اصفهان| ارائه «یارانه دارایی» صنعت کفش را رونق میدهد
رئیس اتحادیه کفاشان استان اصفهان گفت: ارائه یارانه و بستههای حمایتی در حوزه دارایی میتواند تولیدکنندگان کفش در این صنعت را موفقتر کند.
اکبر زاهدی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، پیرامون اینکه اصفهان نخستین تولیدکننده کفش مصنوعی در کشور است، اظهار داشت: هنگام ورود چینیها به ایران، اصفهان طرحی را برای کفشهای مصنوعی عملیاتی کرد و همین امر سبب شد که اصفهان عنوان بزرگترین تولید کفش مصنوعی در کشور را به خود اختصاص دهد.
وی پیرامون اینکه اصفهان یکی از سرآمدهای تولید کفش در ایران بوده و هست، افزود: تولید سالیانه کفش در کشور 107 میلیون جفت است که سهم اصفهان 15 میلیون در سال است.
رئیس اتحادیه کفاشان استان اصفهان با اشاره به 50 میلیون جفت واردات کفش، بیان کرد: سرانه کفش در ایران 3 جفت است اما در اروپا 7 جفت برآورد شده و چنانچه بخواهیم تولید حقیقی داشته باشیم میتوانیم 400 تا 500 میلیون جفت نیز تولید کنیم.
وی درباره اشتغال یکهزار نیروی رسمی در صنعت کفش اصفهان، گفت: از این تعداد 500 نفر تولیدکننده کفش هستند که 300 نفر آنها به صورت رسمی فعالیت دارند و مابقی هم زیرزمینی مشغول به کار هستند.
زاهدی با اشاره به فعالیت 20 کارخانه بزرگ کفش در اصفهان اظهار داشت: در این کارخانهها 5 هزار نفر اشتغال دارند که پرداخت یارانه در حوزه دارایی میتواند کمک بسیاری به رونق این صنعت کند.
وی پیرامون اینکه بازار کفش اصفهان از ظرفیتهای بسیاری برخوردار است، افزود: چنانچه از این صنعت حمایت شود با توجه به پتانسیل موجود رشد چشمگیری مییابد.
رئیس اتحادیه کفاشان استان اصفهان درباره اینکه رونق بازار کفش، صنعت کفش را هم توسعه میدهد، بیان کرد: اگر موانع تولید برداشته شود ظرفیت اشتغالزایی صنعت کفش دو برابر شرایط فعلی خواهد بود.
وی عمدهترین مشکلات تولیدکنندگان کفش اصفهان را در تامین مواداولیه دانست و گفت: با نوسانات نرخ ارز و عدم ثبات قیمت مواد اولیه، تولیدکننده برای تولید کالاها امنیت ندارد و نمیتواند به قیمتها اعتماد کند، زیرا هر روز شاهد تغییر نرخها و نوسان است.
زاهدی پیرامون اینکه مواد اولیه وارداتی، گران بهدست تولیدکنندگان میرسد، اظهار داشت: مواد اولیه داخلی تحتتاثیر نرخ ارز و نوسانات آن دچار التهاب است.
انتهای پیام/171/ز