های مقیم خارج، برگزاری نمایشگاه‌های خارجی و حضور در نمایشگاه‌های خارجی است باید مورد توجه قرار گیرد. همچنین مباحث فرهنگی از قبیل توسعه کافه‌های کارآفرینی، تقویم رویدادهای مهم هر سال، تنوع بخشیدن به رویدادهای کارآفرینی، توسعه زیرساخت‌ها، توسعه نیروی انسانی و توجه به پشتیبانی و خدمات، جریان‌های کلان اقتصادی منطقه شامل توسعه مورد نیازهای فولاد، طلا و توسعه مورد نیاز سنگ مورد توجه است.

انتهای پیام/172/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon