واحدهای صنعتی آلاینده سمنان تعطیل شد
پیشبینی هواشناسی افزایش غلظت غبار و آلایندههای جوی بهویژه در نواحی غربی و صنعتی استان سمنان را نشان میدهد و این موضوع تا ۴۸ ساعت آینده بر استان سمنان حاکم است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، این استان با توجه به واحدهای صنعتی که دارد جزو استانهای نیمهصنعتی و صنعتی کشور محسوب میشود. این مهم گرچه توسعه هر چه بیشتر استان در زمینههای اقتصادی و اشتغالزایی را فراهم آورده است اما مشکلاتی را نیز با خود برای مردم این استان به همراه آورده است.
توجه به استانداردهای زیستمحیطی از سوی صاحبان صنایع میتواند علاوه بر ایجاد اشتغال فراهمشده با استقرار این صنایع شهروندان از هوایی پاک و سالم بهرهمند باشند.
داشتن هوایی سالم و پاک حق هر شهروندی بوده و همه ما وظیفهداریم علاوه بر حفظ آبوخاک برای نسلهای آینده هوای پاک را نیز حفظ کنیم.
در روزهای اخیر به علت پایداری جو و پدیده وارونگی هوا هوای در شهرهای صنعتی از جمله تهران، اصفهان، تبریز، اراک و سایر شهرهای صنعتی به مرز هشدار رسیده است.
در استان سمنان نیز بر اساس اعلام هواشناسی در 48 ساعت آینده جوی پایدار بر استان حاکم است.
در این مدت شاهد افزایش غلظت غبار و آلایندههای جوی بهویژه در نواحی غربی و صنعتی استان هستیم.
بر این اساس و برای جلوگیری از افزایش آلودگی هوا، مدیرکل حفاظت محیطزیست استان سمنان از تعطیلی واحدهای آلاینده صنعتی استان سمنان تا اطلاع ثانوی خبر داد.
امیر عبدوس در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در سمنان اظهار داشت: غلظت آلایندههای هوا بهویژه در غرب این استان در اواخر روز جمعه گذشته افزایش و از حد مجاز تجاوز کرد.
وی افزود: کمیته اضطرار شرایط هوا تشکیل جلسه داد و بر اساس آن تصمیم گرفتهشده واحدهای آلاینده استان سمنان بهویژه در مناطق غربی این استان تا اطلاع ثانوی تعطیل شوند.
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان سمنان از جمله 35 واحد صنعتی آلاینده استان سمنان را واحد تصفیه دوم روغن، ریختهگری و ذوب عنوان کرد و گفت: این واحدها تا اطلاع ثانوی تعطیل و هرگونه فعالیت تا ابلاغ دستور از سوی این واحدها ممنوع است.
عبدوس، غلظت ذرات دو و نیم میکرونی در گرمسار و ایوانکی را در حال حاضر 90 تا 100 عنوان کرد و بیان کرد: در حال حاضر فعالیت تمامی واحدهای آلاینده که باعث افزایش غلظت غبار میشوند؛ دستور تعطیلی موقت آنها صادرشده است.
وی بیان کرد: واحدهای آلاینده به سازمان امور مالیاتی معرفی و مشمول جریمه یک درصد فروش میشوند و درصورتیکه اقدامی در زمینه رفع آلایندگی واحد خود نکنند؛ به محاکم قضایی معرفی میشوند.
رفع مشکل واحدهای آلاینده هوا از مهمترین راهکارهایی است که در کاهش غلظت آلایندههای هوا نقش دارد و لازم است دستگاههای متولی در این راستا به وظایف خود بهدرستی عمل کنند.
انتهای پیام/363